Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 evet arabayı kaçırmayı düşünüyorumda ehliyetsiz yakalansanız ne yaparsınız biraz öneri lütfen. Bu arada rüşvet nası verilir?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 polıse yalvar yakar[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ruhsat icine her sayfaya 1 20'lik koyacaksin... 120 falan yani bi yakalanista bayildigin para.. Degmezzz[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 onlar zaten senden rüşvet istiolar sende çıkartıp mecburen tüm paranı veriosun geçenlerde arkadaşta(horace için ark. die kısaltmıorum artık) 700.000TL varmış onu bile almışlar ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 19 Mayıs 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sçarsın..[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Rüşvet almaz ise pis durum olur. Alır ise herhalde 2-30 vermen gerekir. Çevirmelerden çok allah korusun kazadan kork derim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Absolut, 19 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki: kazadan kork derim. Buna quote yapmam lazım. Çevrilirsen en fazla baban kulağını çeker yada ceza neyin alırsın. Ama kaza yaparsan işte o fena. Yaşın 18 olmadığı için ciddi kaza olursa, canı yanan tek insan sen olmazsın.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ne yakalanıcam ya ? otobana kadar kovalatırım yavaşça kendimi.otobana cıkınca el firenini cekip direksiyonu çat diye kırıp patiyi attırdımmı hızımı test istikamette artırırım ardından 3 tüp nosu bastımmı beni zor yakalarlar.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 - abi ev şurda hemen dönüyordum ben de zaten.. *!vınn..!!*[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bıshop, 19 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: ne yakalanıcam ya ? otobana kadar kovalatırım yavaşça kendimi.otobana cıkınca el firenini cekip direksiyonu çat diye kırıp patiyi attırdımmı hızımı test istikamette artırırım ardından 3 tüp nosu bastımmı beni zor yakalarlar. Neden direk enjektif retroral kompülsatörü açıp havalanmıyorsun ki?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Benjamin talks... ;) $$$[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 2 hafta önce oldu tam gidiyorum bi baktım polis arabası geliyor karşıdan yanımda babam var ben kullanıyorum "tamam bittim" diyip aklımda topladıgım bilgisayarın ramini 1024'den 512'ye p4 3.0'dan da p4 2.4'e düşürverdim o anda.. sonra hemen gittiğim yolun yanına girdim ve park ettim arabayı.. polis yavaş yavaş geçti gitti yanımdan.. öehh ne heyecandı ya (haftasonu için yazlıga gitmiştik ve araba kullandıgım yer bi kasaba yani benden küçük çocukları bile trafikte görebiliyorsunuz ama yinede çok korkmuştum :-p)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bıshop, 19 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: ne yakalanıcam ya ? otobana kadar kovalatırım yavaşça kendimi.otobana cıkınca el firenini cekip direksiyonu çat diye kırıp patiyi attırdımmı hızımı test istikamette artırırım ardından 3 tüp nosu bastımmı beni zor yakalarlar. burasi Istanbul karde$, dunyaya geri don ;) From Dmx to da Bishop! Bishop return back to World! :D Lol.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arabayi evden kacirdin, yolda polis yakaladi NAUPARSAAAANGH![signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sımdı aklıma geldı bızım arkadas yakanmıstı arabanın anattarını almıstı arkadas ruhsetı yok demıstı arabayı kacırdım abı falan dedı sonra eve gelmıs babasını alıp karakola gıtmıslerdı ama ceza kesmemıslar allahtan korkutmak ıcın yapmıslar polısler sansın varsa ...[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bende kazadan korktuğum için ztn kaçırmadım daha :)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kaçır ya bi kere geliyoruz dünyaya..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kacır ya buyuk zevk bızım araba yok araba kullanmayı bılmıyorum ama arkadsım ısı asmıstı komsuların arabayı bıle kacırıyordu yakın oldukları valla onunla aynı hıssı yasıyordum buyuk adranılın :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 türkiyede sisteme uyacaksın. uzatıcaksın böle 40 milyon falan. sonra da pişkin pişkin "benim cezam bu kadarmış galiba" dicen[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Arabayi kacir, sonra polis'e yakalan. Buna bizim koy'de: Colde kutup ayisinin tecavuzune ugramak derler.. :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kesinlikle yapmayin. yasinizi bekleyin. kaza yapip basiniza is alacaksiniz. en olmadi taksiyle gidin, nasilolsa o para rusvet icin gozden cikarildiysa.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arka sokaklarda dolan[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 fizban birak 300-500 gencligi bu, adrenalinsiz olmuyo adrenalini gotunuzde ariyorsunuz ama bunu da bilin yani[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bıshop, 19 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: ne yakalanıcam ya ? otobana kadar kovalatırım yavaşça kendimi.otobana cıkınca el firenini cekip direksiyonu çat diye kırıp patiyi attırdımmı hızımı test istikamette artırırım ardından 3 tüp nosu bastımmı beni zor yakalarlar. Sen çok fazla NFS Underground oynuyorsun[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hehe bence de[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar