Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bir bakayım dedim de, sadece TV ile veriyorlarmış 7. bölümü. İnternetten Hulu tarzında değil. Alamadım tabii öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 vay babayın kemugune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Hbo aboneligin yoksa go alamioysun bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 SuSaNoO said: bi şey sorucam. belki bilenleriniz vardır. herhangi bi yayın ortamında (tv olur internet olur) bi diziyi yayınladıklarında onu internete düşürtmeme gibi bi şey yapılabiliyo mu? yani adamlar bi yöntem bulup 7. bölümün ancak haftaya yayınlandıktan sonra internete düşmesini sağlayacak bi şey yapabilirler mi? En fazla video client ile server arasında şifreli bir yol kullanırlar Hulu gibi, ama aşılır o da yani. StreamTransport denen cillop bir program var, onunla olur Hulu'dan filan çekmek de. HBO GO'dan da çekilir öyle. Düşer yani yakında. Ama HD olmazsa çekip izlemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7 nin preview izleniyo hbo nun siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abayiyoeeeooeeeeooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 En kotu ekrana yansitilacak goruntuyu yeniden 720p de re-encode edersin netflix ten bu sekilde ripliyolardi uzun sure. Kalitede bozulma olacagini sanmiyorum sonucta eline gecmesi gereken bilgi ekraninda tam olarak bulunuyor her karede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sen yetkili bi abiye benziyosun. denk gelirsen episode 7 ye haber verebilir misin yoksa ben bu sandalye başında iskelete dönüşücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 6. bölümde kaç zamandır beklediğim sahneyi de gördüm oh be, hbonun servisi feci yavaş ve hd değil demişler, np haftaya normal seyrinde izleriz, http://www.youtube.com/watch?v=31FiAMn3iQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7 çok güzel duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 allahını seven 7 yi düşürsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi o zaman 2 hafta seyredemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 8 asıl beklenilen bölüm. 7'yi şimdi izlersem iki hafta beklemek gerekir. İzlemem ben düşse bile. Ama Usenet'ten genel Game of Thrones RSS attım, düştüğünde haber vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Düştü bu arada ilk SD versiyon. Scene olmadığı için Usenet'te yok daha ama. Bin kişi öm atıp link istemesin ama, Google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 GERGE said: 8 asıl beklenilen bölüm. 7'yi şimdi izlersem iki hafta beklemek gerekir. İzlemem ben düşse bile. Ama Usenet'ten genel Game of Thrones RSS attım, düştüğünde haber vereceğim. dreagloth said: abi o zaman 2 hafta seyredemezsin. bekara karı boşamak kolay tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 evet kitapları okuyan için sabır daha kolay bize nazaran. ben dayanamicam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Kalite'ye baktım bir stream edip linkten, epey epey kötü bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 calimero said: önceki bölümden sonra meh bir bölümdü. ama hatun dragonmuş onu öğrendik, ben bu tarz bir tahmin yapınca (biraz daha ileriye dönük tabi ki) gerge'nin neden sildiği belli oldu. lord stark'da intikamını almazsa ayıp valla... Abi ben kim spoiler veriyor, kim tahminde bulunuyor anlamıyorum. Kitapları okumadığınızı belirtirseniz tahminde bulunurken doğru bile olsa tahmin dokunmam tartışmaya biri çıkıp bu doğru, ben okudum demezse (o da oldu hatırlarsanız). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ulan ne güzel 800-900 çekiyordum, 80 e düştü neler oluyor öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 HBO go iphone/ipad app'i. o yüzden SD dışında başka bir versiyon beklemeyin internetten indirmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 çıkmasın zaten ya, ne gerek var 2 hafta ızdırap çekmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Zaten dizi başladığından beni George R. R. Martin'in yazdığı bölümü bekliyorum, bir de iki hafta dizisiz kalırsam çıldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ama zaten kitaba çok sadık dizi. o yüzden martin'in senaryo yazmasının çok bişeyi etkileyeceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu arada tyrion'ın eşek, arı kovanı ve genelev hikayesini merak eden var mı? asdjkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 episode 7 izledim, şöyle diyim 2 haftada ancak kendime geleceğim için diziyle ilgili beklemek sorun olmicak. evet 720p izlemek hakikaten çok farkediyo ama kendimi bi kaç sene evvel 720p lere ulaşamadığım zamanlardaki gibi düşünüp avuttum. ha sinema çekimi gibi değil sonuçta yani her şeyi anlayıp izliyosun bi sorun yok düz normal kalite. ama işte adamın ter damlasını net göremiyosun sonuçta. hikaye spoileri değil tespit: açık görüntülerden rahatsız olanlar bu bölümde çok daha rahatsız olacak. ailenizle vs izlemeyin isterseniz. bu uyarıyı da spoilera koymuyorum ki görülsün. yani sizin açınızdan sıkıntı çıkmasın ben söyliyim de. HİSSİYATIM: (spoiler yok) OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ÇOCUĞUMU KESMEK İSTİYORUM ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ AĞLİCAM YA ABİİİ!!! bi de keşke forumda dizi karakterlerine küfüre izin verilseydi. şöyle güzel bi dizseydim bu kısım spoiler o yüzden piramit. abi inanamıyorum ya inanamıyorum. hayır yani inanabiliyorum böyle bi şeyi bekliyordum littlefingerdan ama bu zamanda ve o anda değil çok daha uzun vadede, adamın genelevdeki kadınlara yaptığı konuşmada aslında pekçok şeyin planının ve sebebinin bu adamın işi olduğunu hissediyosun (I can't fight them its their game , then I will fuck them) ama.... bölümün bitişi,,, yaa abi yaaaaa. bu dünya niye eddard gibi bi adama ,bu kadar onurlu bi adama böyle şeyler sunuyor sürekli. neden ya. robertın kardeşine kulak vermeliydi. of ya. hainler sizi. bu eddarddan hayır gelmicek belli. zaten lannisterlarda winterfellin tepesine binicek. artık tek isteğim Khal Drogo nun bütün bu pislikleri temizlemesi. çok büyük planlarım vardı stark için. her geçen bölümde yaklaşmak yerine uzaklaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar