Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Yeni oyunlardan beta hesaı kapma şansı için EU Blizzard Store'a da üye olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çok iyi bir sistem. bütün blizz oyunlarının orojinalleri var, ama hepsinin cd key ini kaybettim. böylece bu sorun ortadan kalkacak. ayrıca account satışının durması da iidir. bide blizz oyuncular hakkında bilgi toplayacak bol bol. beta başvuruları kolaylaşacak... blizzi seviyorum. orda iş versinler yerleri bile silerim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ben kimlik fotokopi faxlamaya takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dworgian said: ben kimlik fotokopi faxlamaya takıldım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 scorch said: ekleme : bu işlemi yaptığınızda accountlarınız "güvenlik gerekçesiyle kapatılıyor" ve sizden ID isteniyor (kimlik bilgisi , scanlenmiş halde) 1 gün içerisinde de geri açıyorlar hesabınızı US kullanıcılarının yalancısıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 normal bi işlem hesabın size ait olmanızı ispatlamanızı istiyor blizzard , "eğer ki" wow account soyismi ile , bnet accounttaki soy isim tutmuyorsa diyorsun kardeşim ben wow da şu soyisimle açmıştım, artik bunu kullanıyorum aha da kimliğim bnet soyismim ismimle aynı uğraştırma diyorsun onlarda peki abi diyorlar geri açıolar hesabını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Eskiden sattığımız hesapları da böyle yapabilir miyiz acep? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 "olabilir" :D bence çok karışıcak bu işler ;p hayırlısı bakalım :d daha bi patlak çıkmadı sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Yok yok şimdi yapmiim, ilk sattığım accountu geri istemişimdir hep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 scorch said: normal bi işlem hesabın size ait olmanızı ispatlamanızı istiyor blizzard , "eğer ki" wow account soyismi ile , bnet accounttaki soy isim tutmuyorsa diyorsun kardeşim ben wow da şu soyisimle açmıştım, artik bunu kullanıyorum aha da kimliğim bnet soyismim ismimle aynı uğraştırma diyorsun onlarda peki abi diyorlar geri açıolar hesabını :) yani ben sadece wow acc bind ediceksem böyle bi kapama açma yapmıolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bnet soyisim / bilgiler ile , wow bilgileri tutuosa yapmayacaklardır :) , benim 2.hesabım farklı isimde olduu icin çat diye kesin kapicaklar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ben nihayet becerdim, hatta üşenmedim bi de sc indirdim. oyunu kurarken ayrı bir cd key veriyor onla kuruyorsun ve muhtemelen o yeni verilen cd key bizim bnet hesabımıza ait. kısaca başkasına bizim oyunları verirken bnet hesabımızı da vermemiz gerekiyor. böyle de bir şahıs başı bir oyun uygulaması başlamış oluyor blizzard'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 evet zaten bi acc'a aynı yudnan birden fazla ekliyemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 mis gibi dizdim tüm oyunlarımı, cillop oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 eu için wow accleri ekleyebilio muyuz artıkın? onu bekliorum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yok daha kapalı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Norak said: eu için wow accleri ekleyebilio muyuz artıkın? onu bekliorum ben :p 14 nisan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 arayıp cd leri bulayım bende sc-wc-wow-diablo larımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 benim diablo cdleri ölmüştü, starcraftı da arkadaş hacılamıştı iyiki keyleri saklamışım güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 mobile authenticator hedesi geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 2-3 gündür giremiyorum ben siteye, şu hatayı alıyorum. Forbidden You don't have permission to access / on this server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Masquerade said: mobile authenticator hedesi geldi mi? itunes de var 2 haftadır ben kurdum bile telefonuma da kodumunun EU bneti aktif etmedi merge olayını halen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben verdim siparişini valla. hackden çok başım ağrıdı yeter. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 wow accountunu satmayı dusunenler, diger oyunları farklı bir hesaba eklesinler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Masquerade said: ben verdim siparişini valla. hackden çok başım ağrıdı yeter. :D ben normal evimin anahtarını bile kaybediyorum habire :D bunu hepten kaybederim en garantilisi telefon :P ona gözüm gibi bakıorm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar