Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Eskişehirspor 22.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bülentle konuştum, çok üzgün. abi dedi, ben nerde hata yaptım dedi. iki tane vurdum ensesine, kendine gel be olm dedim. biz daha ölmedik dedim. hasana karşı doldurdum. lincolnü oynat dedim, yala lincolnü dedim. arda nolcak abi dedim. onu da ben mi söylicem lan dedim okkalı bir küfür savurdum. sonra daha çok ağlamaya başladı. dayanamadım benim de gözümden iki yaş süzüldü. sonra göz göze geldik, birden dudaklarıma yapıştı. duşta şimdi çıkınca ümite karşı da doldurcam.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
istediklerimizi yapamamisiz, eskisehir bizden cok istemis, hede hodo. lincoln mactan once ben "sakatim" demis, o yuzden oynamamis. hasanda moralsizmis bi de iki gun onceki antremadna arka adelesinde biseyler biseyler.
madem sakat ne işi var klubede.hasan moralsiz mehmet güven çokmu iyi o heriften allah aşkına ya.şu maçta yeminle hasan olsa en azndan 1 gol atardık.ama kırmızıda yerdik
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
bülentle konuştum, çok üzgün. abi dedi, ben nerde hata yaptım dedi. iki tane vurdum ensesine, kendine gel be olm dedim. biz daha ölmedik dedim. hasana karşı doldurdum. lincolnü oynat dedim, yala lincolnü dedim. arda nolcak abi dedim. onu da ben mi söylicem lan dedim okkalı bir küfür savurdum. sonra daha çok ağlamaya başladı. dayanamadım benim de gözümden iki yaş süzüldü. sonra göz göze geldik, birden dudaklarıma yapıştı. duşta şimdi çıkınca ümite karşı da doldurcam.
nondaylada konuş biraz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...