Skyfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kermit said: Skyfire said: ili$ki tecrübesi olmayan bir kızla düzgün ili$ki ya$anamaz demiyorum ama çok yontmak gerekir çoğu zamanda yürümez.aynı $eyler erkekler içinde geçerli evladım sen o zaman karşındaki kıza et muamelesi yapıyon adam aşığım diyo sen sex diyon safmısın ? abi ben sex demiyorum ki ili$ki sex mi demek? ha sapkın kurba ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 anam babam ilişki tecrübesi nedir bi kız bi yerde oturup bişi yemesini içmesinimi bilmeyecek ? nası yürüyeceğini nası konuşacağınımı bilmeyecek ? neyini yontcan ? tabiki de kızı nası yatağa atarım, yatakta hiç tecrübesi yoksa bu kıza nası yol gösteririm diye düşündüğünü anlarım ben senin o yazından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 evet kızların çoğu nasıl davranılması gerektigini bilmiyor. çoğu konu$mayıda bilmiyor. çoğu kendinide ifade edemiyor. kimisi kar$ısındakini ezmeye çalı$ır egoları kontrolden çıkar vs vs. yontulması gereken özellikler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sevgilisine kendini ifade edemeyen kızı boşversene egolarınada kafam girsin kızların marka düşkünlüklerinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 dsfgsfg yontmaaak agagfagfagagf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ilk aşk kazıgını yiyen herkez sonra adam akıllı ilişki yaşıyor bu doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 "hiçbir şey sebepsiz değildir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 fuotlugug garatnug bu mesaj bayaa sebepsiz kalmıştır. ilgilenenler evlat edinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Güzelim arşivlik topiği nettiniz gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Saeros said: gerçekler acımasızdır... tavsiyeye gelince, bence kızın beline kütükle vur. hahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 İşte burada Erkeklerin klasik ( kabul etmesekte ) arabesk dürtüleri çıkıyor ortayaki az yukarda 2 sayfa kadar süren ve canım topiği batıran o yazısmalar çıkıyor. Yoksa Ema nın yıllardan beri yazdıkları ışığında yürüyebilsek yada aklımızda yer etse hiç bir kız çıkıpta size ( bana ) keşke biraz daha pişmiş olsan , ilişki eksikliğin var , duygusal olarak hazır değilsin bana , Biraz cık daha Silkelen kendine gel , kafanı çalıştır gibi cümleler kurmaz , bizde mutlu olurduk , Değilmi efenim. ha evet bende odunum , duygusal anlamda. Burada da şöyle bir polemik çıkıyor ortaya . Ben hiç kimseyi kendimi geliştireceğim diye kullanmadım kullanılmakta istemedim. Kullanıldımmı evet , kaçınılmaz olarak. Fakat kullanmadım. Gerçekten sevmiyorsam , ( ilgi çekici olmak yada hormonlardan değil duygusal birliktelikten bahsediyorum ) o kişinin zamanını almam zamanımıda vermem . Doğrumudur yanlışmıdır bilemem. Aslolan hayatınızı nasıl yaşamak istediğiniz. Ben yanındayken yaptıklarımdan ( tat alarak yaptıklarımdan ) 2 katı tat almamı sağlayan bir kişi arıyorum. Hayatımın direnç noktalarını güçlendirecek birisini arıyorum. Bu kişide zaten benim hayatımı yaşamak için seçtiğim rotadan tat alan başka bir seyyah olacaktır. Rotalarımız ufak farklar içerebilir. Ama hayatımı yaşarken hayatına tat kattığımı bileceğim birisi olacağını biliyorum aynen benim hayatıma tat katacağı gibi. Gel gelellim fazla ilişki yaşamakmıdır pişmişliği bu kıvraklığı sağlayan ? Oyunun ilk sahnesindemi başlar yoksa bütün hokkabazlık ? Her zamanki gibi büssürü şey söyleyipte hiç bir şey söyleyememekmidir yoksa KORKAKLIK ? Herşey sakince akarken dışardan , içindeki volkanı gizlerken esas oğlan , punduna getirip uzanma cesaretini gösterecek o ellereki dokunduğunda gönül zangır zangır titrerecek. Yada nasıl olacağı bile bir muamma olan bir şekilde basit ama bir o kdarda tatlı unutulmaz olacak ilk veya son busemi olacak dudaklara. Neyse 2 lemler , bitmez hesaplaşmalar. Yılardır yazılır çizilir Afroditten günümüze kadın erkek ilişkisi ... Bütün olay aslında akıllıca hazırlanmış ( aslında doğaçlama )bir şekilde sinsice hiç bir şeyi direkt olarak sormamakta yatıyor. Herşey imalarla başlamalı , basit heyecan verisi masum. Karşı tarafta uygunsa bu imaları anlayacak poyansiyelede sahipse aynencevap verebilecek zaten. O zaman anlayacaksın bana uyar bu zihin ve düşünceler üzerine kurulmuş ruh. Kovalanan şeyin ruh birlikteliği olduğu düşünülürseki çoğunluk günümüzde bunu unutup taamen etin geçici cazibesinin peşinde deli gibi koşmakta iken . Emanın mesajının sonunda yazdığı gibi ; et peşinde koşmaktan ruh güzelliğini kaybeden insan müsvedeleri yığını olarak yaşamaya çalışmayın sevin , sevilin el ele tutuşarak gezin. Mal olarak değilde içinizdekini arayarak. çorba oldu.. Neyse Emaleth said: odunum ben deyip işin içinden sıyrılmayın a paticiklerim. olmayın odun işte. odunluk olayları içine atmaktan, gizli gizli kızı düşünüp oooof ülen çekmekten başlar. şişip şişip gerilen balon da bi gün "seviyorum hüleyaaağnnn" diye patlar işte. halbuki a) kendinizi şişirmeseniz, b) çok şişmeye izin vermeden ufak ufak gaz kaçırsanız bunlar olmayacak. a) şişirmeyin kendinizi. bu kız hayatınızda gördüğünüz ilk kız da son kız da değil, kendince dertleri olan bi garip genç kız işte. insan yani. ısırmaz, yemez. o olmadan da yaşarsınız, bişe olmaz. büyütmeyin kimseyi, kimse sizden kıymetli diil. zaten muhtemelen evlenmeyeceksiniz o kızla bunları burda soran tayfadansanız, daha öğreneceğiniz çok şey var. bunları egzersiz gibi düşünün, günün birinde O'nu görünce elin ayağıunız karışmasın diye aldığınız bir eğitim, o arada hoşça vakit geçirmek istediğiniz için teslim olduğunuz hormonlar, hayatınızı yaşanılır kılmak için içine atladığınız maceralar bunlar. atla deve değil. öldürmez de diriltmez de. b)yine de gaza mı geliyorsunuz kızla ilgili (ki olabilir, gelin tabi, negzel), o zaman da mal gibi içinizde tutmayın, gidin şakayla karışık iltifat edin, iki gülümseyin, arkadaşça davranın, "ne kızsın be şebnem yeaa" deyin.. hem siz gazınızı atmış olursunuz, hem de kızın aklı takılır, "bu arada bi gelip böyle filan yapıyo alalala nedir acaba" filan tipi, aklında bi köşe tutarsınız. hem de RÖÖÖAAAAHHH diye kızın üstüne fışkırmanız ilk alakanız, ilk sohbetiniz olmaz, böylece de kız baskı hissedip topuklamaz. gerisi için eski yazımı uplamam lazım yine, ama üşeniyom. neyse... sonuçta kural net: soru sormayın, yoxa cevap alırsınız. havayı koklayın, kendinize sahip olun, vazgeçmeyin, bi gün bi yerde kıstırıverirsiniz sabiyi. kıstırınca da ennn ama ennn fazla bi tokat yersiniz, yine hiçbişe olmas. kendi kendinize kızları öcü gibi gördüğünüz için oluyo bunların hepsi, halbuki (believe me when i say) bu yaşlarda onların kafası sizinkinden bile daha karışık, kendilerini, neye kapılacaklarını, nerden tav olacaklarını sizin kadar bile bilmiyorlar. sizin en azından seks yöneliminiz/ihtiyacınız net, kızlar kendilerinin ne istediğini bile bilmez doğru dürüst. iddia ediyorum şu dünyada teenage bir kız kadar salak ve manipüle edilmeye uygun bir canlı yoktur. gözünüzde büyütmeyin kızları iki tane memeleri var diye. kırın çenelerini manyak mısınız ya? güzelce tanışın, eğleşin, sevin sevdirin ya. sevdirin ki daha sağlıklı bir toplum olalım hep beraber. yoxa böyle hırbo gibi kalıcaz, adam 3 sene içinde büyüttüğü aşka cevap alamayınca gidip doğrıycak kızı filan. yazık be... rahat olun azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bağada olduydu.. geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Dynun said: Güzelim arşivlik topiği nettiniz gençler? yannışlıkla oldu. bahar temizliğine git :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ne yaptınız topigime : ( aşka hiç saygınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bende aşık oldum ama çok mutluyum. :D Ne güzel bşi lan bu unutmuşum verdiği hissi eheh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Anlamıyorum bu bayanları, ne yapmak istediklerini, ne yapacaklarını, ne düşündüklerini off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 anlamaya çalışma zaten, matematik problemi miyiz biz? sev, sahip çık, hoşlan, anlamak ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ha bi de, bayan diil. kız ya da kadın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Sevgili Ema Abla; Ben bir kıza aşığım ancak, konuşamıyorum, çünkü hiç pas atmıyor bana. bana pas atması için ne yapabilirim Rumuz: Maldonado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu topiği böyle kullanalım, çok yararlı olacağı kanaatindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 soruya bak, dikkatini çekeceksin tabi, naapıcan başka? tanışma yazım vardı şurda, ordan yürü fedecaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sık kullanılanlara ekledim. gerçi ne kadar sık kullanırım onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 özeleştiri kabiliyetinin hastasıyım fede :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Tepede [ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Özel Mesaj | MyPati | Warhammer Online Turkiye | Kullanici Albumu ] yanında [Ema ile sosyal hayat] çıksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar