Natural Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 1-Blind Guaridan 2-Opeth 3-Death 4-Kreator 5-Pentagram 6-iron maiden 7-Black Sabbath 8-Slayer 9-Testament 10-Anathema (aslında sıralama yapmak çok zor ama genel olarak dinleme sıklığına göre yazmaya çalıştım)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sıralama yok: - Iced Earth - Katatonia - Dark Tranquillity - In Flames - My Dying Bride - Children of Bodom - Rotting Christ - Opeth - Nigthwish - Darkthrone[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Stratovarius Anathema Iced Earth Metallica Haggard Pentagram Opeth AC-DC Cradle of Filth Blind Guardian Iron Maiden
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bence riske atma stormda gelebilir onu yaz bide :P
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 -Opeth -Blind Guardian -Dream Theater -İced Earth -Drank Tranquility -Metallica -Bu kadar fazla grup dinlemiyorum :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Dark tranquillity ın flames ıron maiden nightwish[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 aboooo, pearl jam'i unuttuum için tarih beni affetmeyecek!!![signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Turk Gruplar Yookk Muuuuuuu? :/ Athena Duman Nefret Ayna :p Sefarad :D Neyse Son İkisi İgrenç Kabul Ediom :)
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Esas Duran Duran'ı ve U2'yu unutmuşsun trojanım bir tanem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ayy haklısın canımcım, nikah telaşından kafa mı kaldı :D eh o halde bu listeleme işine hiç girmemek gerek, deştikçe çıkıo çünkü...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 10 Mayıs 2004 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Blind Guardian Dark Tranquility Cradle of Filth Illnath Nightwish Children of Bodom Lake of Tears Sentenced Therion Stratovarius
unborn_sandman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 nirvana radiohead dream theater ıron maiden linkin park mor ve ötesi korn placebo metallica megadeth
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bende mi yazsam ne? - Alphaville (her ne kadar sadece big in japan ve sounds like a melody dinlesem de) - Beastie Boys (bunda da sadece Intergalactic Ve Sabotage yeter) - Blind Guardian - Fatboy Slim - Grup Vitamin - MFÖ - Nightwish - Metallica - Rammstein - Pet Shop Boys (domino dancing, it's a sin gibi parçaları kim unutur ya, bana hep terminator 1 dönemlerini hatırlatır) gördüğünüz gibi oldies ve metal takılıyorum[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Mayıs 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 aslında cok zor secim yani ayzdıklarımdan baska sevdiklerimde var, ama napalım artık bi secim yapcaz:) 1-Blind Guardian 2-Opeth 3-In Flames 4-Children of Bodom 5-Pentagram 6-Iced Earth 7-Death 8-Kreator 9-Iron Maiden 10-Moonspell ama genel olarak dinlediğim ve sevdiğim(yani winamp e takıp 2-3 saat dinlediğim) blind guardian iced earth ironmaiden pentagram opeth old mans child slayer megadeth childrrn of bodom in flames moonspell tiamat dark tranquility metallica death dream theater apocalyptica anathema pink floyd deep purple ve !SLIPKNOT! (dermisim :D)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Blind Guardian Pentagram Iced Earth Sepultura System Of A Down Amon Amarth Nightwish[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 RHCP Limp Bizkit(Sadece ilk albümleri) Gypsy Kings Linkin Park God Speed You Black Emporer Evanescence Incubus Offspring
corso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 zerakull naptın hoca sen ya. gybe 'nin orda işi ne. hayallah[signature][hline]
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 off valla bi sıralama yapmak çok zor ama... -Anathema -Katatonia -Metallica (eskiler tabiiki) -Kargo (ehe olmazsa olmaz) -Unleashed -Dream Theater -The Scorpions -Therion -Sentenced -ve son olarak...(hmm) Amorphis[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...
ChoTaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 -Pentagram -Katatonia -Adema -Muse -Rammstein -Tool -Nightwish -Anathema -Iron Maiden -Korn şimdilik. Arkası yarın:))
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 -pink floyd led zeppelin queen muse jetro doors ramones nofx beatles bu liste bitmez yaw
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 -Pink Floyd -Iron Maiden -Led Zeppelin -Deep Purple -Slayer -Sepultura -Pantera -Black Sabbath -Manowar -W.A.S.P.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 1)Nightwish 2)Blind Guardian 3)Lake of Tears 4)Anathema 5)Cranberries 6)Pentagram 7)Kamelot 8)Katatonia 9)Dream Theater 10)Tiamat eh yaklaşık böyle bir şeyler[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır
SilentEnigma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Children of bodom slayer dark tranquillity bunların dışındakiler i sarıya koymuyorum inflames marduk dying fetus death cradle of filth sentenced judas priest exodus rotting christ arch enemy behemoth aaa 14 olmuş nese
nek2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Afterglow, 08 Mayıs 2004 10:37 tarihinde demiş ki: Björk björk de mi grup? eh yuhannesbörg.
Afterglow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Değil, ama tutamadım kendimi, koydum... kalsın işte.[signature][hline]Existential carousel
Öne çıkan mesajlar