cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 rıdvan çok fanatiktir ama şuanki çoğu yorumculardan kat kat daha iyidir. neyse geçmiş olsun gs ye dahada maç izlemeye gitmem.bu sene uefa ya kalırsak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 baros falan filan sene sonu gider buyuk ihtimal. yine lukunkulu inamotolu dönemlere geri dönüş başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 rıdvanın futboldan çok iyi anladığı bir gerçek, bunu kimse inkar edemez ama yine söylüyorum, çok büyük bir fanatiktir, fener yenilince ağlayabilecek kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bulent konusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 konumuz rıdvan değil arkadaşlar lütfen çarpıtmayalım eğer rıdvan tartışıcaksak başka bi topic açalım şu anda konumuz Galatasaray takımının EskişehirSpor a YENİLMESİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 izlemiyorum.birileri özet geçerse memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 cidden takım iyiye gidiyor derken ekonomik olarak düzeldi derken gene içine ettiler takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tek duymak istediğim özür dileyip bırakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 istediklerimizi yapamamisiz, eskisehir bizden cok istemis, hede hodo. lincoln mactan once ben "sakatim" demis, o yuzden oynamamis. hasanda moralsizmis bi de iki gun onceki antremadna arka adelesinde biseyler biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Rewendor said: harrykewell bambaşkasın :D orjinalim daha başka adam resmen kahroldu klubede ya, acaip seviyorum adamı I LOVE YOU HERİİİİİİ KİVILLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bülentle konuştum, çok üzgün. abi dedi, ben nerde hata yaptım dedi. iki tane vurdum ensesine, kendine gel be olm dedim. biz daha ölmedik dedim. hasana karşı doldurdum. lincolnü oynat dedim, yala lincolnü dedim. arda nolcak abi dedim. onu da ben mi söylicem lan dedim okkalı bir küfür savurdum. sonra daha çok ağlamaya başladı. dayanamadım benim de gözümden iki yaş süzüldü. sonra göz göze geldik, birden dudaklarıma yapıştı. duşta şimdi çıkınca ümite karşı da doldurcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahahah gecen hafta kendi kalesine 2 gol atan emreye hediye etti adamlar maci, o adam bu mac neden oynamadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aquila said: istediklerimizi yapamamisiz, eskisehir bizden cok istemis, hede hodo. lincoln mactan once ben "sakatim" demis, o yuzden oynamamis. hasanda moralsizmis bi de iki gun onceki antremadna arka adelesinde biseyler biseyler. sormazlar mı adama sakat adamın klubede ne işi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sordular, kadroyu zaten hazirlamistim dedi, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 daha durun 1-2 yıla şl yi alıcaz bülent hoca öyle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aquila said: sordular, kadroyu zaten hazirlamistim dedi, yersen. peki bu ne melem bir kadroymuş, değişmiyormuymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu adam takımın başında kalırsa değil avrupa, türkiye kupası bile göremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aquila said: istediklerimizi yapamamisiz, eskisehir bizden cok istemis, hede hodo. lincoln mactan once ben "sakatim" demis, o yuzden oynamamis. hasanda moralsizmis bi de iki gun onceki antremadna arka adelesinde biseyler biseyler.madem sakat ne işi var klubede.hasan moralsiz mehmet güven çokmu iyi o heriften allah aşkına ya.şu maçta yeminle hasan olsa en azndan 1 gol atardık.ama kırmızıda yerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 o kadar sormadilar, az daha dursa aglicakti zaten bulent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sonra ağladı zaten. yukarda dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ikinci yarı full ağladı zaten saha kenarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yeni stada kadar sabredelim.o zaman daha elle tutulu bir td gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yeni stad bu gidişle bitmez maaş bile ödemiyonuz adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: bülentle konuştum, çok üzgün. abi dedi, ben nerde hata yaptım dedi. iki tane vurdum ensesine, kendine gel be olm dedim. biz daha ölmedik dedim. hasana karşı doldurdum. lincolnü oynat dedim, yala lincolnü dedim. arda nolcak abi dedim. onu da ben mi söylicem lan dedim okkalı bir küfür savurdum. sonra daha çok ağlamaya başladı. dayanamadım benim de gözümden iki yaş süzüldü. sonra göz göze geldik, birden dudaklarıma yapıştı. duşta şimdi çıkınca ümite karşı da doldurcam.nondaylada konuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 risk almak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar