loop Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Dostlar, etrafta yüzlerce çeviri sitesi vardır muhtemelen... Ben hem ingilizceden türkçeye, hemde türkçeden inglizceye, güzel bir çeviri sitesi istiyorum... En çok zorluk çektiğim , türkçe deyimleri ingilizceye çevirebilecek, ve aynı zamanda , çeviri için dakikalarca bekletmeyen bir site tavsiyesi olan varmı ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yok öyle deyim falan çeviren site. Direk çeviriyorlar. Google'dan daha iyisi yok benim gördüğüm.
Sypro Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 latinceden gelen dilleri (ya da cermen ya da romans falan işte) kolayca birbiri içinde çevirebilse de Türkçe kısmında çok saçma sonuçlar çıkarabiliyorlar. O yüzden ona sadece kelime çevirtip cümleyi yine kendinin yaratman gerekiyor.
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Tek tek kelimelerin anlamını zaten biliyorum ama birlikte kullanılıp çok değişik anlamlara geliyorlar malumunuz.. Çeviri olmasada güzel bir eğitim sitesi tavsiyeniz ?
Truwan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 www.cleverlearn.com güzel bir site bence. TOEIC deneme sınavı falan da var.
Öne çıkan mesajlar