Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 sonraki turnuva nasıl olsun? Anket No:1

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

iyi yada kotu bir turnuvaya basladik bunu bitirir sampiyonada odulunu veririz. odul olarak title dusundum bisonraki turnuvayi kazanan o title i o ekipten alir yani gecici bir title admin arkadaslarla konusucam sanmiyorum bi sikint olsun.

elbette benimde bir dolu hatam oldu o yuzden turnuvada olmamasi gereken seyleri dusuncelerinizi falan buraya yazin bende okuyp bi sonraki turnuvada bu hatalara dusmiyim.

onun haricinde ilk anket sorum yukarda bir cok anket yapicam bu 3 hafta icinde bununla beraber.

Değismeyecek tek sey 6 takim olacagi.

anketi biraz acayim.
ilk secenek patiden tamamen serbest olarak 6 takım cıkmasi bu 6 takim onceden ismini kaydettirmis kisilerden olusacak tabiki ama tamamen serbest olucak. disarda kalanlar ufak bir ihtimalde olsa olabilir.

2. secenekte takimlar gene serbest olucak ama atiyorum blaq crema were dartanian bir takimda olursa hop arkadas diycez siz bi dagilin bakalim seklinde olaya mudahale edicez. ayni sekilde disarda kalanlarida takimlara monte edicez.

diger secenekleri biliyorsunuz torbali randomda prolar bi torbaya nooblar bi torbaya sonra random at seklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

benim oyumla, dağdaki yunus'un oyu aynı mı? anket saçma, konuşulur anlaşılır.

Bence bu sistem iyi,

-kendimiz takım kurarsak ben crema vs. diye giden bi takım olcak amaç ezip biçmek olmasa da biz paso beraber oynuyoruz ve eğlenioruz.

-cok abartı olursa kabul edilmesin daha saçma, kime göre abartı. were demişsin mesela... hata yani ahua

-random olursa torba stili, ben onla oynamam olayları başlıcak gereksiz drama.

sırayla adam seçmede, hem kendi içinde bi torba sistemi var. İyiyi seçmeye çalışıo insan kalanlar içinde, hem de anlaştığın problem çıkarmıcak adamı seçiosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...