xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 broşürde in rock yazıyordu. Antalya Orpheus Pub'ta çıktılar. Süleyman Bağcıoğlu baş rolü alıyor tabii ki. Fakat grup tamamen classic rock ve hard rock çaldı. Etkilendim, mükemmeldi. Kalkıp gitmek ve bitmesini istemedim HİÇ! Repertuarları mükemmeldi. Kendi kayıtlarını myspace ve ya benzeri yerde bulamadım kendilerine ait bir site vesaire var mıdır ? öptüm kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 inrock ankaralı bi grup bildiğim kadarıyla. En azından ankarada baya biliniyor. if'te dinlemiştim ben de bi kere, gayet başarılılar hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ankara'lı güzül bir grubumuz, eskiden Gölge'de dinlerdik. Süleyman Balcıoğlu çok iyi gitaristtir bu arada. Salı 23:30 Gölge Live Kızılay Perşembe 00:30 DİP Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar