Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yarın çok önemli midterm var ve noobluğumdan yarın olduğunu unutmuşum hiç çalışmadım tabi. Çok ama çok önemli benim için. Kötü bi notla erasmusu yalan edebilirim. Haftasonu yani cumartesi sağlık ocağından rapor alınabiliyo mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kafanı gözünü yar acile git şimdiden sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bazı ünivlerde baya bi uğraştırıyor galiba rapor.50 yere götürüyorsun koşturup duruyorsun :( Öteki sorunun cevabını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 cumartesileri kızılay açıkmıdır bilmem de oraya bakabilirsin açıksa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bazı arkadaşlara sordum tam emin değiller ama sağlık ocağı açıktır dediler. Şimdi bana çok yakın biyer yarın sabah erkenden gidebileceğim. Ama acaba haftasonuna rapor verirler mi sorun o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 AGALAR YANDIM YARDIM EDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yarrağyıyoyeyoyeyom. haftasonu kapalyımış sağlık ocakları. dur bakiyim devlet hastanesini ariyim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hacı şimdi aklıma geldi acile gidebilirsin gecenin bi yarısı. ama duygu sömürüs falan bişey yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yüzüne gözüne makyaj yap dağılmış havasında,gir bi kamyonun altına bekle.Bulup hastaneye götüren çıkacaktır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 okulun hangi okul? genelde tam teşekküllü bir hasdtaneden başhekim onaylı rapor isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aga lise mi bu sağlık ocağı raporu götürüyon. dötleriyle gülerler lan fdsfds. heyet raporu falan alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 İyi de ben üni.de ishal diye raporu alıp sınava girmemiştim. Heyet raporuna gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Archangel_ said: okulun hangi okul? genelde tam teşekküllü bir hasdtaneden başhekim onaylı rapor isterler. Bilkent. Benim bildiğim özel hastane raporu kabul etmiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hangi üni abi oha. ben kıytırık bir mat midtermine girmeyim çalışırım dedim de heyet raporu lazım dediler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Stifler said: Archangel_ said: okulun hangi okul? genelde tam teşekküllü bir hasdtaneden başhekim onaylı rapor isterler. Bilkent. Benim bildiğim özel hastane raporu kabul etmiyorlar.. benim bildiğim kadarıyla da etmiyorlar.başkent fln olsa kendi hastanesinden kabul edebilirdi.mediko falan da vermez böyle bir şey için başhekim onayı olmayan devlet hastanesi raporları da kuruldan onay almaz : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Stifler said: yarrağyıyoyeyoyeyom. haftasonu kapalyımış sağlık ocakları. dur bakiyim devlet hastanesini ariyim bide sağlık ocağı kapalıysa ülkü ocağına git kesin alırsın raporu bak garanti veriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet abi bi arkadaşından rica et bi dövsünler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar