loop Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Dostlar, etrafta yüzlerce çeviri sitesi vardır muhtemelen... Ben hem ingilizceden türkçeye, hemde türkçeden inglizceye, güzel bir çeviri sitesi istiyorum... En çok zorluk çektiğim , türkçe deyimleri ingilizceye çevirebilecek, ve aynı zamanda , çeviri için dakikalarca bekletmeyen bir site tavsiyesi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yok öyle deyim falan çeviren site. Direk çeviriyorlar. Google'dan daha iyisi yok benim gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 latinceden gelen dilleri (ya da cermen ya da romans falan işte) kolayca birbiri içinde çevirebilse de Türkçe kısmında çok saçma sonuçlar çıkarabiliyorlar. O yüzden ona sadece kelime çevirtip cümleyi yine kendinin yaratman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Tek tek kelimelerin anlamını zaten biliyorum ama birlikte kullanılıp çok değişik anlamlara geliyorlar malumunuz.. Çeviri olmasada güzel bir eğitim sitesi tavsiyeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 www.cleverlearn.com güzel bir site bence. TOEIC deneme sınavı falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar