Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 e cardio yapmadan yağ yakabilirsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bu arada tadı güzel diye protein tozuna 1.64 kat daha fazla para vermişsin hesapladım şu an dfvkjbdfmbdfvdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aga bunun tartışmanın bir mantığı yok. ağırlık kaldırırken de yağ yakarsın elbette ama kalp atışın sabit durmaz. cardiodaki amaç o zaten. dolayısı ile ben ağırlık basayım nasıl olsa yağ yakıyorum eki eki diye bişey olmaz. bugün mr olympia olan adamlar bile 45 dakka cross trainer yapıyorlar :) açın izleyin jay cutler'ı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 onlar kalpten ölmesin diye yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yani kalori harcamanın bi ton yöntemi var cardio sadece biri. önemli olan q alınanı verilenden düşük tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kingpin said: Cons said: cardio %10 beslenme %90 cardio yüzdesini biraz arttıralım :)) kemarlos ekşideki "cout fistandantilus endl" sen misin? :P evet, benim :) Cons said: bu arada tadı güzel diye protein tozuna 1.64 kat daha fazla para vermişsin hesapladım şu an dfvkjbdfmbdfvdf farkındayım, denemek için 2lbs aldım zaten. default tozum on whey gold veya dymatize elite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oh iyi bari masıltek daha az para kazanmış dfklbmdfölfdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 muscletech tamam pahali eyvallahda en azindan gymden sonra icince bir enerji, doyma hissi ve keyif veriyor ya. bu ekstrasi bile yeterli ayrica hardcore ve hardcore pro series whey degil, muscletechin whey proteini baska oluyor, onun ismi muscletech whey :) bu nitro techin whey den daha etkili oldugunu ileri suruyor mistiktech. ne kadar dogru bilemem ama on e geri donecegimi dusunmuyorum. muscletech hardcore triple cukulata enfes birsey. muscletech hardcore pro seriesinki biraz daha acimsi normal hardcoredan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Other Ingredients: Protein Blend (Whey Protein Concentrate) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 muscletech whey diye bişey yok, muscletechin herşeyi anabolik nitrolojik pro zaten fdsgfdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 var yahu hardcore alirken dedim bu neden fiyat olarak farkli sonradan gordum ustunde dana kadar whey yaziyor. du bi link ariyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ahanda :) http://www.thesupplementstore.co.uk/protein_powders/muscletech-whey-hardcore-muscletech_whey_protein_hardcore_2_27kg.htm nitro tech daha baska bir karisim whey vardir icinde ona lafim yok ama baska baska sacmaliklarda var ise yarar yaramaz onada karismam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kaldırmışlar demekki sitesinde yok çünki http://www.muscletech.com/products/index.shtml zaten baya indirim var muhtemelen üretmiyolar dfbdklfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 amanin main sayfadaki arap abi nedir oyle, karsima ciksa direk olurum herhalde. ne korkunc adam. belki uretimi sonlanmistir bilmiyorum. raw intensity denen resimdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 adam 40 ar kiloyla front raise yapıyo sanırım o resimde hahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 videosuda varmış dfvklmfdvdfsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yep izledim videoda normal insan kivaminda o resim korkunc. arti o videodaki calismanin aciklamasi da var. aha http://www.muscletech.com/resources/features/raw_intensity/total_delt_destruction.shtml 7 omuz hareketi oeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 heh sitede prolarin calisma rutinleri var. chest omuz bacak vs bacak: 1. Smith machine front squats 2. Smith machine back squats 3. Walking barbell lunges 4. Lying leg curls 5. Stiff leg barbell deadlift swings 6. Seated leg curls 7. Leg extensions 8. Horizontal leg press 9. Hack squats 10. Forward dumbell lunges 11. Leg extensions 12. Dumbell stiff-leg deadlift (toes in) 13. Wide stance 45 deg. leg press 14. Standing leg curls 15. Sissy squats her biri 3 set 10 tekrar, minimum dinlenme herhalde 30 saniye falan. yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh chest Multi-Angle Dumbell Press: 15-degree decline Flat bench 15-degree incline 30-degree incline 40-degree incline Parallel bar chest dips Dumbell pullovers Cable crossovers full body : 1. Upright rows 2. Flat barbell presses 3. Bent-over barbell rows 4. Dumbell shoulder presses 5. Ez-bar curls 6. Triceps pressdowns 7. Hack squats 8. Standing leg curls 9. Seated calf raises kol : 1. Alternate dumbell curls 2. Preacher curls 3. Standing cable curls 4. Concentration curls 5. Cable pressdowns 6. Weighted dips 7. Skull crushers 8. Rope pressdowns back : Chin-ups Deadlifts Bent-over rows One-arm dumbell rows Seated machine rows Lat pulldowns Hyper extensions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 o adamlarda overtrain falan derdi yok abi adamların vücutları katabolik çalışmıyo steroidlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bacak haric digerleri zaten normal, 1 set 2 set gibi. bacak biraz asiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 25 set omuz yazmış abi adamlar sdfvdfsovldf http://www.muscletech.com/resources/features/raw_intensity/total_delt_destruction.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bugün kan verdik bakalım haftaya nası bench bascaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mirage said: Ben olsam şöyle değiştirirdim o setleri: İlk önce güç arttırmak için 2-5 tekrardan (yardımsız) 1-3 set. Bu setlerin arasında kaslar iyice kendine gelene kadar dinlencen, 3-4 dakka genelde. Bu setler bittikten sonra kaslar zaten yorgun olcak. Bunun üstüne hypertrophy için 8-15 tekrardan 2-3 set daha. Bunların arasında az mola. Klasik vücut geliştirme setleri işte zaten biliyosun bunları. Son sette ise kiloyu biraz arttırıp yardım alabilirsin ama amaç vücut geliştirmekse o son sette de 8 tekrarın altına inme bence. Eski postlara bakarken bunu gördüm. Birde bugün alttaki yazıyı okudum. İyi bir yöntem aslında. İlk setlerde max güç için çalışıp sonraki haraketlerde hypertrophy yakalayıp kası iyice yorarak bitiriyorsun. Birde bizim klasik her hafta şu günde şu bölge tarzı çalışmamız yerine sürekli değişen bir schedule var. Güzel yöntemmiş bi göz atın. Link: Variable Split Training Ben kafaya NLP'yi taktım buaralar. Ne bulursam okumaya çalışıyorum. Kafama iyice yattı yöntem olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bu yontem tamamda da, ornegin bench press den sonraki gelen incline da ornegin gene o agir esasinda hafifin arkasinda imis gibi oluyor. yani ben fazlaca bir yarari olacagini dusunmuyorum. 100 90 80 50 sonra 2 dakka dinlen 100 90 80 ikinci gelen 100 diger hafiflerin arkasina geliyor ve piramit gene olusuyor yani. yanima buddy buldum hedefim benchde 270lbs+bar :D su anda 180lbs+bar :D heheheh hedef buyuk ulasmasi zor ama en azindan bir hedef. bakalim bu hedefe ulasmam ne zaman olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bu arada bodybuilding.com cidden ucuzmuş amerikaya bile oranla, bsn no-xplode lar gnc gibi magzalarda 60 dolar falanken bb.com da 35-40 dolar arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar