Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 en yakın arkadaşımın kız arkadaşına aşığım ben napayım kağan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yegenine kotu ornek olma da naparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kermit said: en yakın arkadaşımın kız arkadaşına aşığım ben napayım kağan ? Olur kanka böyle şeyler, filmini çekerler olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ben de çok tipsiz ve utangacım noolur help :'(:'(:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 nasuh mahruki'nin adını mansur olarak hatırlamam sonucu aklımıza geldi mansur ark. zamanın güzel şarkılarından biri. http://www.youtube.com/watch?v=-LR74WQvQvM üzlü feylosof mansur ark'ın da belirttiği gibin.. aşk denilen buymuş çok ciddi bir duyguymuş buna inananların hali malesef buymuş bu adamın ağzı üçgen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bi an kaanın bana laf soktuğunu sandım hararetli bi şekilde google da arama yapıyodum kaana cevap vermek için ama sonradan öğrendimki arkadaşlar "abi yapma etme sadece geyik yaptı klavyeni lafa bulama" dediler ve bende vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dasaaa said: buna inananların hali inanarınnarınnarı diyor abi adam dfghdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 iyi yapmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Werewolf said: dasaaa said: buna inananların hali inanarınnarınnarı diyor abi adam dfghdfgd o zenci olm.. öle aksanlı konuşuyor aşağı liverpool'un compton'lı çocuu.. yalnız zamanının ötesinde şarkı yapmış eleman. şimdiki saçmalamalardan 100kat falan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Sevgili Ema Abla Tutorial'ını okudum, ancak arada kopukluklar olduğunu düşünüyorum. yeni bir tane yazmanı tüm sap patiler olarak istirham ediyoruz. örnek verecek olursak, kantinde "ittirmeyin kardeşim" lafını kızın yüzüne söyleyerek nasıl bir tanışıklık elde etmiş olacağız. yani madem ikimiz de ittiriliyoruz, neden tanışmayalım ki, diye bir şey çıkıyor ortaya, çok absürde geldi bana. yardımcı olursan çok seviniri patiler olarak. not:lan ben bu kafaylar eski sevgilimle nasıl tanışmışım hiçbi fikrim yok ha. RUMUZ : QUANTUM ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 "ortak mağduriyet" kavramını pek anlayamamışsın fedem, bi daha oku, üşeniyom yenisini yazmaya, yanlarım ağrıyo. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben yapamıcam galiba ya :( aseksüel olucam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bi ara bende düşünmedim değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Aseksüel olmak kadar da yalan yoktur. Sevişemeyen her insan bir yerden sonra aseksüelim ben diye avutur kendini. Bırakın ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 aşık olmayıp da mutsuz olsan o daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 fede badak bence otisabinin müritleriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bi kız gelip selam sevişelim mi dese eheheahaeheeh diye diye atlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Xaenin said: Radiance said: Ondan hoşlandıgımı anladıgı halde bana bunları anlatıyorsa ? Emin olmak için tepkini ölçüyordur belki. Ama şahsen kendi açımdan bakınca ondan hoşlanan bir insanın tepkisini ölçmek için birlikte mutlu bile olmadığı bir erkek arkadaşıyla yaşadıklarını anlatan bir kızdan da hayır gelmez. Belki kız da seni istiyor gibidir, şimdi beraber olduğu çocukla aslında öylesine beraber olduğunu anlatmak istiyordur. Hani sen orada dur, benim erkek arkadaşım var ama o kadar da önem verdiğim bir insan değil, nolur benden hoşlanmaktan vazgeçme demeye çalışıyor da olabilir. tşk ederim : ) ben devam edeyim en iyisi ilgimi fazla abartmadan ve cok azaltmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 pes etmeyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Xaenin said: Aseksüel olmak kadar da yalan yoktur. Sevişemeyen her insan bir yerden sonra aseksüelim ben diye avutur kendini. Bırakın ulan. kendini çok beğenen insanlar bir süre sonra kendilerine layık kimsenin olmadığını düşündükleri için aseksüel olurlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Peki bana gönderdigi şarkılardan bi anlam cıkartmalımıyım : ) yukarıda kazım şarkı ile ilgili bişiler demişti aklıma geldi. Bugun durduk yere şarkı göndericegini söyledi mail adresimi istedi gönderdigi şarkı Candan Erçetin - Meger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ve isteyen insan sevişebilir, bunun için genelevler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bide onun için paramı vercen be.. git 2 bira iç ortamlarda kaynıyor sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar