Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Horizon said: Mesajı okusaydın bari açıklamıştım. Bu o verilen değil. Özellikle ayrı açtım karışmasını istemediğim için. o zaman şöyle gösteriyim: http://forum.paticik.com/read.php?35,1933857 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kusura bakma , "angry video game nerd" orjinal ismi , sen gamer yazdığın için arama sonuçlarında çıkmadı. Elimde olan birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 comd 64 oynardık ninja felan. arkadaş noktalarla uçak yapmıştı. 4 yıl önce emülatörleriyle falan ilk çıkan street fighter'ları falan oynadıydım da. artık bu konsept de sıktı biraz. yani şimdi urban terror oynuyorum arada yani. hala demek ki oynuyoz bişeler. nostalji de bi yere kadar. o zamanlar çok joistik falan kırdık da online counter oynarken de bi kere klavyeyi kırmıştım :D yıllar önce. arkadaşın deyimiyle, öyle şeyler işte. nerede eski ramazanlar tadında mı yaklaşacaktık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Amiga da zırt pırt joystick kırardım zaten. Ya ben hayvan gibi kullanıyodum, ya da quickshot joystickler dandik oluyodu :D PC oyunlarında fazla vukuatim yok ama. Counter-Strike'a deli gibi sardırdığım zamanlar 2-3 mouse kırmıştım. Bi tane de freelancer oynarken kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 quickshot kırmayan yoktur heralde , kesinlikle dandiklerdi. Özellikle atarideki tenis oyunu ve ismini şimdi hatırlamıyorum ünlü uçak oyununda quickshotlar itina ile kırılırdı. Dizlerinizin üstüne alıyorsunuz sehpayı , yapıştırıyorsunuz quickshotı , en fazla yarım saat sonra kol elinizde kalıyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Evet dün yeni bölümü yayınlandı. Karşımızda The Odyssey (dünyanın ilk video game konsolu). Videoyu buradan seyredebilirisniz. AVGN mizi kaçırmayalım , üzülmeyelim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oha ben ilk atari sanmıştım hep:) hem videoya yarıldım, hem de bu bilgiyi aldım. güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bugün yeni bölüm yayınlandı. X-MEN . Fena değil , ilk NES'de çıkan X-MEN baya kötüyümüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar