Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 @ Kanuni Valla abi ben ON kullandım, Ultimate Nutrition kullandım falan ama Nitro Tech hem tat olarak hemde içtikten sonra doygunluk açısından en çok hoşuma giden oldu. Bide içerisinde sanırım thermogenic içerdiğindende dolayı içtikten sonra vücudum böle harakete geçiyor. ON whey içerken sanki böle süt tozu içiyor gibiydim. Hani tat benim için hiç önemli değil ama ben böle içtiğim şeyin biraz kimyasal tadında olmasını istiyorum. Süt tozu gibi değil sdfds
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Cons said: Killer said: facede pati-bodybuilders diye grup açalım, fotolarımız orda paylaşalım. ben yapıcaktım da uğraşamadım, mirage admin olsun sdlfs sen koy biz geliyoz batu ayıp ediyon orçun dfgd. görelim kim neymiş ne değilmiş.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 birbirimizle kaslı fotoğraflarımızı paylaşmayı mı öneriyorsunuz zxfdasdf
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Hiç Tropical Punch aromalı protein tozu deneyen oldumu ?
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Helcaraxe said: Hiç Tropical Punch aromalı protein tozu deneyen oldumu ? Şahsen bu güne kadar hiç bir ilaç kullanma gereği duymadım. Bence amino asit hapları protein tozları bunlar böbreklerini gereksiz yere yormaktan başkada işe yaramaz. Kolay yol arayıp durmanın inanın hiç gereği yok. Zaten pekte kolay yolu olduğu söylenemez. Yapmanız gereken sadece günde yarım saat hakkını vererek yapılan bir ağırlık çalışması...
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dar bir atlet giyip gyme gidip, 45 dakika kardiyo sonrasinda sirilsiklam olan bu atletin icinde sikismanin ne oldugunu ogrendim, zor bela ciktim icinden , islak dar atlet vucuttan cikmiyormus :D
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Wyrm said: Helcaraxe said: Hiç Tropical Punch aromalı protein tozu deneyen oldumu ? Şahsen bu güne kadar hiç bir ilaç kullanma gereği duymadım. Bence amino asit hapları protein tozları bunlar böbreklerini gereksiz yere yormaktan başkada işe yaramaz. Kolay yol arayıp durmanın inanın hiç gereği yok. Zaten pekte kolay yolu olduğu söylenemez. Yapmanız gereken sadece günde yarım saat hakkını vererek yapılan bir ağırlık çalışması... HAKLISIN KARDEŞ STEROIDLERE HİÇ GEREK YOK
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 YARIM SAAT ÇALIŞ ARKANA BAKMA BESLENME DİNLENME FİLAN AMERİKAN OYUNU KARDEŞ
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ahahahaha off böleleri çıkmıyor mu arada bir. Bide bu tarz adamların k-bar falan tarzı şeylerde bak gördünmü 6 gr protein var çok işe yarar falan diye çıkan tipleri var.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi yarım saat olayına bende popomla gülüyorum ancak şu bir gerçek ki belli bir noktaya kadar(burda kimse body building yapmıyor bence herkes fitness yapıyor, kimsenin potansiyel bir jay cutler olma çabası yoksa bana göre body building yapmıyordur) doğal olarak vücut yapılıyor. haa çok uzun zaman sürüyor yapması ancak yapılıyor. en güzel örneği de benim kardiş :P
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben yapiyorum, yeni Jay cutler ben olcam!
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kolay gelsin... http://img192.imageshack.us/img192/1912/jaycutler.jpg
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bu arada Fitness yapmıyoruz Kingpin. Fitness ne ya :S Hiç öle Fit olma derdinde değilim. Animalness yapıyorum ben artık. sdfsd
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Toz kullanmayın olm. Kalbi sıkıştırıyor, böbrekleri bozuyor, karaciğeri bitiriyor birde çok osurtuyor demekki bağırsakları da bozuyor!! Bu sporla ilgili yorum yapma manyaklığı bizim millette dahili geliyor galiba? Genlerinde var çoğunun. Eline ağırlık almamış herif sen o omuzları yaptın ama ben yüzerek süt içip yapıcam daha kalıcı olacak diyor. Çok seviyorum hepinizi. :) ---------------------------------- Yaz okulu başlıycak diye 10gündür spor salonuna yazılamadım. Sadece yüzüyorum 1 kerede koştum. Pek mutlu değilim şuanda. Ne güzel gelişiyordum yine araya bişeyler girdi. Neyse programı değiştircektim zaten. Program değişimlerinde 1 hafta ara verin iyidir diyorlar :D Eylüle kadar çok temiz bi piramit setli program yapıcam kendime. Sonra Eylül Ekimde full body girip old school takılcam bakalım nasıl olacak. Programı paylaşıyım hatta isterseniz orasını burasını değiştiririz. Chest: Flat bench press Flat dumbell flyes Chest dips Dumbell pullover Back: Deadlift Wide grip pulldown One arm dumbell rowing T-bar rowing Shoulder: Arnold press Dumbell lat raise Barbell/dumbell front raise Dumbell reverse fly (bu haraket güzel geliştirdi benim omuzun arkasını) Dumbell/barbell shrugs Legs: Squat stiff-leg deadlift (hamstring'leri çok güzel vuruyor cidden) leg press leg extension 2 tane calve haraketi (bi ayakta bi oturarak yaparım sanırım) Triceps: Rope pulldown Triceps dips One arm reverse grip pulldown Biceps: Barbell curl Hammer curl Concentration curls * ilk ikisini scott ile yapabilirim 1 ay sonra. alternatif öyle Haftada 3gün karın haraketleri. Alt abd. üst abd. oblikler şeklinde. Genelde ağırlık kullanarak 12-15 arası setlerle yapıyorum. 12 10 8 6 piramit set şeklini kullanıcam yine sanırım. Büyük kas gruplarında 4 set küçüklerde 3 set girerim. Compund haraketlerde iki haftada bir, tek set tek tekrar max bişeyler basıyorum. Leg press, extension ve calve lar için biraz daha yüksek tutabilirim rep sayısını. Sırt günümde tekrar calve girmeyi düşünüyorum. Haftada 2 kere toplam. Çok yavaş gelişiyor namussuzlar. O kadar da sert giriyorum oysa. Tahmini şöyle bişey olur haftalık program: Pazartesi - Chest + biceps + üst abd Salı - Legs Çarşamba - cardio + oblik Perşembe - shoulder + triceps Cuma - back + calves + alt abdominal Cumartesi - cardio Pazar - free Ben hep göğüs + biseps diye giriyorum da bazıları göğüs + triseps giriyor. Öyle denesem mi ne diyorsunuz? Göğüste yorulan triceps'leri devamında öldüresiye çalıştırmak nasıl oluyor hiç denemedim :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya benim gibi appler için bu hareketlerin türkçe karşılığını yazın, hepsine ayrı ayrı bakmaktan yoruluyorum olm.
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ölümcül kaldırış, çekic gibi yuvarlama, dambıl ters uçuş :D Olmuyor abi zorlamaya gerek yok. Öğren işte terminolojiyi :)
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Perfectionist said: Göğüste yorulan triceps'leri devamında öldüresiye çalıştırmak nasıl oluyor hiç denemedim :) İnanki süper bir deneyim... formumun zirfesinde oluşuna güvenip öyle birşeye kalkıştığım olmuştu. ağrı kesiciler işe yaramıyor 2 gün uyku uyuyamıyorsun. ama dene genede tavsiye ediyorum eskilerinde dediği gibi öldürmeyen acı güçlendirir
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Al işte bb bu zihniyet yüzünden ileri gitmiyor : )
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tenekeadam @ hareketlerin öğrenilecek bir tarafı yok. hangi kas gurubunu geliştirmek istiyorsan onu çalıştır. bu kadar basit bi şey. başkalarının yaptığı hareketleri taklit etmeyle bir yere varılmaz...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 5 lt'lik su şişelerine kum doldurdum, onlarla çalışacam şimdi.
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 peynir tenekesine çimento dökmeni öneririm.
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tenekeadam said: 5 lt'lik su şişelerine kum doldurdum, onlarla çalışacam şimdi. Sert gir. Konsantre ol. Hatta kütükle squat yap.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kütük hazır kapıp amonoslara doğru koşacam.
Öne çıkan mesajlar