Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet abi biliyoruz bunları zaten.. Herkesde aynı replikler Türk halkına anadan doğma veriyolar bunları: "Al, bak kardeşim, yeri geldimi bu replikleri kullanacaksın." diye.

Benim sorumun amacı başka farkettiysen.
Mesaj tarihi:
Maedhros said:

Kepek ekmeği arasına jalapeno biberiyle tonbalık iyi oluomuş baya ara öğün olcaktı ana öğün oldu :D

jalapeno yumurtaya bile süper gidiyo, arada omlet'in içine atıyorum süper tad katıyor.
Mesaj tarihi:

Gg den 35liraya 90tablet opti-men aldım mutluyum.

Yannız farkettim ki serving size 3 tablet miş. Kullanan varmı? Normal insan olarak 1 tane alsam azmı gelir acaba.

Opti-men

Mesaj tarihi:
Egzersizden sonraki öğün neye benzemeli ?
Protein tozu vs gibi şeylere girmeye pek niyetim yok. Zaten ihtiyacım da yok.

Akiam 18.30 gibi yiyorum ana yemeği, 20.30 da başlıyorum egzersiz+koşu 1 saat sürüyor.

Eskiden azıcık meyve veya 1 adet light süt kesiyordu da son zamanlarda biraz egzersizi arttırınca yetmemeye başladı. Öküz gibi acıkmış oluyorum. 1 porsiyon meyve falan kesinlikle kesmiyor.

Oturdum şimdi 1 dilim kepek ekmek + 1 dilim peynir + karpuz yedim hayvanlık oldu mu ?

Esas sorum spordan sonraki ara öğün ne ağırlıkl olmalı ? Saf protein mi yoksa karbonhidrat falan içerebilir mi ?

Teşekkürler şimdiden
Mesaj tarihi:
pre ve post workout öğünleri en önemli öğünler. body building için ikiside bol kh bol protein olmalı ama yağ yakma falan olayında bilmyiorum tam muhtemelen protein sabittir, kh biraz azalır
Mesaj tarihi:
Post-workout. Yarışmacı bir tanıdığın övmesi üzerine denemek için aldım.

Muscle Tech Anabolic Halo diye bir ürün. Yabancı forumlarda biraz araştırdım falan almadan önce. Orta yorum yapan olmamış.

Kimi hiç bir işe yaramaz demiş, diğeri çok iyi demiş.

Bakalım denicem bende.
Mesaj tarihi:
abi bu kadar seyi gorunce benim gozumun onune sirf supplement dan olusan bi adam boyle gym de takiliyor falan gibi goruntuler geliyor

bunun boyle kaslisi asdf
http://www.supplementsandnutritionguide.com/blog/images/pill_man.jpg

Mesaj tarihi:
Şşt kız arkadaşı olan var mı şu sıralar? Benim yok mesela. Düşünüyorum, olursa düzen falan nolcak o işler diye. Şimdiden kara kara düşünüyorum.

-bugün çıkmayalım, spor var. spora gidicem.

sadlkfj ayrılık.

hayde bakalım.
Mesaj tarihi:
Eğer böle çok ilgi isteyen biriyse işin çok zor olur.

Bide çoğu insan için spor öle kafana göre git 2 koş gel tarzı bişi olduğu için genelde sonra gidersin cevabını alırsın. Hatta düzenin bozulur bence ama spor yapan birini bulursan yeme keyfine :D
Mesaj tarihi:
doğru diyosun da. "anlayışlı bir kız" dsklhgsdklj abi bunlar hint kumaşı. yani anlayışı geçtim, kızlar erkek arkadaşının spora gitmesini nelere nelere yorabiliyo.

-orda kızlarla falan tanışıyodur
-ben spor yapmıyorum, bizim çocuk taş gibi
-millet bakıcak benimkine :S
-ay bunu yerler böyle elimde tutamam ben
-spora benden çok özen,ilgi gösteriyo

kızlar buraya daha onlarca madde ekleyebilir abi. kız milleti düşünüyo böyle şeyleri. DÜŞÜNÜYOLAR LAN! :S

gayet mantıklı, anlayışlı vs. vs. çok kafa bi kız arkadaşımın kendi cümlesi:

"spor yapan kaslı bi erkek arkadaş istemezdim"
neymiş plajda falan üstünü çıkarttırmazmış. ASFLHASDF hani böle bişi demesini hiç beklemezdim onun :)

istemeyeni var :) türk milleti fazla spor yapmadığı için sınıf farkı yaratıyo abi :) garip bi durum bence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...