Giovanni Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ve konu hakkında hiç bir fikrim yok.. 700 lira civarında bütçem var ve mükün olduğunca Hi-Fi yolunda bir şeyler arıyorum. Var mıdır tavsiyeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 700 liraya çak kaliteli birşey alamazsın stereo astediğini düşünürsek. M-Audio'ya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bu adam a5 ler var ama stüdyo monitör diyorlar.. Apple store'da satılıyordu geçen gördüm. Normal müzik dinlenmez mi onda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mavi-hifi ender bey. Audiengine a5. Simdi pek vaktim yok ama bi ara studyo monitor ile bookshelf speaker arasi farka deginirim. edit: guncelle diycegime yeni mesaj attim, mum veya mirage silerseniz sevirim alttaki mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Stüdyo monitor istiyorum dememiş miydin? Başlık mı değişti? Hi-Fi konusunda yardım edemem ama gidip M-Audio alma o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Yok studyo bir hoparlör bulmuştum hoşuma gitmişti ne farkı vardır acaba diye soruyordum sonra araştırınca başka bir şeye ihtiyacım olduğunu anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Başlığı görür görmez "KHaRoN kesin Audioengine yazmıştır" dedim. (:D Benim de aklıma soktu. Hala bütçeyi toparlamaya çalışıyorum almak içni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Neden studyo monitoru almamalisin anafikirli biseyler yazicaktim ki ilk konu basligini gordugumde sonra zaten dogru karari vermis olman beni buyuk zahmetten kurtardi =P Kayit icin degilde dinleti icin kesinlikle stereophile urunler en dogru secim. Butcende zaten benzer yetenekte pasif speakerlar bulamayacagin icin ve amp icin ekstra butce gerekecegi icin ise aktif acisindanda gayet dogru bi yol. Bu butcede ise mirage i da daha once kandirmaya calistigim gibi kral audioengine5. Mavi hifi bence muazzam bi is yaparak ureticinin amerika fiyati + turkiyede kdv seklinde bi fiyatla sundu ki diger dudukcu degme hi-fi ciler hala yurtdisi satis fiyati 250$+vat olan jamo i serisini burada 1100liraya satmaya calisadursun. Zaten bu parayi gozden cikarmis oldugunu goze alarak daha once rakip gorduklerini dinleyip mavi hifi de ender beyi arayip dinleti icin bi randevu al. parayi da yaninda goturursen zaten cikarken kucaginda bir cift a5 goruceksin. Almaya karar verirsende fiyat acisindan belki etikette bi etkim olabilir. Hatta gittiginde dinleme sansin olursa a2 lerin sahnesinin de herhangi bir 350$ fiyat araligindaki monitor u birak bookshelf in sahnesi kadar genis oldugunu gorunce a5 fazlaymis a2 alayim diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar