Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

aga bunun tartışmanın bir mantığı yok. ağırlık kaldırırken de yağ yakarsın elbette ama kalp atışın sabit durmaz. cardiodaki amaç o zaten. dolayısı ile ben ağırlık basayım nasıl olsa yağ yakıyorum eki eki diye bişey olmaz. bugün mr olympia olan adamlar bile 45 dakka cross trainer yapıyorlar :) açın izleyin jay cutler'ı falan.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

Cons said:

cardio %10
beslenme %90

cardio yüzdesini biraz arttıralım :))

kemarlos ekşideki "cout fistandantilus endl" sen misin? :P

evet, benim :)

Cons said:

bu arada tadı güzel diye protein tozuna 1.64 kat daha fazla para vermişsin hesapladım şu an dfvkjbdfmbdfvdf

farkındayım, denemek için 2lbs aldım zaten. default tozum on whey gold veya dymatize elite.
Sosyal ağlarda paylaş

muscletech tamam pahali eyvallahda en azindan gymden sonra icince bir enerji, doyma hissi ve keyif veriyor ya. bu ekstrasi bile yeterli ayrica hardcore ve hardcore pro series whey degil, muscletechin whey proteini baska oluyor, onun ismi muscletech whey :)

bu nitro techin whey den daha etkili oldugunu ileri suruyor mistiktech. ne kadar dogru bilemem ama on e geri donecegimi dusunmuyorum.

muscletech hardcore triple cukulata enfes birsey. muscletech hardcore pro seriesinki biraz daha acimsi normal hardcoredan.
Sosyal ağlarda paylaş

heh sitede prolarin calisma rutinleri var. chest omuz bacak vs

bacak:

1. Smith machine front squats
2. Smith machine back squats
3. Walking barbell lunges
4. Lying leg curls
5. Stiff leg barbell deadlift swings
6. Seated leg curls
7. Leg extensions
8. Horizontal leg press
9. Hack squats
10. Forward dumbell lunges
11. Leg extensions
12. Dumbell stiff-leg deadlift (toes in)
13. Wide stance 45 deg. leg press
14. Standing leg curls
15. Sissy squats

her biri 3 set 10 tekrar, minimum dinlenme herhalde 30 saniye falan. yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

chest

Multi-Angle Dumbell Press:
15-degree decline
Flat bench
15-degree incline
30-degree incline
40-degree incline
Parallel bar chest dips
Dumbell pullovers
Cable crossovers

full body :

1. Upright rows
2. Flat barbell presses
3. Bent-over barbell rows
4. Dumbell shoulder presses
5. Ez-bar curls
6. Triceps pressdowns
7. Hack squats
8. Standing leg curls
9. Seated calf raises

kol :

1. Alternate dumbell curls
2. Preacher curls
3. Standing cable curls
4. Concentration curls
5. Cable pressdowns
6. Weighted dips
7. Skull crushers
8. Rope pressdowns

back :

Chin-ups
Deadlifts
Bent-over rows
One-arm dumbell rows
Seated machine rows
Lat pulldowns
Hyper extensions
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
Ben olsam şöyle değiştirirdim o setleri: İlk önce güç arttırmak için 2-5 tekrardan (yardımsız) 1-3 set. Bu setlerin arasında kaslar iyice kendine gelene kadar dinlencen, 3-4 dakka genelde. Bu setler bittikten sonra kaslar zaten yorgun olcak. Bunun üstüne hypertrophy için 8-15 tekrardan 2-3 set daha. Bunların arasında az mola. Klasik vücut geliştirme setleri işte zaten biliyosun bunları. Son sette ise kiloyu biraz arttırıp yardım alabilirsin ama amaç vücut geliştirmekse o son sette de 8 tekrarın altına inme bence.

Eski postlara bakarken bunu gördüm. Birde bugün alttaki yazıyı okudum. İyi bir yöntem aslında. İlk setlerde max güç için çalışıp sonraki haraketlerde hypertrophy yakalayıp kası iyice yorarak bitiriyorsun. Birde bizim klasik her hafta şu günde şu bölge tarzı çalışmamız yerine sürekli değişen bir schedule var. Güzel yöntemmiş bi göz atın.

Link: Variable Split Training

Ben kafaya NLP'yi taktım buaralar. Ne bulursam okumaya çalışıyorum. Kafama iyice yattı yöntem olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yontem tamamda da, ornegin bench press den sonraki gelen incline da ornegin gene o agir esasinda hafifin arkasinda imis gibi oluyor. yani ben fazlaca bir yarari olacagini dusunmuyorum.

100
90
80
50
sonra 2 dakka dinlen
100
90
80

ikinci gelen 100 diger hafiflerin arkasina geliyor ve piramit gene olusuyor yani.

yanima buddy buldum hedefim benchde 270lbs+bar :D su anda 180lbs+bar :D heheheh hedef buyuk ulasmasi zor ama en azindan bir hedef.

bakalim bu hedefe ulasmam ne zaman olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...