Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 o değil de slat'ın acc'ye yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Spidee said: Arkadaşın gelip ensene şaplak atınca yere yatırıp ağzını burnunu kırmaya benziyor yani bu. AHAHAHAHA bi an canlandırdım Levent'le ikinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 he yani o ya da bu sekilde tharkas suclu? herkes eglenmeye calisiyordu, tharkas da kimse eglenmesin diye ugrasti? ben boyle bir turnuva icin ugrassam, binbir aksilik ciktigi halde yilmasam, birisi de gelip kendi eglencesi icin boyle mundar etse ben daha fazlasini yapar, ustune de "git babanla tasak gec lan" diye cikisirim. o yuzden tharkas az bile yapmis diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Müm ve THARKAS'ın banlanmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Dün de müm aynı haltı yedi. Yerine başkası oynadı Miranayla üstelik turnuva maçı bile değildi.Ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 arcane said: Tharkas'dan moderatör olur mu bilmem de kendi yazdığı kuraldan dönen adamdan ne hakem olur ne turnuva koordinatörü, kusura bakmasın. kusura bakmamda arcane simdi ben bi oyuncunun yerine biri oynatilinca butun takimin haberi olur diye dusunerek o kurali koydum ancak hem bana soylenen hemde repden gordugumuz kadari ile hakikaten hakandan ve oyniyan kisiden baska kimsenin haberi yok yani bizimle beraber kendi takimida magdur duruma dusmus. sakin kafayla bunu dusununce o kazandikarli 3 puani silmenin ve takimlarinin kaptani ve en iyi oyuncusunun turnuva disinda kalmasini yeterli gordum bundan sonra mac kazanirlarsa helal olsun dicek bisey yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 türkiyenin en iyi dotacısı benim tartışma bitmiştir dağılın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ha yarın bu konu ile ilgili butun topicleri kiitliyecem bu arada onumuzdeki maclara odaklanmak iicn o yuzden soylenicek bisey kaldiysa bugun soylensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 wepla +4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kasıyorum xDxDxDdddDd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar