Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Blizzard is now preparing Battle.net for the future by introducing the new Battle.net website and a new account system called the Battle.net Account. This new account will allow you to access any of Blizzard's games through a single email address and password; even World of Warcraft accounts can be added. What's even better is you can add a Blizzard Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator to your Battle.net account, offering additional security for every Blizzard game you play. If you already had a Blizzard account previously, then you're set -- all Blizzard accounts have been converted over to Battle.net accounts. If not, you'll need to create a Battle.net account. Signing up is a 5-step process and includes selecting your country and then going through the account creation step. Check out the images below for steps 1 through 3. Step 4 is confirming the information you entered, and the final step is to check your email for a verification. Once you've gone through the process of either retrieving your old Blizzard account info, or setting up your new account, you're presented with the account management page. From here you can- * Merge your World of Warcraft account into the Battle.net account * Add other Blizzard games like StarCraft, Warcraft III, etc. * Opt-in for future Blizzard betas * Enter payment, contact, and shipping information so you can quickly purchase merchandise at the Blizzard Store * Add a Blizzard Authenticator or Moble Battle.net Authenticator o You must first merge a WoW account for this option to be available So now you must be asking, why is Blizzard doing this? Well, Vjeux at SC2Lead.com posted some interesting information, which leads me to believe that StarCraft II's beta is closer than we might think. This makes sense that Blizzard is introducing the new Battle.net account now, as the system will be deployed for StarCraft II at launch as well. Be sure to keep an eye out for further announcements regarding this new account system, and of course take a look at the new Battle.net FAQ for more information. Zarhym said: We’re pleased to introduce the Battle.net account -- a brand-new way for players to manage their Blizzard Entertainment games, make online Blizzard store purchases, log in to World of Warcraft, and more using just one set of login information. World of Warcraft players now have the option to create a Battle.net account, merge a World of Warcraft account (or multiple accounts) with it, and begin logging in to the game, the Armory, and the forums using their new Battle.net account login information. Some of the benefits of the Battle.net account include: * Fewer passwords to remember. One single login lets you access World of Warcraft, the online Blizzard store, and more -- including upcoming games such as StarCraft II and Diablo III. * Opt in to upcoming Blizzard Entertainment beta tests. Put yourself in the running to be invited to test upcoming games. * Easy access to your classic games. Store your CD keys for classic Blizzard Entertainment titles, and then download the games whenever you wish. * And more to come… We’re planning to add more features in the future, including tools to help friends communicate between games and bring players closer together. At this time, signing up is completely optional -- but if you’re interested in taking advantage of the benefits of the Battle.net account today, check out the FAQ for more information, or create an account now. FAQ- http://us.battle.net/faq/index.html Create an account- https://us.battle.net/account/creation/tos.xml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 EU için WoW Account Merge şu an açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 iyide tek şifre olayı sakat, millet zırt pırt hackleniyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Gief Battle.net Mobile Authenticator Tam aradığım şey. Bozulma riski cep telefonunun bozulma riskiyle aynı. Yenide yüklenebilir vs vs. Hep tırstım normal auth aleti bozulursa die almadım ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 konu sc ye kaçacak ama www.sclegacy.com a bakın. blizzard keyleri dağıtmak için belli aktrasyonlara giriyor. güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Blizzard bu işleri bir 3 sene geriden takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Dworgian said: Gief Battle.net Mobile Authenticator Tam aradığım şey. Bozulma riski cep telefonunun bozulma riskiyle aynı. Yenide yüklenebilir vs vs. Hep tırstım normal auth aleti bozulursa die almadım ondan Okuruz burdan, şarjım bitti oyuna giremiyorum mesajlarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Normal authenticatorlarda çalışacak. Aldığınız security token sadece wow için deildi zaten. Blizzard authenticatordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Gangren said: So now you must be asking, why is Blizzard doing this? Well, Vjeux at SC2Lead.com posted some interesting information, which leads me to believe that StarCraft II's beta is closer than we might think. This makes sense that Blizzard is introducing the new Battle.net account now, as the system will be deployed for StarCraft II at launch as well. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Boci said: Dworgian said: Gief Battle.net Mobile Authenticator Tam aradığım şey. Bozulma riski cep telefonunun bozulma riskiyle aynı. Yenide yüklenebilir vs vs. Hep tırstım normal auth aleti bozulursa die almadım ondan Okuruz burdan, şarjım bitti oyuna giremiyorum mesajlarını :) şarj bitmesi aletin bozulma ihtimalinden iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 account satamicaz artik o zaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 has bunu dusunmemistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu arada ufak bi tiyo bnet accountu ile , wow accountlarınızı birleştirirken soyisimler değişiyor (bnet accountunuzdaki neyse o olacak) yani farklı soyisimdeki accountunuzu , diğer orjinal isimleki accountunuzla birleştirdiğinizde iki account arası char transfer mümkün olay şu bnet account : dursun wow account 1 : dursun wow account 2 : temel her iki accountu , dursun bnetine birleştirirseniz , ikisininde soyisim hanesi dursun a dönecek ;p account satın alanların bilgisine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yani şimdiden acc satın al nasılsa birleştirebiliosun diosn. sora sadece char transfer edip 1 acc parası ödemeye devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 evet aynen öyle bende 3 account vardı eu-bnet gelsin tek accounta birleştiricem :) 3ününde soyadı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu olay cidden iyiymiş ya :S e oyunu bırakmış olan arkadaşımın charlarını alırım ki ben :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 scorch said: bu arada ufak bi tiyo bnet accountu ile , wow accountlarınızı birleştirirken soyisimler değişiyor (bnet accountunuzdaki neyse o olacak) yani farklı soyisimdeki accountunuzu , diğer orjinal isimleki accountunuzla birleştirdiğinizde iki account arası char transfer mümkün olay şu bnet account : dursun wow account 1 : dursun wow account 2 : temel her iki accountu , dursun bnetine birleştirirseniz , ikisininde soyisim hanesi dursun a dönecek ;p account satın alanların bilgisine ;) Kafam karıştı benim şimdi. Bu konfirme edilmiş bir bilgi mi öncelikle? Bir de nasıl olucak bu tam anlamadım ben. Yeni bir bnet accountu alıp istedigimiz charları ona mı tasıycaz? Yoksa direk accountları mı ona tasıyoruz? Bi de bu charları tasırken peki bizden yine kimlik / pasaport fotokopisi ister mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 wow-us oyuncularının söylediği bişey bu şuan kendileri yapıyor bu dediğim işlemi :) düzeltilmezse eu açılana kadar ilk iş aynısını yapcam bende :P bnet icin normal sitesinden üyelik açıyorsun, herhangi bi site üyeliğinden farkı yok yanlız ekstra olarak : kredi kartı bilgisi kargo - yerleşim adresi sahip olduğun blizzard oyunlarının "cd-key"leri sahip olduğun wow-eu/us/oc hesaplarının kullanıcı adı/şifresini de ekleyebiliyorsun hesap bilgilerine. bunları ekleyince ne oluyor? şöyle : wow a girerken / üyelik bilgilerine girerken battle.net hesabınızı kullanabileceksiniz. şuan mevcut sistem ancak wow-eu da henüz aktif değil. yani atıyorum battle.net accountunuz : UID : scorch PWD: scorch1 wow accountunuz : UID : stitch PWD: stitch1 wow accountunuzu yani stitch hesabını , scorch hesabıma eklemek istiyoruma tıkladığınızda wow hesabınızın ismi kişisel bilgileri otomatik olarak scorch scorch1 e dönecek yada ikisini beraber kullanabileceksiniz alternatif olarak. (o konuda tam emin değilim) bilgi doğru blizzard ın içinden geliyor ama düzeltilip düzeltimeyeceği yada bunun zaten istenen birşey olup olmadığını bilmiyorum. sanırım hesapların hepsinin aynı maile sahip olması yeterli olacak(?) bu benim tahminim ama herhangi bi fotokopi vs istenmediğini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yani bir acc hack olayında toptan bütün oyunlarımız gidecek oba süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 dier başlıktan alıntı : irenikus said: insanlar authenticator alsın diye blizzard rastgele insanları hackleyebilir mi acaba? :D benzer mantık işte , tek account güvenliği icin blizzardın authenticatoru yada mobile authenticatoru kullanacaksın ;p birde demin söylemeyi unutmuşum , otomatikman cd-keyleriniz hali hazırda siteye kayıt ediliyor böylece istediğiniz yerde orjinal oyununuzu indirip yükleyip oynayabileceksiniz cd taşımaya son ;p gerçi o derece hızlı internet yok türkiyede 1 saatte indirelim oyunlarımızı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ekleme : bu işlemi yaptığınızda accountlarınız "güvenlik gerekçesiyle kapatılıyor" ve sizden ID isteniyor (kimlik bilgisi , scanlenmiş halde) 1 gün içerisinde de geri açıyorlar hesabınızı US kullanıcılarının yalancısıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hey allam ya, 2 gündür deniyorum acc almayı son adımda takılıp kalıyor. bir ümittir insanı yaşatan misali bi scII beta hesabı kaparız diye uğraşıyorum ama dur bakalım var mı hesap açabilen henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 12 senedir war hesap :D çatır çatır çalışıo ;p Bu aralar birsürü ayar yapıolar ya problem olması normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eski hesaplarla bunun ilgisi yok yalnız. ayrıca dediğim gibi, yeni oyunlardan beta hesabı kapma şansı var. bi deneyin ya sorun bende mi, genel mi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar