Behlul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 o tarz şeyler hemen ilk başta alınmamalı bence, vücut inat etmeye başlayınca alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Evet abi biliyoruz bunları zaten.. Herkesde aynı replikler Türk halkına anadan doğma veriyolar bunları: "Al, bak kardeşim, yeri geldimi bu replikleri kullanacaksın." diye. Benim sorumun amacı başka farkettiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Maedhros said: Kepek ekmeği arasına jalapeno biberiyle tonbalık iyi oluomuş baya ara öğün olcaktı ana öğün oldu :D jalapeno yumurtaya bile süper gidiyo, arada omlet'in içine atıyorum süper tad katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Kemarlos said: animal cuts, hydroxycut, lipo6 fln gibi ürünleri kullanan/kullanmış olan ve memnun kalan, güzel sonuçlar alan var mı? hepsini duydum işe yarıyor mu emin değilim ama bb.com'da Oxy Elite var baya satılıyo ve güzel yorum almış. Ups labs yeni çıkarmış, bi araştır. işe yarıyor galiba. http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=124091501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Gg den 35liraya 90tablet opti-men aldım mutluyum. Yannız farkettim ki serving size 3 tablet miş. Kullanan varmı? Normal insan olarak 1 tane alsam azmı gelir acaba. Opti-men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi optimen cuts değil daha çok pak kıvamında bir ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 adam sana cevap diye yazmamışki onu dfsgdfgm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 onu bilemeyiz, işte onu bilemeyiz.. belki bana cevap yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hata olmuş bi daha atmış aynı mesajı falan.. böle bi edit yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Egzersizden sonraki öğün neye benzemeli ? Protein tozu vs gibi şeylere girmeye pek niyetim yok. Zaten ihtiyacım da yok. Akiam 18.30 gibi yiyorum ana yemeği, 20.30 da başlıyorum egzersiz+koşu 1 saat sürüyor. Eskiden azıcık meyve veya 1 adet light süt kesiyordu da son zamanlarda biraz egzersizi arttırınca yetmemeye başladı. Öküz gibi acıkmış oluyorum. 1 porsiyon meyve falan kesinlikle kesmiyor. Oturdum şimdi 1 dilim kepek ekmek + 1 dilim peynir + karpuz yedim hayvanlık oldu mu ? Esas sorum spordan sonraki ara öğün ne ağırlıkl olmalı ? Saf protein mi yoksa karbonhidrat falan içerebilir mi ? Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Wispy said: Egzersizden sonraki öğün neye benzemeli ? bunlara benzemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pre ve post workout öğünleri en önemli öğünler. body building için ikiside bol kh bol protein olmalı ama yağ yakma falan olayında bilmyiorum tam muhtemelen protein sabittir, kh biraz azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yeni stackim hayırlı uğurlu olsun. http://i.imagehost.org/0366/15062010258.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 valla hayırlı olsun :) soldan 2. ne ? gainer mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 anabolic halo HARDCOOOOOOOOOORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Post-workout. Yarışmacı bir tanıdığın övmesi üzerine denemek için aldım. Muscle Tech Anabolic Halo diye bir ürün. Yabancı forumlarda biraz araştırdım falan almadan önce. Orta yorum yapan olmamış. Kimi hiç bir işe yaramaz demiş, diğeri çok iyi demiş. Bakalım denicem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi bu kadar seyi gorunce benim gozumun onune sirf supplement dan olusan bi adam boyle gym de takiliyor falan gibi goruntuler geliyor bunun boyle kaslisi asdf http://www.supplementsandnutritionguide.com/blog/images/pill_man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Hehehe ama bu aralar gym de evden daha çok vakit geçiriyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Şşt kız arkadaşı olan var mı şu sıralar? Benim yok mesela. Düşünüyorum, olursa düzen falan nolcak o işler diye. Şimdiden kara kara düşünüyorum. -bugün çıkmayalım, spor var. spora gidicem. sadlkfj ayrılık. hayde bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Eğer böle çok ilgi isteyen biriyse işin çok zor olur. Bide çoğu insan için spor öle kafana göre git 2 koş gel tarzı bişi olduğu için genelde sonra gidersin cevabını alırsın. Hatta düzenin bozulur bence ama spor yapan birini bulursan yeme keyfine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi sacmalama ya adam gibi kiz saygi duyar senin duzenine kabul eder yani ayrica duzenli seks hayati ekstra cardio demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 doğru diyosun da. "anlayışlı bir kız" dsklhgsdklj abi bunlar hint kumaşı. yani anlayışı geçtim, kızlar erkek arkadaşının spora gitmesini nelere nelere yorabiliyo. -orda kızlarla falan tanışıyodur -ben spor yapmıyorum, bizim çocuk taş gibi -millet bakıcak benimkine :S -ay bunu yerler böyle elimde tutamam ben -spora benden çok özen,ilgi gösteriyo kızlar buraya daha onlarca madde ekleyebilir abi. kız milleti düşünüyo böyle şeyleri. DÜŞÜNÜYOLAR LAN! :S gayet mantıklı, anlayışlı vs. vs. çok kafa bi kız arkadaşımın kendi cümlesi: "spor yapan kaslı bi erkek arkadaş istemezdim" neymiş plajda falan üstünü çıkarttırmazmış. ASFLHASDF hani böle bişi demesini hiç beklemezdim onun :) istemeyeni var :) türk milleti fazla spor yapmadığı için sınıf farkı yaratıyo abi :) garip bi durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 forumda herkül kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 olm o deilde geçen gün benim fotolara biriniz oldun sen, boyun 1.70 yeter dedi moralim bozuldu lan. daha yeni başladık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kanka benimde boy 1.70 tas gibi vucudun var hic dert etme sporunu yap oyle dusunen bi kari gelirsede gelisine vur aynen geri gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar