Nessarien Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/958/wowheadw.jpg http://img3.imageshack.us/img3/9476/wowwiki.jpg Warhammer reklam vermiş bütün wow portallarına garipsedim durumu. MMORPG'yi tekeline almasını istemiyorum çünkü rekabet olması yaratıcılığı ve sorunsuzluğu beraberinde getirir diye düşünüyorum. Fakat göründüğü kadarıyla AOC sonrası wow bir mmorpgnin daha canına okudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 oyun cok itici duruyor =p sahsen oynamam ben ha warhammer ha hko :P *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 wowwiki'de de var aynı reklam bi haftadır falan. 10 günlük free trial cıkmıs onun icin sanırım bunlar. ben de bi deniycem sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben de gördüm bugun de yazmaya üşendim wowheadde warhammer reklamı olması düşündürücü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 burda birsuru mesaj vardı noldu yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 fikir mantıklı da o nasıl bi reklam ya yani bizde de orc var dwarf var diyen bi foto yerine oyunun güzel farklı yönlerini gösteren bişey iyi olurdu. sonuç fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 10gün bedava ile kolay oyuncu çekemez görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Bildiğim 20 kişi var warhammer a geçip sonra tekrardan 20 si birden geri wow a dönen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 WAR oynadım ilk çıktığı 2 ay, hardcore (WAR'e göre) seviyesinde. Ama gördüğüm eksiklikler, buglar, sorunlar ve verdiği zevkin az olması nedeniyle bıraktım. WAR bu noktadan sonra kendisine oyuncu toplayamaz. WoW'a kıyaslarsak, Molten Core'dan -> Sunwell'e geçiş yapacak bir patch (content) lazım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çocuk oyunu olan wow ve dier elde gerçek savaşı veren warhammer... hmm. ben olsam tabiki buggs bunny yi seçerdim. dimi. nası olsa en kolay online oyun o ve herkes kendni kral gibi hissedior. kendinizi daha fazla ne kandıracaksınız bilmiorum.her ay çizgifilme para veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Oo, üstad konuştu. Peki üstadım, arkadaşlara söylerim, vermesinler para her ay çizgifilme. Lmao, neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 niye zorluyorsun ki. sevmiyoruz ve oynamak istemiyoruz. wow sevmiyorsan oynamazsın. bu kadar basit. belki çizgi film seviyoruz, ne biliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: çocuk oyunu olan wow ve dier elde gerçek savaşı veren warhammer... hmm. ben olsam tabiki buggs bunny yi seçerdim. dimi. nası olsa en kolay online oyun o ve herkes kendni kral gibi hissedior. kendinizi daha fazla ne kandıracaksınız bilmiorum.her ay çizgifilme para veriyorsunuz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sizi zorlamıorum. o çizgifilmi bende oynadım. wow fanlar konuşurken normal, war fan konuşurken nie laf sokuluo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hımm, gerçek savaşı veren (!?!), düz, sıkıcı, bayat, itemizationu berbat, sistemi tek düze, grafikleri birbirinin aynı, bug dolu, bi oyun warhammer. <3 cartoon network btw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hangi wow fan gidip war bölümüne çizgi filme para verlirimi ulen kendinizi kandırıyorsunuz ık bık diye post atmış ki laf sokulsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 tmm benim hatam. oyuncularının yüzde ellisi aptal olan bir oyuna bulaşmamalıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben de seni kıstas alarak warhammer oyuncularının %100 ü aptaldır gibi bir çıkarım yaptım. nası beğendin mi? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: çocuk oyunu olan wow ve dier elde gerçek savaşı veren warhammer... hmm. ben olsam tabiki buggs bunny yi seçerdim. dimi. nası olsa en kolay online oyun o ve herkes kendni kral gibi hissedior. kendinizi daha fazla ne kandıracaksınız bilmiorum.her ay çizgifilme para veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 quarantine said: ben de seni kıstas alarak warhammer oyuncularının %100 ü aptaldır gibi bir çıkarım yaptım. nası beğendin mi? (:P) hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 polemige dokmeyelim.istiyen istedigini oynar.zevk meselesi.bende 2 ay warrhammer oynadim.ama hiç begenmedim.(şahşi gorusum kimseyi baglamaz).baktim oynayacak oyun yok wow a geri dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 oyunu acele birakin. paticikten de wow bolumunu kaldirin. hadi evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: 12,000 tane güneş sistemi var arkadaşım.... bu demek oluo ki 12,000 tane dünya var.... ozaman 12,000(min) canlı türü var... düz mantığın zararları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: tmm benim hatam. oyuncularının yüzde ellisi aptal olan bir oyuna bulaşmamalıydım. seviyesizleşmek? hıhı biz hepimiz böyle toptan aptalız hadi git sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 -NEDEAN wow'u seviyorsanuazz çizgi film gibin böyle wall-e gibin hem oynayanlar %50 ihtimalle gerizakalı power procluyor üstüne üstük niye kızdınız ki fanboymusnuz ve eşhedüenlaamincomtr. Benim verdiğim vergilerle wow oynayamazsınız lan dağılın >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar