THARKAS Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 iyi yada kotu bir turnuvaya basladik bunu bitirir sampiyonada odulunu veririz. odul olarak title dusundum bisonraki turnuvayi kazanan o title i o ekipten alir yani gecici bir title admin arkadaslarla konusucam sanmiyorum bi sikint olsun. elbette benimde bir dolu hatam oldu o yuzden turnuvada olmamasi gereken seyleri dusuncelerinizi falan buraya yazin bende okuyp bi sonraki turnuvada bu hatalara dusmiyim. onun haricinde ilk anket sorum yukarda bir cok anket yapicam bu 3 hafta icinde bununla beraber. Değismeyecek tek sey 6 takim olacagi. anketi biraz acayim. ilk secenek patiden tamamen serbest olarak 6 takım cıkmasi bu 6 takim onceden ismini kaydettirmis kisilerden olusacak tabiki ama tamamen serbest olucak. disarda kalanlar ufak bir ihtimalde olsa olabilir. 2. secenekte takimlar gene serbest olucak ama atiyorum blaq crema were dartanian bir takimda olursa hop arkadas diycez siz bi dagilin bakalim seklinde olaya mudahale edicez. ayni sekilde disarda kalanlarida takimlara monte edicez. diger secenekleri biliyorsunuz torbali randomda prolar bi torbaya nooblar bi torbaya sonra random at seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Were ne abi afdsdfsadag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Evet aga, noob teamde ne işim var? WHOOOOOOOOSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 olm were eski oyuncu yillar oncede vardi ondn aklimda kalmis eger kendini gelistirmediyse hala yazıklar olsun ona:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 were mi. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 erkin bu anketler sağlıklı değil, güncel başlıklarda topici gören biride gelip oy basıyo rasgele(ben öyle yapıyorum anketle alakam olsada olamsada) gene aynı şekilde olsun, başka türlüsünün altından kalkmak baya zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Biz ne blaqlarin, ne wishlerin, ne werelerin (lol) eline verdik zamaninda. dua edin oynayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Beyler şşşş were dedi arka taraf.. Komple random olursa birbirini sevmeyenler napıcak? Bu seferde ben onla oynamam bunla sevişirim lafları dönecek. En güzeli eski sistem yine ama daha disiplinli 82 tane yedek olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Penthesilea said: dua edin oynayamiyorum. Ne zaman oynayabildin ki........ dıdımtıssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Werewolf said: Penthesilea said: dua edin oynayamiyorum. Ne zaman oynayabildin ki........ dıdımtıssssssssss asdklfaisklfhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Werewolf said: Penthesilea said: dua edin oynayamiyorum. Ne zaman oynayabildin ki........ dıdımtıssssssssss http://www.instantrimshot.com/ repler akilaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 http://www.epiconeliner.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 werein verdiği link bana çok şey kattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben kafamda bi fikir olsun diyede aciyorum bunlari yunus boyle az fark olursa arada zaten herkesi toplarim msnde sorarim konusur karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 benim oyumla, dağdaki yunus'un oyu aynı mı? anket saçma, konuşulur anlaşılır. Bence bu sistem iyi, -kendimiz takım kurarsak ben crema vs. diye giden bi takım olcak amaç ezip biçmek olmasa da biz paso beraber oynuyoruz ve eğlenioruz. -cok abartı olursa kabul edilmesin daha saçma, kime göre abartı. were demişsin mesela... hata yani ahua -random olursa torba stili, ben onla oynamam olayları başlıcak gereksiz drama. sırayla adam seçmede, hem kendi içinde bi torba sistemi var. İyiyi seçmeye çalışıo insan kalanlar içinde, hem de anlaştığın problem çıkarmıcak adamı seçiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bidaa turnuva olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 turnuvaya gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ilk ben düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Beni galip ilan edin, bitsin işte. Boş yere maçlarla uğraştırmayın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Orcun, Osman ve benim bir takim kurmama izin verin, gerisi np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 penth i de alırsanız ben izin veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Aybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar