Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-18 siniz ve Ehliyetsiz yakalandınız, ne yaparsınız?

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

onlar zaten senden rüşvet istiolar sende çıkartıp mecburen tüm paranı veriosun geçenlerde arkadaşta(horace için ark. die kısaltmıorum artık) 700.000TL varmış onu bile almışlar ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 19 Mayıs 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 19 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
kazadan kork derim.

Buna quote yapmam lazım. Çevrilirsen en fazla baban kulağını çeker yada ceza neyin alırsın. Ama kaza yaparsan işte o fena. Yaşın 18 olmadığı için ciddi kaza olursa, canı yanan tek insan sen olmazsın.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Sosyal ağlarda paylaş

ne yakalanıcam ya ?
otobana kadar kovalatırım yavaşça kendimi.otobana cıkınca el firenini cekip direksiyonu çat diye kırıp patiyi attırdımmı hızımı test istikamette artırırım ardından 3 tüp nosu bastımmı beni zor yakalarlar.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 19 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
ne yakalanıcam ya ?
otobana kadar kovalatırım yavaşça kendimi.otobana cıkınca el firenini cekip direksiyonu çat diye kırıp patiyi attırdımmı hızımı test istikamette artırırım ardından 3 tüp nosu bastımmı beni zor yakalarlar.

Neden direk enjektif retroral kompülsatörü açıp havalanmıyorsun ki?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta önce oldu
tam gidiyorum bi baktım polis arabası geliyor karşıdan yanımda babam var ben kullanıyorum
"tamam bittim" diyip aklımda topladıgım bilgisayarın ramini 1024'den 512'ye p4 3.0'dan da p4 2.4'e düşürverdim o anda..

sonra hemen gittiğim yolun yanına girdim ve park ettim arabayı..
polis yavaş yavaş geçti gitti yanımdan..
öehh ne heyecandı ya

(haftasonu için yazlıga gitmiştik ve araba kullandıgım yer bi kasaba yani benden küçük çocukları bile trafikte görebiliyorsunuz ama yinede çok korkmuştum :-p)[signature][hline]Leylek Blackice
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ne yakalanıcam ya ?
otobana kadar kovalatırım yavaşça kendimi.otobana cıkınca el firenini cekip direksiyonu çat diye kırıp patiyi attırdımmı hızımı test istikamette artırırım ardından 3 tüp nosu bastımmı beni zor yakalarlar.

burasi Istanbul karde$, dunyaya geri don ;)
From Dmx to da Bishop! Bishop return back to World! :D
Lol.[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı aklıma geldı bızım arkadas yakanmıstı arabanın anattarını almıstı arkadas ruhsetı yok demıstı arabayı kacırdım abı falan dedı sonra eve gelmıs babasını alıp karakola gıtmıslerdı ama ceza kesmemıslar allahtan korkutmak ıcın yapmıslar polısler sansın varsa ...[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

kacır ya buyuk zevk bızım araba yok araba kullanmayı bılmıyorum ama arkadsım ısı asmıstı komsuların arabayı bıle kacırıyordu yakın oldukları valla onunla aynı hıssı yasıyordum buyuk adranılın :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ne yakalanıcam ya ?

Sen çok fazla NFS Underground oynuyorsun[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...