Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2: LOD perspective sorunsalı


Griswold

Öne çıkan mesajlar

dün bi ark perspective ile oynuyodu benim de dikkatimi çekti bende deneyim dedim ama bende seçilmiyo?? sistemden heralde ama aramızdaki işlemci hede hödösünden başka tek fark onun ekran kartı fx 5600 benimki 5200..
bende neden olmuyor bu olay yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam 3dyi seçtim. birazdan açıp denicem hallolur sanırım sağol. şimdi bi sorunsal daha geliyor:
şimdi forum kuralları dahilinde küfür yasak sanırım etmiyorum o yüzden ettim farzedin:) bu duriel (duriel demeden önce ana avrat sayıyorum biraz hayal gücü lütfen:)) denen şahsiyeti nasıl öldürürüm? ne kadar basit bi soru değil mi?? bide kesebilsem çok iyi olacak. kendisi bi koyuyo frozen, ikincide mefta... 23 barbarım var bu arada[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Barbara verdiğin skilleri bilemioruz tabi. Eğer find potion gibi gereksiz şeyler verdiysen vay haline.

Bi weapon tipine yüklenmiş ve yanına en azından BASH veya Concetration almış olman lazm. Birazda şu defansı artıran war cry olabilir.

Şimdi kafadan half freeze veren eşyaların olmalı. 2 yüzük yeter. Üstüne cold resist lazm sana. Bunlar olursa zorlanmaman lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

contentration-leap attack gidiyorum find potiona 3 tanecik verdim:P
berbat bi battle axe'ım var bi önceki battle axe daha iyiydi ama salak bi anıma denk geldi sattım:(
half freeze duration veren bi yüzük olması lazım hatırlayamıyom şimdi ama para etmiyo yaw bi koyuyo limit zaten anlamadım gitti sabırlı bi tip olsam yeni char aççam ama sanırım en iyisi kasmayıp 11 paladinle devam etmek:P[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

half freeze duration, thawing potion, can not be frozen vs. sökmez duriele, holy freeze aurası var. ne olursa olsun seni mavileştirip yavaşlatacaktır kaçış yok := .

durielin dibinden hiç ayrılmadan dalacaksın, uzaklaşırsan charge vuruyor ki normal saldırısından kat kat güçlü. bulduğun gemleri sakın atma 3 mana + 3 health potion + 1 chipped gem = reju potion ve chipped yerine normal gem kulanırsan da full reju elde ediyorsun horadric cubede, bundan faydalan bolca reju pot yap dalmadan önce. gene odaya girmeden önce staffı yerleştirip duvarı kırdığın yerde town portal aç öyle gir içeri, ölürsen tp den geri girersin ama odaya dalmadan tekrar bir portal açmayı unutma :-p. her ölüşünde bir kere vurabilsen kardır :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

denderman usta lvl 23 adam nasıl full reju yapacak? :) normal reju da kesmez, onu yerine bulabildiği en kuvvetli health potion'ları dizse normal zorlukta en etkili çözüm. rejuv'lar vit ve dolayısıyla hp'nin iyice çoştuğu nightmare ile hell'de etkisini gösteriyor. normal zorlukta hep en iyi çözüm health potion'lar. greater filan biriktirebildiyse onları kullansın hele barbar zaten en çok hp alan karakter health potion'lardan..

concentrate ile ya o ölene ya sen ölene kadar kafasına kafasına vuracaksın. ama iyi bir silah gerek, kıytırık olmaz. ne yap et iyi bişi bul, duriel bu güdük necmi değil.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bişi dicem beni döveceksiniz.. eşşek kadar full reju vardı bende (3 morm. reju, 1 full ya o hesap:)) ama harcadım! şu an da uğraşıyorum bi kere dalgınlıkla unique bootlarım gitti (gorefoot) çıkınca oyundan deli çıkacam concentrationla abanıyodum 24 oldu char freeze aldım iki tane claymore var gemleri dizdim (normal gem hepsi chipped fln deil) çat çut dalıyom milim gidiyo bide charge var demişiniz ben salak gibi kaçıyodum şimdi dalacam bakalım nolcak:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gaz olup tüm diğer tal rashaları temizledikten sonra iyi eşyalar verdiğim bi paladin ve bol full reju sayesinde durieli dilimledim:) lvl25 oldu karakter ve bi rarele bi unique çıktı duriel böcüünden ama çok kötüydü ikiside :P burda yardım eden herkese teşekkür ediyorum..
not: Gta1 de yanılmıyosam san andreas bölümünde size görev veren ve benim ölümüne sinir olduğum (ölümüne dediim öyle böyle değil millet beni gta oynarken izlemeye gelirdi öle küfürler ediyodum ki millet dağılıyodu gülmekten[ben kızgınım tabi o sırada:P]) Uncle Fu isimli &%+?*?0 şahsiyetin yıllardır koruduğu 1. sırayı Duriel'e kaptırdığını da söyleyeyim:)
çok uzun not oldu yaf:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

duriel cidden en çok küfür edilmiş ve yenildikten sonra bible hayranlık uyandırabilmiş boss'tur muhtemelen. d2'nin isimsiz başkötüsüdür, diablo'nun kendi bile o kadar zorlamaz ilk oynayışta. gamespot'un readers' choice: top 10 bosses'da ben ona oy vermiştim.. :)

paladin en rahat geçebilen karakter bu arada kalkan sebebiyle..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...