Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 insan çabuk yaşlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 vivavale said: otur dersini çalış,okul puanın önemli hacı.. çalışmıyorum yarında kopya cekicem yakanırım veya yakalanmam umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 olum 1. sınıftan dersim varmış. acı çekiyorum lan bildiin. hepsinin daha 2. dönemi, hepsi atak gibi kaynaşmış, hepsi cıvıl. hatunlar fena değil ama dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ayrıca ben niye bu kadar gider yapıyorum ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 camel said: fede said: çiftdikişse 20ye kadar yolu var çiftdikişim zaten ayrıca 2 sene üstüste kalan atılıyo yazılıya çalışma boşver. sdffgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 camel said: fede said: çiftdikişse 20ye kadar yolu var çiftdikişim zaten ayrıca 2 sene üstüste kalan atılıyo sen niye okuyon yahu, hemen bi meslek edin, altın bileziğin olsun. bu devirde lisede kalıyosan havlu atmışındır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 birinizde demiyosunuz nediyon lan sen diye ve ayrıca dirseğimde büyük bi sivilce cıkmış patlamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 dirsek at süper liselilere patlar. olum süper lise nası kaldırılır lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: camel said: fede said: çiftdikişse 20ye kadar yolu var çiftdikişim zaten ayrıca 2 sene üstüste kalan atılıyo sen niye okuyon yahu, hemen bi meslek edin, altın bileziğin olsun. bu devirde lisede kalıyosan havlu atmışındır zaten. bilgeadama gitmeyi düşünüyorum lise bittikten sonra iyi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bilgeadam hiçbişey öğretmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: 3 olur mu la, 23 yaşındayım ben, lisedekiler 17 değil mi? 23 mü tamam aramızda 5 veya 4 yaş ne farkeder dfs ayrıca mesajı yeni gördüm sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 camel said: vivavale said: otur dersini çalış,okul puanın önemli hacı.. çalışmıyorum yarında kopya cekicem yakanırım veya yakalanmam umrumda değil sen bilirsin hacı söyleyen kaçtı :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: bilgeadam hiçbişey öğretmiyor. web tasarım okursam al sana altın bilezik hatta bor bilezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 vivavale said: camel said: vivavale said: otur dersini çalış,okul puanın önemli hacı.. çalışmıyorum yarında kopya cekicem yakanırım veya yakalanmam umrumda değil sen bilirsin hacı söyleyen kaçtı :? eyvallah saol yinede öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bir arkadaşım da aynısını demişti şimdi tron oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 camel said: vivavale said: camel said: vivavale said: otur dersini çalış,okul puanın önemli hacı.. çalışmıyorum yarında kopya cekicem yakanırım veya yakalanmam umrumda değil sen bilirsin hacı söyleyen kaçtı :? eyvallah saol yinede öptüm eyv bende öptm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 camel said: ginaly said: bilgeadam hiçbişey öğretmiyor. web tasarım okursam al sana altın bilezik hatta bor bilezik webtasarım oku. ama bilgeadamda okuma. bilgeadam yaşı 40a gelmiş, mesleği gereği artık bilgisayarı öğrenmek zorunda kalan orta yaş profesyonellerin şirketleri tarafından gönderildiği yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ayrıca söylüyorum hepinize burdan en kral sizsiniz he bütün sene yat sonra 1 ay çalış vizeler falan kızlar vs al sana hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: camel said: ginaly said: bilgeadam hiçbişey öğretmiyor. web tasarım okursam al sana altın bilezik hatta bor bilezik webtasarım oku. ama bilgeadamda okuma. bilgeadam yaşı 40a gelmiş, mesleği gereği artık bilgisayarı öğrenmek zorunda kalan orta yaş profesyonellerin şirketleri tarafından gönderildiği yer. varmı önerdiğin bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yarın sevişecem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bizim okulda bilgisayar müh. okuyup da oraya gitmeyen/eyecek olan tek ben varım herhalde. her allahın kulu bilgeadamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yarın ev temizlicem sonra da yerleşicem eve dfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 camel said: ayrıca söylüyorum hepinize burdan en kral sizsiniz he bütün sene yat sonra 1 ay çalış vizeler falan kızlar vs al sana hayat öyle değil işte hayat. hep öyle zannettik. sonra dönem ödevi denen şeyin 5 katını haftalık ödev olarak dayadılar önümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 vaay eve mi çıkıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gibi bakalım şimdiye kadar hep bi aksilik oldu çıkamadım galiba yarın çıkıyorum ama işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar