Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Hadi yine iyiyim lan temiz cikti kan spora donebilcem antibiyotikleri bitirdikten sonra 9 gunum var senlik spor yorgunluk enfeksiyon dusuk tansiyon sinir stressle birlesince tasikardi oluyomus haberiniz olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Benim iki üç haftadır ne program kaldı ne diyet. Bok oldu spor mpor. İki gün toparlıyorum ertesi gün yine batıyor. Projesiymiş sunumuymuş bıktırdı valla... Yaz okulunda tek ders alıcam bitirmek için. 6 hafta sürecek, cut yapmak için çok kıyak zamanım oldu yalnız :D Başka yerde olsam yapamazdım :D Elinde güzel cut programı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Neyse ayarladım ben cut programı hadi hayırlısı. 2 hafta sonra falan başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Nasıl bişi ayarladın benimle de paylaşsana :D Ben de cut dönemindeyim programları karşılaştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 vucut gelistirme kadar bu baslikta takinti oldu bana :) ya su glutamine in tatsiz olusu ile ilgili sorumsu bir sey sormustum yukarda. suyun icine katinca sadece su beyazliyor bumudur sizlerdeki de yoksa bir tat varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bende optimum nutrition glutamine var; (unflavored) garip bi tadı var hafif tuzlu gibi. light süre karıştırınca bi garip oluyo :D ama wheyle farkedilmiyo bile. bu arada on whey gold'da her bir servingde 4gr glutamine var, glutamine'nin her servinginde de 5gr glutamine var p.tozu yetiyomuymuş acaba :D gerçi şimdi artık yatmadan önce de alıyorum.. bir de ben definition yaptığım için sabahları (4 yumurta yiyodum normalde) yumurtaları çıkardım, süt ile 200 gr falan yulaf yiyorum sadece zaten tıkanıyorum. az mı çok mu ne diyosunuz?? kahvaltı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Glutamine tatsız. Ben yatmadan önce suyla içiyorum böyle bi garip oluyor. Anlatamam yani bi acayip tadı var. Ama shake'lerde falan hissedilmiyor. Meyve suyuyla da hissedilmiyor. Kemarlos atıcam sana öm ile bir kaç cut programı. Buarada 200gr yulaf alıcağına biraz bölsen öğünlere daha iyi olmaz mı? Yarım kutu yenir mi abi bir öğünde :D 150gr ye bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Protein tozum bitti ne alsam karar veremedim. Muscle Tech Nitro-tech hardcore alasım var veya Optimum N. PLATINUM HYDROWHEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hmm, 200gr çok yaa bugün göz kararı koydum maximum 120 gr falan yiorumdur. bi kere yedim ama 200gr iyidir diyerek yok abi iyi değil :D bu aralar bi nitro-tech furyası saldı nedir bu ürünü bu kadar salgın yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Nitro-tech gereksiz abi. Cidden çok pahalı. Sonuçta whey yani aldığımız şey. Hydrowhey'i övüyorlar. Denenebilir. ON'den pek şaşmamak gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bence de on dan sasmamak gerek toz da ama ben elimdeki on bitince gaspari myofusion denicem. herseyim gaspari olanzi boylece daha uyumlu olur belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Myofusion whey değil ama yanlış okumadıysam. Yani whey derken tam whey protein değil daha cok complex bir ürün. Soy-Egg-Whey protein karışımı Syntha-6 tarzı bişey sanırım. Gaspari Intrapro direk Whey Isolate ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 nitro tech hardcore pro series kullaniyorum ben 2. kutuya gectim. sanirim tam whey degil kutunun ustunde whey den bilmem kac % daha cok kas kazanimi sagladigi bilmem nerenin terekesindeki labaratuarlarda test edilmis onaylanmis mis.. yersek eger ama bunlardan once kullandigim baska bir sacma whey protein tozu vardi ondan cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim. tavsiye ederim ama optimumdan ne kadar iyidir fark varmidir kotumudur bilemem. bu arada bendeki pro series, gym de iki kere normal hardcore seriesi icitim, pro seriesin tadi biraz daha kotu, hardcoreunki on numara super bisii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ya da belki komsunun tavuğu sana kaz görünmüştür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Perfectionist said: Glutamine tatsız. Ben yatmadan önce suyla içiyorum böyle bi garip oluyor. Anlatamam yani bi acayip tadı var. Ama shake'lerde falan hissedilmiyor. Meyve suyuyla da hissedilmiyor. Kemarlos atıcam sana öm ile bir kaç cut programı. Buarada 200gr yulaf alıcağına biraz bölsen öğünlere daha iyi olmaz mı? Yarım kutu yenir mi abi bir öğünde :D 150gr ye bari :D kum gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Kemarlos said: ya da belki komsunun tavuğu sana kaz görünmüştür :D yok be adamim o daha ucuz ben gittim pahalisini aldim pahalidir hemde pro series felan (hardcoreu gectim hem hardcore hem pro series bende super proyum ya :D )icinde kesin bisii vardir diye ama digerinin tadi gercekten nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 abi ultimate nutrition iso sensation 93 diyorum o zaman. hem çok kalite ürün, fiyat olarak uygun sayılır, tat olarak tartışılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 perfect programi ozelden atacagina buradan paylasirsan ustunde tartisabilir ve belki bizlerde faydalaniriz bre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 KFC'den KOVA sipariş ettim. Cut programımda bu da var yapcak bişi yok. Sabah yulaf.....Check öğlen lapa pilav tavuk ızgara.....Check HIIT KOŞU YAP.....Check KFC'DEN KOVA SİPARİŞ ET .....Check biri bunu koymuş bi şekilde programa yapcak bişi yok uyguluycaz artık.. haftada 1 gün böle iiymiş dediniz yapıyoruz işte eyvalla :D kovanın hepsini ben yemiycem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sabah kalkinca whey + animal pack gymden once gaspari sp 250 gymden sonra whey protein yatmadan once glutamine + yagsiz peynir iciyor veya yiyorum. sorum su ki bu programda nereye creatine sikistirabilirim ? denemek istiyorum fena sekilde. cok arastirdim okudum falan bayagi olumlu yazilanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Creatine idman günleri idmandan önce bi ölçek idmandan sonra bi ölçek. Off günlerde sabahki shake ile ve akşam falan alıyorum ben. Daha aralıklı. Yükleme yaparken (ilk 5gün) günde 4 defa. Sabah, öğlen, akşamüstü, yatmadan. Veya şöyle sabahki shake ile, çalışmaöncesi, çalışma sonrası, yatmadan evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Hmmm gaspari sizeonda bir creatine onu idman esnasinda aliyormusuz buda dusunulebilir. Vucut gelistirme esnasinda yavas yavas serinletici veya su gibi alabiliriz herhalde. Thx perfect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Uzun zamandır ilk defa dün akşam ve bugün şöle kendime izin verdim rahat rahat takılıyorum istediğimi yiyorum. Böle vücut bi kendine gelsin arada dimi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Ben de 3 ay uzerine ilk defa pilav ve elma dilim patates yedim,cok yagliydi. gece 2'de kalktim midem cok fena yaniyordu ku kus oldum ya. bir daha yemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ulan bağırsaklar birbirine dolaştı 2 gün serbest salınımda yemek yiyince. garip aktiviteler içersindeler. kıvamı tutturamıyolar sadfklhasf :D bide miğdem bulanıyo çok lezzetli ve yağlı şeyler yiyince. alışmış bünye vg diyetine valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar