Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Acilmamistir umarim, efsane olmus http://www.youtube.com/watch?v=n3uL4mHPT9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben semih, sonra oynayacam nedir abi. yapıştı adamın üstüne ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 haha nedir ki o muhabbet (pek futbol takip etmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 gel de anlat şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mortis said: haha nedir ki o muhabbet (pek futbol takip etmem) semih 90da girer çakar çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 fede said: gel de anlat şimdi küstüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 şaka yaptım. olay şu semih 90 da girer çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 şirin olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mortis said: haha nedir ki o muhabbet (pek futbol takip etmem) madem ilgin yok, futbol bölümünde ne işin var üstad?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 belki birden ilgisi oluşmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 back to basics işte dünyanın en iyi futbolcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ya ben videoyu göremiyorum.youtube veya face linki varmı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tmm gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kazım > all olduğu yine ortada, her oyuncuyu biri seçiyo, ama kazım için kavga ediyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 semih olayı mükemmel olmuş ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Penth, aslansin kaplansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 artık işin suyu çıkmaya başladı. milleti gaza getirip şişirmekten başka bişeye yaramıyor. amansız saçmalığı. reklamda söylenen hiç bir şey amansızın tanımı değil. üstüne turkcellin dünya büyükse biz en büyüğüz saçmalığı. futbol oyun yahu. savaş alanı değil. hiç bi yabancı ülkede böyle amansız olalım kan dökelim tarzı reklam yoktur herhalde. bi telekomun afrika temalı reklamı güzel olmuş. turkolar amansızlar saçmalık ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 birleştirdim konuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 iyi yapmışsın görmediydim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sg-1 said: Mortis said: haha nedir ki o muhabbet (pek futbol takip etmem) madem ilgin yok, futbol bölümünde ne işin var üstad?! post kasıo ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bence turco reklamı çok güzeldi. bu afrika reklamı da hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Buyse said: artık işin suyu çıkmaya başladı. milleti gaza getirip şişirmekten başka bişeye yaramıyor. amansız saçmalığı. reklamda söylenen hiç bir şey amansızın tanımı değil. üstüne turkcellin dünya büyükse biz en büyüğüz saçmalığı. futbol oyun yahu. savaş alanı değil. hiç bi yabancı ülkede böyle amansız olalım kan dökelim tarzı reklam yoktur herhalde. bi telekomun afrika temalı reklamı güzel olmuş. turkolar amansızlar saçmalık ötesi. kan dökmece nerde yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 iyi de ben afrikalilar ne alaka onu anlamadim, tamam afrikada kupa da biz zenci miyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 oha mantığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Rewendor said: kazım > all olduğu yine ortada, her oyuncuyu biri seçiyo, ama kazım için kavga ediyolar :P ahahaha kazım olayı çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar