tunch Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 komedi ligimizin komik teknik adamlarından hikmet karaman , 2. kez görevini bırakan/istifa eden/kovulan hakan kutlu'nunyerine ankaragücü'nün başına geçmiş! kariyeri başarılarla dolu olan hikmet karaman'a , yeni görevine başarılar diliyorum. özellikle alt yapıya gösterdiği önemi ve kısa süre de olsa çalıştırdığı takımlara oynattığı müthiş futbol'u en yakın zamanda ankaragücü'ne de oynatması en büyük dileğimiz. we love you hiko not: hikmet karaman aylardır fatih terim'in yanında dolaşıyordu, meyvesini toplamış oldu bu sayede.. kimbilir ankaragücünü küöe düşürmek için kaç para alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ankaragücü bu seneki yönetimi ve yaptıklarıyla küme düşmeyi %5000 hakediyor. bu kadar kötü, aciz ve başarısız yönetim olamaz. o başkanla zaten takım kapatılsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 son 3 yılda 3. kez ankaragücünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 E takım kalmıyor ki zaten,2. 3. tura başlıyor malum TD'lerimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kasten takımı düşürüp , ankaraspor-ankaragücü birleşmesini gerçekleştiricekler bence. ancak bu kadar uğraşılır. ben olsam erdoğan arıcayı getirirdim , kesin düşürürdü nasıl olsa takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Allah önce Ankaragücü'ne, sonra üç büyüklerin maçlarında bu adamı ekranda görmek zorunda kalacak bizlere sabır ihsan eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sg-1 said: son 3 yılda 3. kez ankaragücünde Anlamadığım şey hadi bi kere getirdin kovdun sonra pişman oldun tekrar getirdin yürümedi bidaha kovdun 3. kez neden getiriyorsun bu işten bişey anlayan varsa bana da söylesin lütfen ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Belediye olsa başkanla kankaymış, signing fee alıp alıp geri çıkıyormuş deriz ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Hükümet düşer, Enflasyon düşer, Ankaragücü babayı düşer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 efsane bir adam bu hikmet karaman. calistirmadigi ve kovulmadigi bir anadolu klubu kaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Smoke said: Hükümet düşer, Enflasyon düşer, Ankaragücü babayı düşer...ahahahahha öldüm gülmekten ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 televizyonlardan atıp tutarlar.takım başına geçince kovulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar