Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum ve cok mutsuzum

Radiance

Öne çıkan mesajlar

Bugun yine bayagı bir konuştuk. Bana yeni tanıştığı kişiyi anlattı aralarında birşeyler başlamış.

Cocuktan bir elektrik almamış, hoşlanmamış, onu etkileyen birşeyi olmamış.

Diyorum neden başladın o zaman bana belki değişir diyor. İnsan begenmedigi hoşlanmadıgı birisinin değişmesini neden isterki.

bu yüzden anlam veremiyorum kızları veyaz kadınları bana bunu anlatmasınada anlam veremedim

bir an önce kurtulmak istiyorum bu dertten : )
Sosyal ağlarda paylaş

kankaköy'e koşuyorsun rad, onun anlattıklarını dinle ama kendi kızsal durumlarını, geçmiş maceralarını anlatma sakın.

ilgiyle dinle, sana açılmasına izin ver, ama yılışma. seninle ilgili merak edecek şeyleri olsun her zaman, dökülme inci gibi. şakabaz ol, gül güldür, eğlenceli bi tip ol. bi gün iyice açıldığında kolundan tutup çekersin kendine ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Otobüste yanımda oturan iki kız ayrılık acısından bahsediyordu , damardan girince bende başladım döktürmeye , kız hangi burçsun dedi x dedim . Aaaa benim eski sevgilimde o burç dedi.Devamında beni kurgusal bazda eski sevgilisi yerine koyup sorular sormaya başladı.Msnden dinlediğin şarkıyla mesaj verir misin , aldatır mısın hede hödö tarzı.Bende erkekler şöyledir böyledir tarzı psikolojik yaklaşımlarla yaklaştım.İnerken gel bişeyler içelim dediler arkadaş geliyo otobüste yine karşılaşırız dedim (aynı okuldayız)

Ertesi gün karşılaştık msnini aldılar . Göya eski erkek arkadaşını anlamak için benim analizlerimden faydalanıcak. Ne Ayak ??

Not : Çok yakışıklıyım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ben konuyu okumadım da bişey sormak istiyorum. Niye uzaklaşmak istiyorsun, yani birazcık sabret, kız anlatsın anlatsın sen dinle, sonra hakkaten emanın dediği gibi tut kolundan çek yani. En azından dene, 2 aydır tanıdığın bir insan sonuçta, çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama sen buna açılırsan ve olmazsa aranız bozulursa da çok büyük bir kayıp değil. Aşık olmak ayıp bişey değil yani, bangır bangır söyleyeceksin, alnından öpüp sebebimsin diyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuğu istemiyorsan boşuna vaktini harcama, sana da yazık çocuğa da yazık de. Belki biri vardır çok daha iyi anlaşabileceğin, çok daha mutlu olacağın, belki o biri sandığından daha da yakındadır ve sen görmüyosundur falan diye çakallıklar yaparak alttan alttan kafasına girebilirsin kızın.
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:
Ondan hoşlandıgımı anladıgı halde bana bunları anlatıyorsa ?

Emin olmak için tepkini ölçüyordur belki. Ama şahsen kendi açımdan bakınca ondan hoşlanan bir insanın tepkisini ölçmek için birlikte mutlu bile olmadığı bir erkek arkadaşıyla yaşadıklarını anlatan bir kızdan da hayır gelmez. Belki kız da seni istiyor gibidir, şimdi beraber olduğu çocukla aslında öylesine beraber olduğunu anlatmak istiyordur. Hani sen orada dur, benim erkek arkadaşım var ama o kadar da önem verdiğim bir insan değil, nolur benden hoşlanmaktan vazgeçme demeye çalışıyor da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...