fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 şimdi buraya bi diagram çizip, o "bara gider" kısmında da bi kopukluk olduğunu anlatmak isterdim ama vakit yok. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Laraken said: olum olay: erkek ile hatun kişisi sakin bir bara gider, 3 4 bira içer. o ilişkinin yolu varsa orda belli olur. sağlıklı olmuyor sabah 7 dedinmi iş bitiyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 abi sarhoş olun demiyorum, sade kafalar rahatlasın biraz, heyecan miktarı düşsün iki tarafın da. @fede olum fix taktik iddiaya gir, kaybet, iddianın cezası bira ısmarlamak olsun. bunu konuşmuş muyduk lan senle dejavu oldu : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 odunum ben deyip işin içinden sıyrılmayın a paticiklerim. olmayın odun işte. odunluk olayları içine atmaktan, gizli gizli kızı düşünüp oooof ülen çekmekten başlar. şişip şişip gerilen balon da bi gün "seviyorum hüleyaaağnnn" diye patlar işte. halbuki a) kendinizi şişirmeseniz, b) çok şişmeye izin vermeden ufak ufak gaz kaçırsanız bunlar olmayacak. a) şişirmeyin kendinizi. bu kız hayatınızda gördüğünüz ilk kız da son kız da değil, kendince dertleri olan bi garip genç kız işte. insan yani. ısırmaz, yemez. o olmadan da yaşarsınız, bişe olmaz. büyütmeyin kimseyi, kimse sizden kıymetli diil. zaten muhtemelen evlenmeyeceksiniz o kızla bunları burda soran tayfadansanız, daha öğreneceğiniz çok şey var. bunları egzersiz gibi düşünün, günün birinde O'nu görünce elin ayağıunız karışmasın diye aldığınız bir eğitim, o arada hoşça vakit geçirmek istediğiniz için teslim olduğunuz hormonlar, hayatınızı yaşanılır kılmak için içine atladığınız maceralar bunlar. atla deve değil. öldürmez de diriltmez de. b)yine de gaza mı geliyorsunuz kızla ilgili (ki olabilir, gelin tabi, negzel), o zaman da mal gibi içinizde tutmayın, gidin şakayla karışık iltifat edin, iki gülümseyin, arkadaşça davranın, "ne kızsın be şebnem yeaa" deyin.. hem siz gazınızı atmış olursunuz, hem de kızın aklı takılır, "bu arada bi gelip böyle filan yapıyo alalala nedir acaba" filan tipi, aklında bi köşe tutarsınız. hem de RÖÖÖAAAAHHH diye kızın üstüne fışkırmanız ilk alakanız, ilk sohbetiniz olmaz, böylece de kız baskı hissedip topuklamaz. gerisi için eski yazımı uplamam lazım yine, ama üşeniyom. neyse... sonuçta kural net: soru sormayın, yoxa cevap alırsınız. havayı koklayın, kendinize sahip olun, vazgeçmeyin, bi gün bi yerde kıstırıverirsiniz sabiyi. kıstırınca da ennn ama ennn fazla bi tokat yersiniz, yine hiçbişe olmas. kendi kendinize kızları öcü gibi gördüğünüz için oluyo bunların hepsi, halbuki (believe me when i say) bu yaşlarda onların kafası sizinkinden bile daha karışık, kendilerini, neye kapılacaklarını, nerden tav olacaklarını sizin kadar bile bilmiyorlar. sizin en azından seks yöneliminiz/ihtiyacınız net, kızlar kendilerinin ne istediğini bile bilmez doğru dürüst. iddia ediyorum şu dünyada teenage bir kız kadar salak ve manipüle edilmeye uygun bir canlı yoktur. gözünüzde büyütmeyin kızları iki tane memeleri var diye. kırın çenelerini manyak mısınız ya? güzelce tanışın, eğleşin, sevin sevdirin ya. sevdirin ki daha sağlıklı bir toplum olalım hep beraber. yoxa böyle hırbo gibi kalıcaz, adam 3 sene içinde büyüttüğü aşka cevap alamayınca gidip doğrıycak kızı filan. yazık be... rahat olun azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Emaleth said: ... gözünüzde büyütmeyin kızları iki tane memeleri var diye... ama çok güsellll::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ema said: gerisi için eski yazımı uplamam lazım yine, ama üşeniyom. neyse... sonuçta kural net: soru sormayın, yoxa cevap alırsınız. İşte işi bilen yorumu. :) Kurduğum bi cümle aklıma geldi. Paylaşımcı olalım. sdf "Bir kız arkadaşım olsaydı, senin olmanı isterdim" Netice %100 başarı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 (b) şıkkını ben sürekli yapan bir insanım zaten :p ama dedim ya aslında beni bu kadar zorda bırakan onun böyle birden uzaklaşması. neyse artık atlatıyorum hergün biraz daha iyiyim : ) evlenicek kızı böyle bulamıcaksam nasıl bulacagım onuda merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Emaleth said: arkadaşlar mümkünse göz koyduğunuz kıza "açılmayın", ve sakın ha sakın çıkma teklif etmeyin. nedir kural? soru soran cevap alır. peki naapıcam diyorsanız, punduna getirip bastıracaksınız dudağı... ....allaam duvara mı konuşuyorum acaba ben 8 senedir? yok abla konuşmuyormuşsun abla ben kıza hâlâ çıkma teklifi etmedim.. aradan 2.5 yıl geçti bir kere evlenme teklifi ettim onda da yüzüm akra çıkmadı özetle zamanında yazdıkların artık korteksimde nasıl yer bulmuşsa nasıl belleğe atmışsam farkında olamdan uygulamışım ver öpem o mübarek elini ablam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 emanın dedikleri doğru ama a) iki taraf birbirinden hoşlanıyorsa b) de tek taraflı sevgi varsa tüketilmelidir.Bide şu gerçek var ki neye inanırsan öyle çekim alırsın.Kalbini pozitif tuttuktan sonra plan program yapmana gerek yok sadece bu anlatılanlar biliçaltında yer etsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Radiance said: ne oldugumu bilemiyorum belkide cidden aşık degildirim. hayatımda ondan başkasıda yok ankaraya yeni taşındım ve hiç arkadaşım yokken onunla birden cok samimi oldum belki buda etkilemiş olabilir. uzun bir süredirde hayatımda sevgili gibi birşey yok. cevabı kendin vermişsin zaten. boşver takılmana bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesela Ema ablanın dediği b sıkkı cok sık yaptım ve artık ya ciddimi söylüyorsun şakamı yapıyorsun anlamıyorum dediler : ) bazı şeyleri kacırdım gec kaldım, bazı şeylerede erken atladım ortasını cok az tutturdum artık zamana bırakıyorum dedigin gibi bu olmazsa başkası elbet cıkacak karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 oha sticky eet kızı çok beğeniyorsanız ortada bir sorun var demektir. kızın sizi çok beğenmesi lazım. siz de "güzel, akıllı, fena diil işte" kıvamında olmanız lazım. yukarıdaki ilişki mutlu bir ilişkidir. onun dışındakiler hep hüzünle sonuçlanır : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Jadelith said: oha sticky eet kızı çok beğeniyorsanız ortada bir sorun var demektir. kızın sizi çok beğenmesi lazım. siz de "güzel, akıllı, fena diil işte" kıvamında olmanız lazım. yukarıdaki ilişki mutlu bir ilişkidir. onun dışındakiler hep hüzünle sonuçlanır : ) budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ema aplanın tavsiyesine uydum ve bugün gaz kaçırdım. ehueh. o diilde ilişki koçum olur musun ema apla sdfjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Emaleth said: gerisi için eski yazımı uplamam lazım yine, ama üşeniyom. neyse... lütfen üşenme, çok güzel yazı dizisiydi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fede said: ema aplanın tavsiyesine uydum ve bugün gaz kaçırdım. ehueh. o diilde ilişki koçum olur musun ema apla sdfjfh sen bana gel ilaçın bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Jadelith said: oha sticky eet kızı çok beğeniyorsanız ortada bir sorun var demektir. kızın sizi çok beğenmesi lazım. siz de "güzel, akıllı, fena diil işte" kıvamında olmanız lazım. yukarıdaki ilişki mutlu bir ilişkidir. onun dışındakiler hep hüzünle sonuçlanır : ) adam aşmış , her harfine katılıyorum +n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Slat said: Yol alcan o zaman. evet ne ugrasiyosun takmiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Garadia said: Emaleth said: gerisi için eski yazımı uplamam lazım yine, ama üşeniyom. neyse... lütfen üşenme, çok güzel yazı dizisiydi onlar merak ettim şimdi, uplasa ya birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 olay bu ama o dönem pepelek edebiyat açılmıştı böyle konular oraya aktarıldı, sonra revolutionların birinde kayboldu gitti :D yani ya arşivine atan birinin çıkarması lazım, ya da ema tekrar yazıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hakkatten severek ayrılınmıyormuş.Onu bugün sabah 7.30dan 15.00a kadar evinin önünde bekledim 5 dakika için bile inmedi saat 10dan 15.00a kadarda telefonunu kapadı.Ona beklediğimi söylediğimde tek cevabı ''ben mi bekle dedim'' oldu.Ama artık mutluyum çünkü acı çekmiyorum sevgi nefrete dönüşmeden ayrılınmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 7,5 saat maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben de werewolfa aşık oldum ve çok mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 cehennem dertleri var cennetimde ben yaşarken ruhum öldü içimde diyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben de küçükkene samantha fox'a aşık olmuştum.. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar