Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum ve cok mutsuzum

Radiance

Öne çıkan mesajlar

radiance, evet aşıksın, ama geçici bir aşk seninki. başka birine takılınca geçer. bir nevi takıntı gibi. gerçek pure aşk değil, içinde biraz beceriksizlik gizli, öyle diyelim :)

dynan, seviyosan serbest bırakmalısın gerçekten, "onu yapma bunu yapma"lar bir sürü ilişkinin mezarı olmuştur. eğer bir insan senin hoşlanmadığın şeyleri yapmaktan zevk alıyorsa yapılacak bir şey yok, ayrı hayatlar yaşanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yaptıklarını seviyorsa sana istediği kadar kötü görünsün, sen bir şey dedinmi sen kötü olacaksın. Bir kere de bu mevzu ortaya çıkmışsa sen onun hareketlerine bir şey demesen bile söylediğin küçük bişiden o çok değişik imalar çıkaracaktır.

Artık ya kabul edeceksin ya da emanın dediği gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
radiance, evet aşıksın, ama geçici bir aşk seninki. başka birine takılınca geçer. bir nevi takıntı gibi. gerçek pure aşk değil, içinde biraz beceriksizlik gizli, öyle diyelim :)

Katılıyorum. Bu tür duygular aşık olduğunu sandığın kişiyle sevgili olduğunuzda geçiyor hemen :) . Sonra çıkıyor karşına 1 aylık sıkıcı bir ilişki.
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance aynı şeyi ben yaşadım üni 1 deyim bu sene ve sene basında tanıştığım bi kızla bu macerayı bende yaşadım durumum aynen senin anlattığın gibiydi hatta bu yüzden en iyi arkadaşımla kavga ettim oda kızdan hoşlanıyomus neyse bi süre bunalım takıldım fln sonra bi gün kıza birek açıldım tabi ben açılınca kız kendini baya çekti konuşmadı fln bende 1 gün sonra gidip onu rahatsız ettiğimi yanlış yaptığımı söyledim saçmaladım dedim oda''hayır saçmalama rahat ol'' vs. dedi (gerizekalı) neyse sonra hala soğuk davrandı konuşmadı görmezden geldi 1 aydan sonra ilk defa geçen salı meraba diyerek konuşmaya basladı ve tekrar slm veriyo artık :( bilmiyorum ne olcak bu kız milleti böyle abi sorunları var bunların ne yaptıklarını bilmiyolar ama bu arada ben 2 farklı kıza takıldım unuttum onu fln daha fazla istemiyorum onu geçti sanki geçici bi dönemdi benim için tabi 3 ay fln sürdü ama neyse bu arada öteki 2 kızın hiç bi anlamı yok sadece rahatlamamı sağladılar bi nebzede olsa hiç umursamycan ve o tür şeyler hissettigin kızlara karşı daha bi umursamaz olmalısın bence yani senin orda olduğunu bilcek düşüncelerini bilcek ama sen umursamycan onu gözünün içine bakmıycan fln bence
Sosyal ağlarda paylaş

unleashanger said:
Radiance aynı şeyi ben yaşadım üni 1 deyim bu sene ve sene basında tanıştığım bi kızla bu macerayı bende yaşadım durumum aynen senin anlattığın gibiydi hatta bu yüzden en iyi arkadaşımla kavga ettim oda kızdan hoşlanıyomus neyse bi süre bunalım takıldım fln sonra bi gün kıza birek açıldım tabi ben açılınca kız kendini baya çekti konuşmadı fln bende 1 gün sonra gidip onu rahatsız ettiğimi yanlış yaptığımı söyledim saçmaladım dedim oda''hayır saçmalama rahat ol'' vs. dedi (gerizekalı) neyse sonra hala soğuk davrandı konuşmadı görmezden geldi 1 aydan sonra ilk defa geçen salı meraba diyerek konuşmaya basladı ve tekrar slm veriyo artık :( bilmiyorum ne olcak bu kız milleti böyle abi sorunları var bunların ne yaptıklarını bilmiyolar ama bu arada ben 2 farklı kıza takıldım unuttum onu fln daha fazla istemiyorum onu geçti sanki geçici bi dönemdi benim için tabi 3 ay fln sürdü ama neyse bu arada öteki 2 kızın hiç bi anlamı yok sadece rahatlamamı sağladılar bi nebzede olsa hiç umursamycan ve o tür şeyler hissettigin kızlara karşı daha bi umursamaz olmalısın bence yani senin orda olduğunu bilcek düşüncelerini bilcek ama sen umursamycan onu gözünün içine bakmıycan fln bence

noktasına virgülüne kadar katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:
gecmiş olsun sanada ben anlamadım zaten benden birşey bekledimi yoksa ben mi atladım onun cevabını bulsam rahatlıcam :D

Atlamış olabilirsin abi. Bunun gibi durumlarda insan birşeyler hissetmeye başlayınca karşıdakinin hareketlerini de ona göre yorumlamaya başlıyor. En arkadaşça hareketi bile yanlış anlayabiliyor. Dikkat et bence :) .

edit: araya mesajlar girmiş yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ablam olur musun?

Bu arada arakdaşın konusunu bölüyorum arada kusura bakmasın.
Sevgili ema,
Ben bu genç ve güzel kızla 1.5 yıldır birlikteyim. Böyle alışkanlıkları yoktu, fakat üniversitede biraz çevre edinince, sağa sola takılınca su yüzüne çıktılar.
Sonra duygu sömürüsü yapıyor, madem fedakarlık yapıcaz ben de haftada 1 kere içerim napalım artık, sabredicez triplerine giriyor. Son kullanma tarihi mi geldi yani. Çok iyiydi be
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
güzel kızla 1.5 yıldır birlikteyim. Böyle alışkanlıkları yoktu, fakat üniversitede biraz çevre edinince, sağa sola takılınca su yüzüne çıktılar.
Sonra duygu sömürüsü yapıyor, madem fedakarlık yapıcaz ben de haftada 1 kere içerim napalım artık, sabredicez triplerine giriyor. Son kullanma tarihi mi geldi yani. Çok iyiydi be

valla bilemem tabi, ikinizi de tanımam etmem, kesin hüküm çıkarmam lavukluk olur.
ama şu var ki insanlar değişir. özellikle 30a varmadan önce çok değişebilirler. bunu kötü bir şey olarak değil, gelişmenin, karakterin oturmasının bir parçası olarak söylüyorum, aynı suda iki kere yıkanamazsın hesabı.
velhasıl geçici bir heves olabilir üniversiteye yeni başlayan birinin kabak çiçeği moduna girmesi ama değişiyor da olabilir.
"birlikte" değişmiyorsanız ayrılmak gerekebilir, onu diyorum sadece. ko poposuna rahvan gitsin filan demiyorum, haşa...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
ya ben bi kıza açılma olayına karşıyım.sonuçta biriyle aranda bi ilişki doğacaksa berbaer zaman geçirdiğiniz zaman birden sevgili oluveriosunuz

bi kıza gidip işte xx ben senden hoşlanıyorum diyemedim hiç.dememek lzm.

evet filmlerdeki gibi o anda öpüşürsün ve olay patlak veriri dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:
Emaleth said:

ne anlamda beceriksizlik : )

acemilik diyelim ;)
daha öğrenecek şeylerin var gibi... gençlik aşkı ile asıl aşk arasındaki farkları (ki sayılamayacak kadar ortak nokta kadar sayılamayacak kadar farklı açılımlar getirir) daha net öğrenmek gibi :)
zaman lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

Devilmanta said:
Red said:
ya ben bi kıza açılma olayına karşıyım.sonuçta biriyle aranda bi ilişki doğacaksa berbaer zaman geçirdiğiniz zaman birden sevgili oluveriosunuz

filmi yapanlar işi biliolar.illa opusmene gerek yok.oluo bi şekilde.evlenme teklifi ve iş teklifi haricindeki tekliflere karşıyım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun bencede sabır et, ama seni rahatsız ettiğinide söyle.Bu kadar, bilsin yeter. Zaman içinde kendini kanıtlarsan ve kız anlarsa senin herseyden önemlı oldugunu;

senin ciddi bir istegini cevirdiginde senin ona karşı duyacagın negatif durumun korkusu > herhangi ertelenebilir yada vazgeçilebilir eylem (İçmek, gece klubune gitmek vs ) durumu oluşur zaten. Oluşmuyorsa oluşmuyordur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Devilmanta said:
Red said:

normali odurda bizim masum gençlerimiz hep tek taraflı hoşlanıyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlamışsın ya da tam okumamışsın.
Ayrılmadık tabiki de.
Konuşup halletmeye çalışıyoruz , mantıklı insanlarız sonuçta.
Alışkanlık konusunda da, eğer sevdiğim insanda bir "kötü" alışkanlık görüyosam evet , düzelmesi konusunda adım atmak görevimdir. ama her zaman olmuyo ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...