Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Gencim güzelim, seveni üzerim! Ama Salim'in de hastasıyım. Utube'dn diğer şarkılarını da dinleyin aynı albümdeki onlar gerçekten kötü. Ama "alo"nun kötü olduğunu düşünmüyorum. Süper sözler (hasan hasanoğlu) süper konsept, süper danslar!!! aaaaah!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bunu evde acsam dayak yerim lan ev ahalisinden, gece gece oldurdu, uykum kacti allah belasini versin boyle isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ya şarkı çok iyi kendi kulvarında ve gerçekten eğlenceli. Biz olmadık yerlerde telefonla açıp, hoparlörünü avuç içi şeklinde tutup dans ediyoruz arkadaşlarla. İsmail YK tarzında başarılı bence. ALOOĞĞ TELEFONUM VİBRASYONDAYDI CAAĞNIIĞM kısımlarının hastasıyım. Sonuç: Olmuş. ALO AŞKIM SUSMAAĞAAĞA Yalnız Disko Kralı Performansı korkunç gerçekten. Striptizli kızlar çağırması bir yana, adamda da ciddi hareketlenmeler söz konusu. Fazla erotik bunlar türk televizyasına http://www.youtube.com/watch?v=S7MOvIdkCZo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Sanırım internet aleminde "mindfuck" diye şeyettkleri şey bu şey oluyor yani şey şey şey........... *beyni burnundan sıvı bir biçimde akar gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bunu fark ettiğimi utanarak açıklamak istiyorum adamın konuştuğu hatun sevgilisi ve jale dediği de sevgilisini aldattığı hatun bunu fark edince ve arkadaşlara söyleyince epey bi dalga geçtiler tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 "roket adam" said: Ya şarkı çok iyi kendi kulvarında ve gerçekten eğlenceli. Biz olmadık yerlerde telefonla açıp, hoparlörünü avuç içi şeklinde tutup dans ediyoruz arkadaşlarla. İsmail YK tarzında başarılı bence. Guzelim caddebostan sahilimize aksam saatlerinde inen varos yenisahralilar da aynisini yapiyor bunun. Cok klas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ahdusdfhdsf adam hafiften cadir kurmus ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çadır ? ADAM ADALET SARAYI KURMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 adam sanatçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Cogu sanatcidan daha samimi bir muzik yapiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kız arkadaşım dinletti.lanet olsun . ağzıma takılmıştı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 balon said: kız arkadaşım dinletti.lanet olsun . ağzıma takılmıştı dün. kız arkadaşının adı jale mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sence sen çok komik misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dünyada'ki ilk "kendi kendine düet yapan" insan?! sıfatını hak eden kişi bence. >:D< Shaggyciklikten çıkıp bir anda mahsuna bağlayışı ve inanılmaz almancı sakalları ile yeni testere filminde tüm organları çıkarılası. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 adam çadırlardan çadırlara koşmuş dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi niye herifi küçümsüyorsunuzki işte ne güzel müzik yapıyor,benim hoşuma gitti şahsen,yok caddebostan a inen krolar şunu dinletiyolar v.s de ,onlara göre de sizin şekliniz şemailiniz farklı, beğenmiyorsanız amerikaya gidin kardeşim,bu ülke de herkes istediği müziği yapmakta ve dinlemekte serbest .sen arabanda metal açıp dinliyorda sana manyak demiyorsam ,seninde benim arabamda dinlediğim arabeske laf söyleme hakkın yok ,çıkın şu kristal şatolarınızdan yahu:),eminim burda laf söyleyenlerin hepsi şarkıyı 50 kere dinlemiştir en az ahahaha alın dibine vuruyorum muhauahauha ahahaha youtube dan bir yorum.. umarım obama seni uzaya fırlatır ismail yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi dinleyen istediği kadar dinlesin de, bariz kötü yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 FromTheHell said: abi dinleyen istediği kadar dinlesin de, bariz kötü yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi iyi kötü kavramı bence göreceli ya müzikte,yani senin iğrendiğin müziği bi başkası yıllarca dinleyebilir,tabii bende sevmiyorum salimi ama müziği duyduğunda içim kıpraşıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Dün akşam 8-9 sıraları, Ankarada Hilton un önü, modifiyel şahin li bi amcam açış,vson ses Salim - Alo.... İnanmayanlar 2-3 dakika sonra adama sie çeken güvenlik görevlilerine sorablirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Nerden geldim lan ben buraya steve jobs u ararken salim cikti :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar