Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Olm sataşmayın adama, laciverte boyar valla. Nick'e gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 turns your mother to lacivert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ölüm lordu da baya iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sorun olmaz, mavi tanidiklarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 warcraft hep siyah beyaz degil zaten arada lacivertler de war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Boyarım valla da anlamadılar beni Asteroth. Eğlence anlayışı çok kötü bu patilerin. Hayır yani bilmiyorlar ki biz vaktinde çok daha ciddi turnuvalarda fake oynattık istesek kimsenin ruhuna duyurmadan oynardık. Amacımız makara muhabbetti ama olmadı çok ciddiye almış insanlar bu turnuvayı farketmemiştik. Konusu açılmışken bu kadar önemli bir turnuvayı sabote etmiş olduğum için turnuvanın diğer oyuncularından özür diliyorum. Neyse ki Tharkas'ın anlayışı sonucu AMK'nın kalanı turnuvaya devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 AMK ya LAF YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Tharkas'dan moderatör olur mu bilmem de kendi yazdığı kuraldan dönen adamdan ne hakem olur ne turnuva koordinatörü, kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Arkadas siz bu turnuvayi egolara pompa olsun diye mi, yoksa makara olsun gulun eglenin diye mi yaptiniz? Nedir bu kadar mevzu yani? Yok su oynasin bu oynamasin, yok X yerine Y oynucakmis... Hayir yani ortada bir odul de yok. Herkes de kimin ne kadar oynayabildigini biliyor. Kanitlancak bir sey de yok. Keyfinize baksaniza? Diger yandan yillarca beraber oynayip, gorustugunuz insanlara da yanci gibi laflar etmek de cok cirkin. Ha bir de Hakan senin de isin gucun yok mu arkadasim? edit : Yuce´nin o maca fake nickle cikmis olmasi da bence rakip icin bir lutuftur. Blck gibi Turkiye´nin en iyi oyuncularindan biriyle oynama firsatini baska turlu bulamaz ki Paticik dotacisi. /wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paticik dotacısı nedir ya. ne diyorsun, sonra bi de yaptığın ayrıma bak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Amaç eğlenmek değil mi? Biz eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Turnuva da ilk başta giremeyen çok insan oldu. Onlar için ayrı takım yapıldı.Herkes oynasın istendi. Madem Türkiye nin en iyi dotacısı bize onunla oynamayı şerefini verecekti.Başvursaydı oynasaydı bi takımda yer alsaydı. Düzenlenen ilk turnuva.Erkin heves etti.Hergün oynuyoruz madem bi de adı olsun hırsta girsin diye turnuva düzenlendi. Bunu sikmenin mantığı nedir? Turnuva çok ciddi olsa zaten kadrolar bu kadar geniş olmaz.Eğlenme amaçlı bir turnuvayıda skmenin hiç bir mantığıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 aquila said: sorun olmaz, mavi tanidiklarim var. I just blue myself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paticik dotacisi, dotayi makarasina ´haha hihi´ yapmak icin oynayan dotaci oluyor. Blck de semi-pro gamer olan, Dota oynayarak para kazanmis, Turkiye sampiyonu olmus, milli takimla beraber basarilar kazanmis bir oyuncu. Bunun neyini anlamadin ya da neyi hosuna gitmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 haha hihi yapmak için oynuyoruz tamam da, bu semi-pro birinin gelip, bizim tanıdığımız "haha hihi" yapan azmonun yerine oynamasını gerektirmiyo. şeye benziyo bu. profesyonel futbocunun mahalle maçına gelip, herkesin ağzına sıçıp gitmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Valla benim mahalle macima gelseydi Sergen, bir iki sey gosterseydi, yenilsek de uzulmezdim. Ne de olsa bu hafta baklavayi biz aliyorsak haftaya onlar alcak, beraber yiyoruz zaten... Bu arada yanlis anlasilmasin. Bence de yanlis bir sey de bu kadar buyutcek bir olay olmadigini anlatmaya calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi yenilmekle alakalı bişey demiyorum. biz orda azmo var diye oynadık, azmo nasıl oynuyor biliyoruz biz, muhabbetimizi, oyunumuzu da ona göre yapıyoruz. kimse blck buraya gelmesin oynamasın demiyor zaten. blck olarak gelsin oynasın, ona bişey diyen mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Evet, ona bir sey diyen var da konu o degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Yalnız Sinan, diplomasiden zerre çakmıyorsun. Yüce gıkını çıkarmadı şu olay olduğundan beri, itiraz da etmedi "Yaptığım doğrudur" diye. Ama öyle laflar ediyorsun ki, hiçbir şey yapmadan antipatik konuma düştü Yüce. Öyle bir iddiası falan da olmadı adamın, çıkıp "Ben çok imbayım hepinizi ezerim" tadında bir yaklaşımı da olmadı. Kural var mı, yerine başkasını oynatan diskalifiye edilir, diye. O zaman diskalifiye edilsin AMK. Ama şu kafada bir turnuvada böyle bir kural olması bile saçma bence. Olay bir turnuva yapıp eğlenmekse şuradaki adamların neredeyse hepsi birbirini tanıyor, oturmuş bir iki kadeh bir şeyler içmiş insanlar beraber. Ha "Ben bu adamı sevmem" dese bile biri kendi aranda yaptığın bir turnuvadan birini diskalifiye etmek zaten mantıksız. Kural koyup diskalifiye ettiysen buna bunun dramasını yapmak, salak bir turnuva için kaç senedir tanıdığın adamın kalbini kırmak ayrı bir saçmalık. Bir oyunu, bir turnuvayı bir arkadaşına tercih eden varsa zaten kusura bakmasın da, insanlıktan çıkmış kendisi çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 E nasılolsa arkadaşız bişey olmaz diye herkes dışardan adam oynatsın o zaman. Amaç kendi aramızda eğlemek şurda. Bi kural koyulmuş. Neden bozuyorsunuz ki onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Iyi de yaptiklarinin yanlis oldugunu soyledik zaten Gunes. Konu o degil. Verilen tepkinin boyutu cok komik. Takimin elenmesinden falan bahsetmiyorum. Umrumda da degil de yani boyle buyutup hakaret derecesinde laflar etmek, forumdan banlamak falan sacmalik. Diplomasiye gelince Yuce diplomasi falan yapmiyor ki, sadece umrunda degil. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ahaha kural koyan adam suclu duruma dusmus. esek tharkas, niye kural koydun, hepsi senin sucun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bu arada anlamiyor insanlar israrla tabii her zamanki gibi... Tharkas´in takimi/Deathlord´u cezalandirmasinda bir sorun yok. Yasak denmisse ve yapilmissa cezasi verilmeli tabii ki. Ama kisisel anlamda Dota´yi turnuvayi falan asan noktalarda laflar etmek, forumdan falan banlamak overreaction oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kural koyan adam suçlu falan demedim. Kural saçma dedim, bu kural koyanı suçlu yapmıyor. Tharkas'ın hatası aşırı tepkisi Sinan'ın da dediği gibi. Forumdan banlatmalar, w3 serverından banlamalar falan, noluyoruz yani. Emek vermiş olabilirsin, uğraşmış olabilirsin de verilen tepki abartılı. Kızarsın, gider "İş mi abi şimdi senin bu yaptığın" dersin, puan silersin, rmk yaparsın da bu tepki gereksiz. Arkadaşın gelip ensene şaplak atınca yere yatırıp ağzını burnunu kırmaya benziyor yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bLackcha0s said: Madem Türkiye nin en iyi dotacısı bize onunla oynamayı şerefini verecekti.Başvursaydı oynasaydı bi takımda yer alsaydı. almadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar