ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Dramalara gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi komik degil ama adam ugrasti etti icine ettiniz turnuvanin geyigine mac olur yaparsiniz da 25 kisinin planini programini bozdunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 THARKAS hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Penthesilea said: abi komik degil ama adam ugrasti etti icine ettiniz turnuvanin geyigine mac olur yaparsiniz da 25 kisinin planini programini bozdunuz yani penth cok hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 herkes haklı bitek Detlort haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Biz emirle dalga geçmek için girmiştik bu olaya. Ben hırsı anlamadım abi. Neyse başımıza geleni biz getirmedik ama çekicez artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hahaha sonu uymuyo ki oooolm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 "Turnuvanın AMKoydular" -La Gazetta Della Dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Kankam da hic acimamis. Insan biraz az ezer de caktirmaz. /wsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 deathlord bizim kaptan olsun satalım direk ekmegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Çok barizdi zaten ama ses çıkarmıyodum tatsızlık çıkmasın diye. Hıyarlıktır şu yaptığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 biliyodum lan. deathlord bizede ayak yaptıda hiç inanasım gelmedi konuşmama ve iyi oynama unsurundan dolayı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Turnuvadan istifamı veriyorum. Böyle rezalet olmaz, insan utanır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bLackcha0s said: "Turnuvanın AMKoydular" -La Gazetta Della Dota Bu ne ya koptum kelimenin tam manasıyla :):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 gönüllerin şanpiyonuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ya siz ne leş adamlarsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 inanmak zor olacak ama maçtan sonra haberim oldu benim sdgfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ben maçtan sonra yemeğe gittim arkadaşın odasında takıldım muhabbet ettim odaya geldim falan 2-3 saat geçmişti ben öğrendiğimde. Hatta ben emin olamadan Erkin topic açtı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ANARŞİK MİSİNİZ LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 abi takimda kimsenin hakkatten haberi yokmus, bence affedilelim, ama - puan cezasi alalim. hatta istiyorsaniz beni de diskalifiye edin ama ali kankalari etmeyin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 peki AMK mı yenmişti maçı ne oldu sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kurunun yanında yaşta yanıcak azmo kusura bakma rekabet içindeyiz düşene bi de sen dayıyacaksın arkadan bana böyle öğrettiler. şaka bi yana bencede alinin orçunun osmanın bi suçu yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sly garibimin neti bile yokmus, orcunun hakkatten haberi yok, osmanin hic yok, elessonun zaten dunyadan haberi yok... ali kankam da cok iyi niyetli. kurunun yaninda yas mas yanmasin ya :( 2 mac kaldi zaten bitiyor sonra surda maksat muhabbet. ceza verin, bizden bi iki kisi diskalifiye olsun ama takima bisi olmasin :( HADI ERKIN BABA AFFET NAOLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Detlorta bak ya kara bulut gibi çöktü turnuvanın üzerine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar