roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 WRC '08 Antalya ile ilgili elimde onlarca döküman, kitap, road book, harita, defter, yaka kartı, kitap, tişört, şapka, bu kameramanların falan taktıkları önlükten vs. vs. var. Evde öyle duruyor, çöpe de atmak istemiyorum. Belki meraklısı çıkar, "hacı ben hastasıyım, biriktiririm" diyen olur diye burada da bir sorayım dedim, malum kriz var kaynak yaratmak gerek sfdg. Bu parçalara ek olarak Sébastien Loeb, Mikko Hirvonen ve co-pilotlarının imzaladığı şapkalar falan var ama bi tane galiba o. Set halinde vereyim hepsini. Var mı ilgilenen? Yoksa Ebay'e koyacağım zaten. Bakalım. İlan her türlü yoruma açıktır, "olmaz hacı o iş", "aa süper acaba ne kadar ki", "ebay e koy", "x e koy kesin gider" tarzı tavsiyeleriniz ve sorularınız beklenmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bence imkanın varsa resimlerini çek felan koy daha iyi olur senin için bende merak ettim nası bişiyler diye şimdi. sonra fiyat felan sorarlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ok müsait bir zamanda alayım onları şöyle yere dizeyim, resimlerini çekeyim. Zor olacak, bayağı bi parça var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ama daha yararlı olur bence imzalı şapka felan demişsin ilgi çeker gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hangi bölümdendin sen rallide? Yok şu sebepten soruyorum ben medyadaydım ama o kameramanların aldığı tabarddan bulamadım. En azından şu yeşil av yeleği gibi olandan. Sen nasıl ele geçirdin diye soracaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Media Center ve Rally HQ'daydım, kameramanlara o yelekleri bizzat kendim verdim :) Bütün tabardlardan ikişer üçer var. Bu arada sen neredeydin, medya derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Medya Merkezi. Ya akreditasyonda verildi evet ama o yelek gibi olandan alamadıydık çok aradım çantaları ama kalmamıştı :D Resimleri koy bakalım neler varmış elinde. (Caner senmisin bu yaa. İzmit'te olan dimi :P Neyse offtopic yapmayayım iyice.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Samet? ahahhahahhahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Cem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Stifler's Mom?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ahah birbirlerini buldular xD , vash'ın ismi Samet'di heralde, WoW'da xavius serverindeki o idiyse tabii hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 dasaaa said: Stifler's Mom?? Finch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar