Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salim ''Alo'' Dinledikten sonra pişman olabilirsiniz

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Ya şarkı çok iyi kendi kulvarında ve gerçekten eğlenceli. Biz olmadık yerlerde telefonla açıp, hoparlörünü avuç içi şeklinde tutup dans ediyoruz arkadaşlarla. İsmail YK tarzında başarılı bence.

ALOOĞĞ
TELEFONUM VİBRASYONDAYDI CAAĞNIIĞM
kısımlarının hastasıyım.

Sonuç: Olmuş. ALO AŞKIM SUSMAAĞAAĞA

Yalnız Disko Kralı Performansı korkunç gerçekten. Striptizli kızlar çağırması bir yana, adamda da ciddi hareketlenmeler söz konusu. Fazla erotik bunlar türk televizyasına http://www.youtube.com/watch?v=S7MOvIdkCZo
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ya şarkı çok iyi kendi kulvarında ve gerçekten eğlenceli. Biz olmadık yerlerde telefonla açıp, hoparlörünü avuç içi şeklinde tutup dans ediyoruz arkadaşlarla. İsmail YK tarzında başarılı bence.

Guzelim caddebostan sahilimize aksam saatlerinde inen varos yenisahralilar da aynisini yapiyor bunun.
Cok klas.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

abi niye herifi küçümsüyorsunuzki işte ne güzel müzik yapıyor,benim hoşuma gitti şahsen,yok caddebostan a inen krolar şunu dinletiyolar v.s de ,onlara göre de sizin şekliniz şemailiniz farklı, beğenmiyorsanız amerikaya gidin kardeşim,bu ülke de herkes istediği müziği yapmakta ve dinlemekte serbest .sen arabanda metal açıp dinliyorda sana manyak demiyorsam ,seninde benim arabamda dinlediğim arabeske laf söyleme hakkın yok ,çıkın şu kristal şatolarınızdan yahu:),eminim burda laf söyleyenlerin hepsi şarkıyı 50 kere dinlemiştir en az ahahaha

alın dibine vuruyorum muhauahauha

ahahaha youtube dan bir yorum..

umarım obama seni uzaya fırlatır ismail yk
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...