Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 definisyon döneminde ağır girememen lazım eğer ağır girebiliyosan bi problem vardır dfbvdfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi böyle olmucam lan: yavaş yavaş gidiyo yağlar işte abartı gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Olamassın zaten öle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 biri bunu ne zaman diycek diye dakka tutuyodum hmm evet 9dk olmuş. tutmasaydın zaten forumun öyle bir hizmeti var diyecek olanlar, topsunuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Hehehehe abi böle olmak insan işi değil zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Sakatlıktan dolayı verdiğim yaklaşık 1.5 aylık aradan sonra bu hafta tekrar başlıyorum. Şincik bir şey sormak istiyorum. Okul da bitti negüzel, spora hangi saat gitmek lazım. Eskiden haftada 3 gün gidiyordum onun 2 günü de sabahtandı, ancak sabahtan olan günler kahvaltıyı iyi yapamadığım için enerji sorunu çekiyordum. şimdi miragenin kahvaltı tarifini de gördüm acaba öyle bir kahvaltı yapıp mı gideyim spora sabahtan yoksa öğle yemeğinde karbonhidrat abandıktan sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 beslenme yalan oldu. haftada 2 gun gidebiliyorum sadece. bi ogun mcdonalds bi ogun dominos yemeye basladım, biri beni durdursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi seni evlendirmek lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Böyle olmak istemiyosan http://img03.blogcu.com/images/h/e/a/healthonline/cb10d61f8b8b611f940ee010c092094f_1269560456.jpg Gerçi bu kadın ama erkeğini düşün işte asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 STYLA'ların LANETİ ÜZERİNE ÇÖKMÜŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Benim finallerde geldi, ne diyet kaldı ne idman anasını satıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yazın yapılcak iş değil bb anladım artık, kışın soğukta çalışmak çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=s2DBZBcfEwY&feature=player_embedded BÜTÜN GAZA IHTIYACI OLANLARA GELSIN AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 On whey gold da bitmek üzere, başka bir protein tozu denemek istiyorum söyleyin neyden memnunsunuz ne aliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Gaspari Nutrition MyoFusion BSN Syntha-6 MuscleTech Nitro-Tech Hardcore bb.com dan gir bak daha da bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Zegna said: beslenme yalan oldu. haftada 2 gun gidebiliyorum sadece. bi ogun mcdonalds bi ogun dominos yemeye basladım, biri beni durdursun. all stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 MuscleTech Nitro-Tech Hardcore mu Dymatize Elite Whey Pro mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Geperitu Nutrition Musclemax Hardcore Professional Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sinta alsana güzelmiş tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Nitro-Tech hardcore pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi nedir bu mucletech Nitro-Tech hardcore pro nun olayı anlatsın biri bana bakıyorum netrition factlarına içinde envai çeşit şey var diğerleri gibi değil karşılaştıramıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 çok bi olayı yok ama dymatize alana kadar alıcaksan nitro-tech al. Olayı sadece işte içinde ekstradan farklı aminoasitler var bide işte güya muscle techin kendi özel patentli kana daha çabuk karışan, vücudu gelişimi etkileyen ek maddeler falan ıvır zıvır. tam bir whey değil ama öle abartı bi farkı da yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 20gr abi per serving proteini :S bir 2 lbssinin fiyatı nasıl oluyo ortalama? gittigidiyorda 80lira distribütörü kimdir bunun? bir de animal pak kullanıyorum zaten, bu ürünle birleşince, (bazı benzer şeyler var içinde) bi b*kluk olmasın? bide gittigidiyorda 2 tane 2lbs ürün var nitro-tech arada 7 lira fark var tav oldum :) http://urun.gittigidiyor.com/MUSCLETECH-NITRO-TECH-908-GR_W0QQidZZ27682229 http://urun.gittigidiyor.com/Muscletech-Nitro-tech-2-LBS-907-gram_W0QQidZZ27607966#aciklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bunların ikisi de pro değil. Düz hardcore, dikkat et. cümle de komik oldu düz hardcore ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aa evet, prosunun farkı nedir acaba? bide prosu çok pahalıymış lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar