Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya duyum haberler abi , hepsi duyum haber bir yerde.
Absolut'ta haklı .

bekleyip göreceğiz .

Şu an net olan tek şey 5 kişi ölü 1 kişi kayıp . muhsin bey'e ne oldu bilmiyoruz .haber muhabirine de öldü dedik ama bakıp göreceğiz .
Mesaj tarihi:
Ama neye göre şurda olabilir, yani helikopterin rotasını mı biliyor köylüler ? Ya radarları varda takip mi ediyorlarmış helikopteride sinyalin kaybolduğu yere göre mi tahminde bulunuyorlar veya ne bileyim helikopterin sesini duyup havada sonra birden kesilmesine göre mi tahminde bulunuyorlar.
Mesaj tarihi:
Zaman zaman ordan geçen helikopterlerin rotasından dolayı öyle tahmin yürütmüşler,aktarmışlar falan.

http://www.akut.org.tr/?sf=ohaber&icerikid=13723

akut said:
Yazıcıoğlu’na ve diğer kazazedelere hala ulaşılamamış olması; ülkemizin arama kurtarma anlamında daha çok kaynak ve emek harcaması gerektiğini gösteriyor v

Akut dışında 1999 depreminden beri Türkiyede arama kurtarma ile ilgili yatırımlar hakkında bilgisi olan varsa yazsın.
Mesaj tarihi:
muhabirin telefon gorusmesindede zaten muhsin yazicioglu'nun kayip oldugu belli oluyor. birkackere sesleniyor ama nerede oldugunu goremiyor. bence carpmanin etkisiyle helikopterden disari firlamis olabilir.
Mesaj tarihi:
sivil savunmayı adam etmeye uğraşıyorlardı bi zamanlar ama ne oldu bilmiyorum. devletin şöyle adam gibi bi arama kurtarma sisteminin olmaması çok acayip.
Mesaj tarihi:
saadetten büyük jest

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=137099&cat=110&dt=2009/03/27

anlamadım ben bunu ne oldu şimdi bunu yapınca?
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
cesedi bulundu bi 30 dakika once.

Eminmisin cesedinin bulunduguna. Haberturk ölenlerin bıyıksız ve 5 kiş ioldugunu söyluyor. Aileside inanıyoruz hala sağ falan demiş.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
sivil savunmayı adam etmeye uğraşıyorlardı bi zamanlar ama ne oldu bilmiyorum. devletin şöyle adam gibi bi arama kurtarma sisteminin olmaması çok acayip.

jandarma özel harekatın böyle bir arama-kurtarma grubu var, adamlar aralıksız ve belki sat komandolarından iyi eğitim görüyor. herbiri teknolojinin son imkanlarını kullanıyorlar. benim de bir çocukluk arkadaşım o timlerden birinde şu an, bayramda son gördüğümde kolları benim bacağımdan kalındı:) yani bildiğiniz rambo adamlar. ama doğa şartları ortada, bu gecikme ondan oluyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...