Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tharkas'tan moderatör olmaz

bluepainter

Öne çıkan mesajlar

he yani o ya da bu sekilde tharkas suclu? herkes eglenmeye calisiyordu, tharkas da kimse eglenmesin diye ugrasti?

ben boyle bir turnuva icin ugrassam, binbir aksilik ciktigi halde yilmasam, birisi de gelip kendi eglencesi icin boyle mundar etse ben daha fazlasini yapar, ustune de "git babanla tasak gec lan" diye cikisirim. o yuzden tharkas az bile yapmis diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Tharkas'dan moderatör olur mu bilmem de kendi yazdığı kuraldan dönen adamdan ne hakem olur ne turnuva koordinatörü, kusura bakmasın.

kusura bakmamda arcane simdi ben bi oyuncunun yerine biri oynatilinca butun takimin haberi olur diye dusunerek o kurali koydum ancak hem bana soylenen hemde repden gordugumuz kadari ile hakikaten hakandan ve oyniyan kisiden baska kimsenin haberi yok yani bizimle beraber kendi takimida magdur duruma dusmus.
sakin kafayla bunu dusununce o kazandikarli 3 puani silmenin ve takimlarinin kaptani ve en iyi oyuncusunun turnuva disinda kalmasini yeterli gordum bundan sonra mac kazanirlarsa helal olsun dicek bisey yok:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...