Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi bir aktif hoparlör arıyorum

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Neden studyo monitoru almamalisin anafikirli biseyler yazicaktim ki ilk konu basligini gordugumde sonra zaten dogru karari vermis olman beni buyuk zahmetten kurtardi =P

Kayit icin degilde dinleti icin kesinlikle stereophile urunler en dogru secim.

Butcende zaten benzer yetenekte pasif speakerlar bulamayacagin icin ve amp icin ekstra butce gerekecegi icin ise aktif acisindanda gayet dogru bi yol.

Bu butcede ise mirage i da daha once kandirmaya calistigim gibi kral audioengine5. Mavi hifi bence muazzam bi is yaparak ureticinin amerika fiyati + turkiyede kdv seklinde bi fiyatla sundu ki diger dudukcu degme hi-fi ciler hala yurtdisi satis fiyati 250$+vat olan jamo i serisini burada 1100liraya satmaya calisadursun.

Zaten bu parayi gozden cikarmis oldugunu goze alarak daha once rakip gorduklerini dinleyip mavi hifi de ender beyi arayip dinleti icin bi randevu al. parayi da yaninda goturursen zaten cikarken kucaginda bir cift a5 goruceksin. Almaya karar verirsende fiyat acisindan belki etikette bi etkim olabilir.

Hatta gittiginde dinleme sansin olursa a2 lerin sahnesinin de herhangi bir 350$ fiyat araligindaki monitor u birak bookshelf in sahnesi kadar genis oldugunu gorunce a5 fazlaymis a2 alayim diyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...