Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum ve cok mutsuzum

Radiance

Öne çıkan mesajlar

nasuh mahruki'nin adını mansur olarak hatırlamam sonucu aklımıza geldi mansur ark. zamanın güzel şarkılarından biri.
http://www.youtube.com/watch?v=-LR74WQvQvM
üzlü feylosof mansur ark'ın da belirttiği gibin..
aşk denilen buymuş
çok ciddi bir duyguymuş
buna inananların hali
malesef buymuş

bu adamın ağzı üçgen lan
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Ema Abla

Tutorial'ını okudum, ancak arada kopukluklar olduğunu düşünüyorum. yeni bir tane yazmanı tüm sap patiler olarak istirham ediyoruz. örnek verecek olursak, kantinde "ittirmeyin kardeşim" lafını kızın yüzüne söyleyerek nasıl bir tanışıklık elde etmiş olacağız. yani madem ikimiz de ittiriliyoruz, neden tanışmayalım ki, diye bir şey çıkıyor ortaya, çok absürde geldi bana. yardımcı olursan çok seviniri patiler olarak.
not:lan ben bu kafaylar eski sevgilimle nasıl tanışmışım hiçbi fikrim yok ha.

RUMUZ : QUANTUM ADAM
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Radiance said:
Ondan hoşlandıgımı anladıgı halde bana bunları anlatıyorsa ?

Emin olmak için tepkini ölçüyordur belki. Ama şahsen kendi açımdan bakınca ondan hoşlanan bir insanın tepkisini ölçmek için birlikte mutlu bile olmadığı bir erkek arkadaşıyla yaşadıklarını anlatan bir kızdan da hayır gelmez. Belki kız da seni istiyor gibidir, şimdi beraber olduğu çocukla aslında öylesine beraber olduğunu anlatmak istiyordur. Hani sen orada dur, benim erkek arkadaşım var ama o kadar da önem verdiğim bir insan değil, nolur benden hoşlanmaktan vazgeçme demeye çalışıyor da olabilir.

tşk ederim : ) ben devam edeyim en iyisi ilgimi fazla abartmadan ve cok azaltmadan
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Aseksüel olmak kadar da yalan yoktur. Sevişemeyen her insan bir yerden sonra aseksüelim ben diye avutur kendini. Bırakın ulan.

kendini çok beğenen insanlar bir süre sonra kendilerine layık kimsenin olmadığını düşündükleri için aseksüel olurlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...