Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 NONDA GİDİYOMUŞ BEYLER SEVİNELİM!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ona lafım yok zaten o ofsaty ama olmamalı aslında o maçta bi de lincoln faul ypıp gol atmıştı gs falan o mac zaten bi acayip nereye yıkıldı ya ortalık hiç bir zaman yıkılmıyor ortalik gsye hata olunca gsnin aleyhine olsun bak o zaman nasıl yıkılıyor ya da fenerin lehine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 OHAKURTULDUKLANADAMGİTSİNBİDETRABZONAHAHA Trabzon mükemmel her girdiği pozisyonu gol yapan forvet hattına bir bitirici daha eklesin zaten. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hataları karşılaştırsak sidik yarışına döner manası yok. konumuz nonda ve ts. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sağ duyunun zaferi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Rewendor said: eagle_dnz said: anelka elle gol atmadı elle faul yaptı Şu dünyanın en büyük yalanı ha var ya :) Nesi yalan abi bunun, kaleciyle aynı anda zıplıyorlar, kaleci eliyle alıyor topu, sonra Anelka kolunu ittirip kaleciye faul yapmış oluyor, top da düşerken içeri giriyor. Gol olmadığı açık da orada süzülemeyen kaleciye fauldü yani, Önder'inkiyle falan alakası yok. "Eliyle faul yaptı o zaman eliyle gol işte" diye bir mantık da kurulamaz, faulu ayağıyla yapsaydı "Anelka ayağıyla gol attı" mı diyecektiniz, "kaleciye faul vardı orada" mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 o pozisyonda anelka bariz topa da dokunuodu.varsa videosu koyun görelim.topa yumruk atıodu bildiğin.die hatırlıorum.videosunu izliyim bi yorum ypacam :) anelka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Red said: o pozisyonda anelka bariz topa da dokunuodu.varsa videosu koyun görelim.topa yumruk atıodu bildiğin her türlü iddiaya girerim yakın zamanda ligtvnin sitesini açıp baktmıştım bu tarz bir muhabbetten dolayı kılı bile değmiyor topa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 BEYLER NONDA GİDİCİYMİŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bulun videoyu koyun abi, neyini tartisiyosunuzki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 abi ne alaka nonda ile anelka :D bu konu nasıl geldi buraya bu arada çok sevindim gitmesine ohh elimizde patlar diye çok korkuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Trabzon' un da gsyle anlaşması var heralde, yaşı geçmiş siyahileri alıyolar bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 koydum videoyu 2-3 msg yukarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 İzlemeden mi koydun naptın, bariz işte? Kalecinin iki elini birden götürüyor ayı gibi, adamın sağ eli de topu içeri kavislendiriyor topu kaçırırken. En son ofsayt kamerasından verirken yakından birkaç kez izlersen görürsün, topun seviyesine ulaşamıyor bile Anelka'nın eli, kalecinin sol elinin bileğine geliyor anca. Zaten gol değil yani de merak ettim 10. defa inceledim yine bu konu açılınca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Red said: koydum videoyu 2-3 msg yukarda :) ahaha izleyip gerçeği görüp koydum demiş sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Baggio said: İzlemeden mi koydun naptın, bariz işte? Kalecinin iki elini birden götürüyor ayı gibi, adamın sağ eli de topu içeri kavislendiriyor topu kaçırırken. En son ofsayt kamerasından verirken yakından birkaç kez izlersen görürsün, topun seviyesine ulaşamıyor bile Anelka'nın eli, kalecinin sol elinin bileğine geliyor anca. Zaten gol değil yani de merak ettim 10. defa inceledim yine bu konu açılınca :p Ahahaha abi topu almaya çalışan kaleciye ayı diyip anelkaya bişey demedin ya kutluyorum :D . edit:araya mesaj girenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 diye hatırlıorum demiştim.faul yani izledim videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 "Kalecinin iki elini birden götürüyor ayı" dedim abi, götüren de ayı da Anelka burada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 biri de luciano nun elle attıklaını koysun.anelka da yanıldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Baggio said: "Kalecinin iki elini birden götürüyor ayı" dedim abi, götüren de ayı da Anelka burada :p Ehe pardon o zaman yanlış okumuşum :) . Ayı anelka :D . edit: yeter lan bi araya mesaj girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ahaha luciano da yoksa, sirada kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Luciano elle atmış mıydı, ben GS atarken çıkardığını hatırlıyorum anca. Anelka Süpermiş lan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 2 cm ile kaçırmış topu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konu iyice saptı ha http://football.blog.lemonde.fr/files/2007/11/milan-baros-3.1194352063.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 10 numara delikanlı adamdır baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar