Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Fiyatları çok iyi ama ilk kez görüyorum. Ben gasparici oldum bu sene :) Bu arada anavite ile gnc mega man arasında pek bir fark yok. Hatta gnc'nin yüksek olduğu oranlar var. Özellikle çinko ve magnezyumda daha yüksek. anavite ekstradan biraz beta-alanine ve creapure (creatine?) içeriyor. Fiyat olarak ay başı indiriminde gnc mega man 68 TL, gaspari anavite 119 TL. :) İki kutu mega man alırım yahu duble duble atarım :) Var mı başka multivitamin tavsiyeniz arkadaşlar? Gümrük derdi olmasa AST 32x, ON falan alıcaz da; namümkün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 birazdan gidiyorum salona. 25 dk kosu bandı. 15 dk cross. 15 dk bisiklet. ve mekik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bende Gasparici oldum, Gaspari son zamanlarda özellikle çok büyük ataklar yaptı ve başarılı oldu ekip iyi demekki, kaliteli oldugu heryerinden belli, içerik açık net, rengide güzel kutularının haha sorun yok devam :) Gasparinin sporcularıda çeşitli başarılara imza atıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 çok pis hasta oldum goodbye gains :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Legenden said: osie kullan ne demek istediğimi anlarsın, en basitinden bir farkı varki en iyi whey seçililiyor kaç senedir ;) muscletech in esamesi okunmaz bu dediğim markaların yanında. İki markayıda kullandım hocam merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 arada resim koyun beyler gelisim nasıl gidiyor vs yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 evet koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Perfectionist said: Fiyatları çok iyi ama ilk kez görüyorum. Ben gasparici oldum bu sene :) Bu arada anavite ile gnc mega man arasında pek bir fark yok. Hatta gnc'nin yüksek olduğu oranlar var. Özellikle çinko ve magnezyumda daha yüksek. anavite ekstradan biraz beta-alanine ve creapure (creatine?) içeriyor. Fiyat olarak ay başı indiriminde gnc mega man 68 TL, gaspari anavite 119 TL. :) İki kutu mega man alırım yahu duble duble atarım :) Var mı başka multivitamin tavsiyeniz arkadaşlar? Gümrük derdi olmasa AST 32x, ON falan alıcaz da; namümkün. :) Animal PAK neden tercih etmiyorsun ? Bence piyasadaki en iyi multivitamin. Ödüllü. http://www.bodybuilding.com/store/univ/animalpak.html - Animal Pak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Haziran ortası gibi Jack3d getiricem isteyen varsa irtibata geçsin benimle. http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html - Jack3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Legenden said: Haziran ortası gibi Jack3d getiricem isteyen varsa irtibata geçsin benimle. http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html - Jack3d bir site buldum Optimum'un Türkiye distribütörü olan firmanın online alış veriş sitesi, bi dahaki sefere buradan alabilirim makul fiyatlara hazır paketler falan var protein7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://1.bp.blogspot.com/_V4SFMHGWvBM/TPXw37cZ5tI/AAAAAAAAADU/6FnQVveONmI/s1600/lifalif.jpg sunu tavsiye eden arkadasa bir cift lafım var: pipin dussun. bu ne lan boyle kedi maması gibi. bi kase yiyim dedim bitiremedim. muhtemelen geri kalanı da aynen cope gidecek. vitalis deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Zegna said: arada resim koyun beyler gelisim nasıl gidiyor vs yazın albume koymustum rep toplamak icin ama buraya daha uygun olur. En son beni yilbasinda gormustun zegnam, oluyor muyum bi bak bakem... Azmodai said: Bir zamanlar harika bi heriftim, sonra mezuniyet stres mess derken sisko oldum. 136 kiloydum F A T bugun 107 oldum, hala siskoyum, hedef 87, bakalim neler olacak. fat terazime tiklayin da gaza gelip su son 20 kiloyu bir cirpida vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 NeoStyle said: Legenden said: Haziran ortası gibi Jack3d getiricem isteyen varsa irtibata geçsin benimle. http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html - Jack3d bir site buldum Optimum'un Türkiye distribütörü olan firmanın online alış veriş sitesi, bi dahaki sefere buradan alabilirim makul fiyatlara hazır paketler falan var protein7 evet tavsiye ederim güzel paketler var bende önceden alıcaktım fakat o ara stokta yoktu alamamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 oha lan cok iyi olmussun devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 toggie said: http://1.bp.blogspot.com/_V4SFMHGWvBM/TPXw37cZ5tI/AAAAAAAAADU/6FnQVveONmI/s1600/lifalif.jpg sunu tavsiye eden arkadasa bir cift lafım var: pipin dussun. bu ne lan boyle kedi maması gibi. bi kase yiyim dedim bitiremedim. muhtemelen geri kalanı da aynen cope gidecek. vitalis deniycem. ben demiştim yiyemiyorum diye son derece haklısın, cornflakes tarzı filli şeylere geçtim ben tamamen bıraktım yulafı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 toggie said: http://1.bp.blogspot.com/_V4SFMHGWvBM/TPXw37cZ5tI/AAAAAAAAADU/6FnQVveONmI/s1600/lifalif.jpg sunu tavsiye eden arkadasa bir cift lafım var: pipin dussun. bu ne lan boyle kedi maması gibi. bi kase yiyim dedim bitiremedim. muhtemelen geri kalanı da aynen cope gidecek. vitalis deniycem. bende yiyemiyorum toggie, neyle denediysem gecmio bogazımdan. vitalis cennete gibi gelicek litaliften sonra euhaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 vitalis denemedim bi bakmak lazım öleyse :) ama çok iğrendim ben ondan sonra hatta sade cornflakes bile yiyemedim :) illa berry li olucak filan K serisi varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya biraz tat versin diye bal falan da karıstırdım ama yok arkadas igrenc bisey. corn flakes kuruyken bile yenebilir halde, bunun hicbi turlu gideri yok yani. ille yulaf takılacaksam biskuvi falan yerim haftada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Vitalisi dene keyif alarak yersin, benimde akşam antreman var 3-4 kaşık lor peyniri yiyip öyle gideyim diyorum iyi edermiyim? gece yatarken yiyorum genellikle ama spordan 2 saat falan önce yesem bi sıkıntı olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yönetir abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ben de bal koyup yiyordum. Aylarca aralıksız yedim, her seferinde tadı ilk seferki kadar kötüydü, yemek ilk seferki kadar zordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 NeoStyle said: Vitalisi dene keyif alarak yersin, benimde akşam antreman var 3-4 kaşık lor peyniri yiyip öyle gideyim diyorum iyi edermiyim? gece yatarken yiyorum genellikle ama spordan 2 saat falan önce yesem bi sıkıntı olur mu olmaz yavaş salınımlı protein neden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 havalar ısındı topic costu, hic biriniz tatile gidene kadar fit olamıyacaksınız biliyorsunuzdur insallah ahah :D seneye yaz a civi gibi girersiniz ama devam ederseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Zegna said: havalar ısındı topic costu, hic biriniz tatile gidene kadar fit olamıyacaksınız biliyorsunuzdur insallah ahah :D seneye yaz a civi gibi girersiniz ama devam ederseniz.. Haziran ortası resmimi paylaşıcam bunu hatırlatıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Maedhros said: çok pis hasta oldum goodbye gains :D geçmiş olsun. ben de bugün belimi sakatladım tekrar. bye gainz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar