Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Volfied, 19 Mayıs 2004 23:34 tarihinde demiş ki: arabayi evden kacirdin, yolda polis yakaladi NAUPARSAAAANGH! Haha budur :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben sadece sordum kaçırmadım kaçırmam ama merak ettim kaçıran nası kaçırıyo, yakalanınca ne bok yiyo diye..[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kötü bişi bekle 1 2 sene daha ben nası bekliyorum bak az kalıd az[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ist te isen bi kere daha dusun derim. kucuk bi yerde oturuyorsan ehliyet bile alma kocum :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arkadasım kız arkadasından ayrılmıstı morelı yerıne gelsın dıye arkadasım arabayı arakladı sonra sonm ses muzık dınlemey basladık gecenın bı yarısı yavas yavas donanıp zerrın ozerdınlıyorduk sonra arkasına polıs arabası geldı hıc orarı bıle degılız normal gıdıyoruz ama muzık son ses araba bır takıldı pesımıze ben dur dıyorum arkadas bas gaza bır hızlanıp bır yavaslıyoruz sonra polısler yaklastı uzunları yaktılar hemen arkadas gozlerın kacıyor kaza yapcam dıye durdu sonra aramlar ruhsat yok eglıyet yok aldırla karakola telefon edıldı aılere alıdılar bızı ceza kesmedıler yıne :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 fazla trafik olmayan bölgelerde gezebilirsin ha bu arada gaza getirmiş gibi olmayayım da araba kaçırmanın zevkide başkadır :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 eskiden araba mı wardı?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 o zamanda kanıyı kacırıyorlarmıs[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bugun evdeyiz icabında arabayı kaptım gidiyorum takmışım vitesi 4'e 70-80 gibibi aşırı hızda (!) seyirliyorum arkada bişiler çalıyo bi yandan aa yeee diye gidiyorum. bi viraş çıktı önüme döndüm. yanlız dönerken fazla kırmışım arka lastik kaldırımla öpüşüyo, neyse ben dedim ki buna "in len ordan!" çocuk allahtan saygılıymış "peki abi" dedi indi ordan neyse gene ilerliyorum önden "höst" diye bi ses geldi kendimi camda buludm. kafayı penceren uzattım baktım çıkmaz sokakmış. Meğersem sokağın adı "Çıkmaz"mış. Bi anda nooluyoz oldum derken babam dürtüyo "uyan lan okula gideceksin." "ha eki"[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Llama, 20 Mayıs 2004 00:05 tarihinde demiş ki: o zamanda kanıyı kacırıyorlarmıs euheueeee[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lol[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Babanın ne iş yaptıgına baglı :)[signature][hline] :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 evtbak onu unuttuk polıssen yırtaarsın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Valla ben 1 defa kacirdim o da tamamen degil. Güya gidip dayimi alicaktim onun yaninda kullanacaktim gittim dayima arkadasin ehliyeti var dedim o da gidin dolasin dedi. Tabi ilk olarak grubu teker teker topladik hatta kiz da bulmaya çalistik ama bulamadik herneyse. Evin oralarda çok dar sokaklar vardi ben de baya tecrübeli zannediyodum kendimi biraz daha sorumluluk istiyor tabi babamin yaninda 50 defa gitmisimdir okula (40km herbiri) hesaplayin iste ama yannizken arkadaslarinlayken böyle gaza gelebiliyosun yani ne kadar tecrüben olsada risk yinede var. (bunun amaci kullanirkenki tehlikeyi anlatmakti) Bi arkadasim 2003e girilen yilbasinda babasindan izinle aldigi aracla(ama ehliyetsiz) hafif kaygan zeminde kontolünü kaybediyor çok anlik bisi sahil yolunda göztepede park halinda araca vuruo üzerine vurdugu arac bahce duvarini yikiyor. fatura 10 milyar gibi bisi+geceyi karakolda geçiriyor. yani rüsvet kabul ettiremezsen karakolluk oluyosun cümle alemede rezil. Birde tüm polisler rüsvet yer diye bisi yok bunu unutma bi bayan polis veya organize organizasyon(haftasonlari caddeye 3-4 tane ardarda cevirme oluyor baslarinda da yüksek rütbeli biri olabilir) varsa yediremeyebilirsin rüsveti daha beter olur. Anlayacagin büyük bir risk ama herkesin gectigi yollar ve çogu kisi gaza gelip araklamistir pederin arabayi ama bunlari düsün ve kendi basina gelceini de düsün ondan sonra hareket et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: fizban, 19 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: işallah yakalanırsın. polisler de 1 milyar para alırlar senden. hatta sonra yoo rüşvet almadık deyip üstüne bi de arabayı çekerler. kural çiğniyosunuz, sonra bi de nasıl sıyrılırm bundan diyosunuz. yuh be kardeşim be. 16 yaşında bi çocuk yarın kazada vursa, anan baban ölse sövmez misin bi saat ? [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Absolut, 19 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki: Rüşvet almaz ise pis durum olur. Alır ise herhalde 2-30 vermen gerekir. Çevirmelerden çok allah korusun kazadan kork derim. +1 ben 25 yaşındaym alkolden ehliyeti kaptırmıştık izmirden ankaraya dönüyordum ehliyetsiz polis sazan gibi beni durdurmuştu. adama verdim bi 40 kaat al lazım olur flm die braktı adam -18 de ne olur bilemem. hiç denemedim[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Qui, 19 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Neden direk enjektif retroral kompülsatörü açıp havalanmıyorsun ki? ya yok o sistem yok , altyapı yok said: Dmx, 19 Mayıs 2004 23:34 tarihinde demiş ki: burasi Istanbul karde$, dunyaya geri don ;) From Dmx to da Bishop! Bishop return back to World! :D Lol. said: Estel_Anorien, 19 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: Sen çok fazla NFS Underground oynuyorsun yok oynamam , herzamanki halim bu benim.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 araba kaçırmanın bir mantığı yok yıllardır araba kullanıyorum her gün sayısız manyakla uğraşıyor insan kaza yapmamak tamamiyle allaha kalmış bir iş hiç bir şey oturpda sigorta şirketleriyle uğraşmaya değmez[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bnimde ehliyet war sakın hız yapmayın benden tavsiye kuzenimin arabasını ööle hurda etmiştim şarampole yuvarlandık keşan yolunda araba hurda oldu allahıma bin şükür sağlığımız yerinde[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 polis değilde baban yakalarsa :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Gittin bi adama vurdun diyelim ne olacak? Adamı öldürecen yada sakat bıraktın kim verecek bunun hesabını?Onu bi açıklasana..!![signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Halfmumi, 20 Mayıs 2004 00:53 tarihinde demiş ki: said: fizban, 19 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: işallah yakalanırsın. polisler de 1 milyar para alırlar senden. hatta sonra yoo rüşvet almadık deyip üstüne bi de arabayı çekerler. kural çiğniyosunuz, sonra bi de nasıl sıyrılırm bundan diyosunuz. yuh be kardeşim be. 16 yaşında bi çocuk yarın kazada vursa, anan baban ölse sövmez misin bi saat ? +1 milyar ama bir de +allah korusun[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Üfekken öyle bir deneyim olmustu sanırım 13 14 lerde Aksam saat 12 anne baba yatmıs ama evin yaramaz oğlu yatmamıs :) dedim bi annemin arabayı alıyım ben nese aldık bos sokaklarda geziyoruz ola bi baktım karsida bir polis aracı (karakolun) nese yanında geçtim gittim. Geri dönerken bir bakttım tekrar ordalar dedim giderken bisi demediler dönerkende demezler diye önlerinde geçip gidiyim dedim geçerken polis beni fark ettti ve işaret yapmaya basladı dur gibisinden, benim rengim attı dedim yakalandık ama durumuyum bastım ice gaza ama arkadanda polisler geliyo :) bizim mahallede kovalamaca oynuyoruz işin ilginç tarafı 5 dakika içinde arkamıza 1 kaç polis aracı daha takıldı rahat mahallede 5 6 tur attık ve ozamanlarda mahallede kazı işleri falan var yollar berbat nese bunları atlatım evin önüne geldim aracı park ettim tam çıkıcam ( halamlarna karsılıklı oturuyorduk ozamanlar) bi baktım pencereden halam dışarı bakıyo aha dedim polisten kaçtık halama yakalanacam nese arabada eğildim duruyorum görmesinde diye halamda noluyo diye merak etmiş polisler vızır vızır geçiyo bişeymi oldu diye, 5 dakika arabada bekledikten sonra tam çıkarken sağolsun apartmanın olune bir polis otosu yanaşı verdi ben kalpten gidicem ve olan oldu polisler aracın plakasında adrese geldi ve gecenin saat 1'i aracın yanına geldi benni içinde görünce ben koptum çıkarttı dışarıyo ve ne olduğunu anlamadan bana kelepçeyi takı verdi yukardanda halam bakıyo oda çok şaşırdı noluyo diye beni aldılar ekip arabasına annemin arabayada bir polis bindi ve karakola götürdüler 10 dakika sonrada annem ve babam geldi komser basladı nasihat vermeye meğersem polisler beni hırsız zannetmis onda pesime duşmuşler bende ehliyet yok falan gibisinden düşünüyordum ilk benim peşime düşen polislerden biride geldi oğlumdedi orda dursaydın söyleseydin böyle böyle seni evine ben götürür bırakırdım dedi evdekilerinde haberi olmadı dedi ve gülümsedi ama malesef trafik polisi çağırmışlar bekledik trafik polis geldi tutanağını tuttu arabayı aldı ve gitti ertesi gün mahlkemeye cıktım ehliyetsiz araç kullanmaktan. 10 milyon cezaya çarptırdı hakim bey :) (filim gibi adamım :)) Nese aman ha sakın polis görürseniz kaçma gibi aptal işlere kalkışmayın.....[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Bıshop, 19 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: ne yakalanıcam ya ? otobana kadar kovalatırım yavaşça kendimi.otobana cıkınca el firenini cekip direksiyonu çat diye kırıp patiyi attırdımmı hızımı test istikamette artırırım ardından 3 tüp nosu bastımmı beni zor yakalarlar. James ; James Bond...[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: RazorJimmy, 20 Mayıs 2004 11:50 tarihinde demiş ki: Karakola ehliyetimi teslim almak için arabayla gitmiştim, bundan büyük bir yüzsüzlük de yapmadım sanırım.. Biri ehliyet sorsa "du bekle 2dkda gidip alıp geliim" dicektim heralde ehueh.. Ehliyet yokken araba kullanmak kesinlikle çok daha fazla heyecan verici bir olay ama son dereceden de hayvanlık, kabul ediyorum.. Hadi yaptınız bir eşeklik, bazı tavsiyeler veriim.. Arabayı gündüz çalmayın, yaşınızın küçük olduğunu gören ilk polis sizi çevirir.. Bağdat caddesi ve sahilyolu gibi ana caddelere KESİNLİKLE çıkmayınız.. Çevirmeyecekleri varsa bile çeviriyorlar.. Sokak aralarında geceler asayiş dışında polis memuru dolaşmaz.. Normal bir polise raslarsanız soğukkanlı davranın, sizi çevirmezler.. Çevirmelerde flm polislerin yanından yavaşca geçerken KESİNLİKLE gözlerinin içine bakmayın.. Yolunuza bakın.. Sahilyolu gibi bir yerde polis sizi çevirmeye kalkarsa eğer yapabiliyorsanız gazlayıp kaçın ve arabayı en kısa yoldan eve götürüp park edin.. Plakalar sadece o gecelik kayıtlarda tutuluyor.. Ertesi günü yine aynı yerden geçtiğinizde sizi çevirmezler.. Ehliyetsizken hiç yakalanmadım, rüşvet yedirmek zorunda kalmadım.. Ehliyetliyken de pursuit yaparken sadece bir defa az kalsın yakalanıyordum, (onda da arkamdan SWAT falan geliodu sanırım) nasıl kurtuldum bi ben bir de yanımda oturan arkadaşım bilir.. Dikkatli olun.. Bu yazıyı herkes arabasının bi köşesine asmalı bence :) Araba kaçırmanın püf noktaları diye de başlık güzel olur He bide kuzenimle yakalanmıştık bi kere. O sormuştu ne kadar cezası diye adam söylemişti. Bizim kuzen de " o kadar param yok yanımda bu kadar var" diyip göz kırpmıştı gitmiştik sonra :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... [Bu mesaj McFrenzy tarafından 20 Mayıs 2004 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar