Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nonda Seneye Trabzonspor'da

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

ona lafım yok zaten o ofsaty ama olmamalı aslında o maçta bi de lincoln faul ypıp gol atmıştı gs falan o mac zaten bi acayip nereye yıkıldı ya ortalık hiç bir zaman yıkılmıyor ortalik gsye hata olunca gsnin aleyhine olsun bak o zaman nasıl yıkılıyor ya da fenerin lehine
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
eagle_dnz said:
anelka elle gol atmadı elle faul yaptı

Şu dünyanın en büyük yalanı ha var ya :)

Nesi yalan abi bunun, kaleciyle aynı anda zıplıyorlar, kaleci eliyle alıyor topu, sonra Anelka kolunu ittirip kaleciye faul yapmış oluyor, top da düşerken içeri giriyor. Gol olmadığı açık da orada süzülemeyen kaleciye fauldü yani, Önder'inkiyle falan alakası yok.

"Eliyle faul yaptı o zaman eliyle gol işte" diye bir mantık da kurulamaz, faulu ayağıyla yapsaydı "Anelka ayağıyla gol attı" mı diyecektiniz, "kaleciye faul vardı orada" mı :p
Sosyal ağlarda paylaş

İzlemeden mi koydun naptın, bariz işte? Kalecinin iki elini birden götürüyor ayı gibi, adamın sağ eli de topu içeri kavislendiriyor topu kaçırırken. En son ofsayt kamerasından verirken yakından birkaç kez izlersen görürsün, topun seviyesine ulaşamıyor bile Anelka'nın eli, kalecinin sol elinin bileğine geliyor anca.

Zaten gol değil yani de merak ettim 10. defa inceledim yine bu konu açılınca :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
İzlemeden mi koydun naptın, bariz işte? Kalecinin iki elini birden götürüyor ayı gibi, adamın sağ eli de topu içeri kavislendiriyor topu kaçırırken. En son ofsayt kamerasından verirken yakından birkaç kez izlersen görürsün, topun seviyesine ulaşamıyor bile Anelka'nın eli, kalecinin sol elinin bileğine geliyor anca.

Zaten gol değil yani de merak ettim 10. defa inceledim yine bu konu açılınca :p

Ahahaha abi topu almaya çalışan kaleciye ayı diyip anelkaya bişey demedin ya kutluyorum :D .

edit:araya mesaj girenzi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...