Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMK Diskalifiye edilmemiştir.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EDİT!

diskalifiye edilmedi.
azmo ali ve digerlerine basarilar diliyoruz hehe.
3 puanlarini sildim ama rmkde yok.

EDİT!

sebEbizmo yerine baska bir oyuncunun oynamasi.

deathlord bir daha turnuva yaparsam yada yapmam istenirse o turnuvada olmiyacak.
ayricasini zaten gereken kisilerle yüzyüze konuşacam.
Mesaj tarihi:
Bize ver lan bari azmoyu, 6 kişiyiz gene 6 kişi geldik. Zavallı forgi yedek kaldı. Herkes 10 kişi, gün gelcek eksik kalcaz : ( Hem belki şampiyonluk görür bu delikanlılığının ödülü olarak.
Mesaj tarihi:
Aramızda eğlenioruz hırsa gerek yok vs vs diyenlere selam ederim.

Azmo her kill den sonra quitletene kadar laf sokardı bu kadar iyi oynadığı bi oyunda sadece NOOLLLDUUU demekle yetinmezdi o itemleri kasmazdı diyelim ki death söyledi o hood u yarım bırakmazdı deny kasmazdı silence ı o kadar iyi kullanamazdı oyundan sonra tek kelime etmeden serverdan çıkmazdı forumu boş bırakmazdı.
Mesaj tarihi:
off yakalandık. :D
Neyse zaten Emir'i bekliyorduk itiraf için napalım =) Gelince kapandı dava.
Off erkin yüzyüze falan demişsin şu halini tavrını üslubunu bi toparla sonra belki görüşürüz.
Mesaj tarihi:
ama dogruya dogru, alilerin cidden haberleri yokmus. hatta bu ali kankam bana kizmis oyun ici geyiklerine cevap vermedigim icin, sallamadigim icin.

ahah alime bak be, farkli bir insan olsam bile varligima hep daim inaniyor. Harika kankasin ali <3
Mesaj tarihi:
Olm ne olay olmuş lan. Komik misiniz ya ? neyse zaten yenmek istediğimiz 2 takımı yendik bide cihanları yensek güzel olucaktı da neyse artık. Onlara da gayri-resmi maç teklif ediyorum :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...