Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 jedbang güzel bir site, geçenlerde forumda tavsiye etmişlerdi bana. yeri de siteler'de. bazı figür (oyuncak)lerden almak istemiştim. babama sordurdum, hiç biri kalmamış. gerçi sitede "son 1 adet" felan yazıyordu ama neyse artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 malesef oralara da baktım çok ama stokları tükenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 www.gerekliseyler.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 elesso söledi orayıda yok yani lotr ürünü 3 tane var hepsi tükenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bunun direk hastası olmuş bulunmaktayım :) Sauron deil ama Dreamers'ın dükkanında daha yeni Witch King'in dev boyutta helmini gördüydüm. tabii bide bu var(2400 ytlcik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 stokta yok malesef bana ebay yolları gözüktü ama kargo üründen pahalı ya delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar