eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 izmirde satılık mazda 323 kırmızı iyi durumda yaşlı biraz fiyatı 8 bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kaç model kaç kilometrede hasarı varmı felan yani taklası şunu bunu onlarıda yazsaydın ya bide foto koysaydın iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 keske param olsa ya arabarlar cok ucuzladi 2. el piyasasi da durdu gibi bence daha buyuk satis sitelerini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 selam beyler arabamı satıyorum markası mazda. by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 birazcık yaşlı derken? ayrıca şu sıralar 0 otomobil fiyatları düştüğü içinde zorunlu olarak 2. el otolarda bayağı indirim var, bi aciliyeti yoksa yaza doğru satışa çıkarmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 araba satıyom, türkiyedeyim ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 araba!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tmm lan yeter hahaha güldürmeyin adamı asdjfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 araban var satmıyorum genç durumda takaslı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Satıyorum, ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ulaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 a$tım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 mazda! yazmasam içimde kalırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben sattım bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben alıcam.. binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 (alınık) karavan istiyorum. volkswagen van sambadan bozma karavan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 araba 94 model 125 bin kilometrede hasarı yok ama eski işte sorunu eksik olmuyor sonra benim başım ağrıdı falan diyebilirsiniz. tok satıcıyım anlıcanız , 8 bine de değer ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bakımını yaptırmazsan değmez bence o paraya bide fotoğraf yok abi nasıl ilan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ya bakımı yapıldı zaten herşeyi yerinde şu an hiçbi sorunu yok. fotoğraf yok şu an çekip koyucam . pazarlık payı da yok dediğim gibi zaten tok satıcıyım parayı veren almak isteyen alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 "Belki bir sazan düşer" ilanı yani özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yok canım ciddi ciddi satıyorum da forumdan araba satımı yapmakta da pek umutlu değilim belki ilgilenen çıkar dedim troll doldu zaten topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tok saticiyi da yeni duydum ac satici da mi var ? veya tok acin halinden anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi şimdi sen acil satarsan fiyatta indirim olabilir. ama tok satıcının derdi değildir ürünün satılıp satılmaması. adam rahattır, önünde satış için uzuuun bi vade belirleyebilir ya da satmıyom olm diyebilir. sıkışmış kişi ise "baba alsana! al lam bak indirdim %10" der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 haaa para meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 meali:niyetim satmak değil ama arabamdan bahsetmek istedim topic açtım. zaten niyetim satmak olsa sahibinden.com a falan ilan verip linkinide buraya koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar