camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yazılı var ne güzel yeneriz sabaha kadar o moral ile calışırım demiştim. şimdi zıbarıp yatıcam tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 klasik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 TESTSE KOLAYDIR tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ulan hiç sevmiyorum şöyle maçlardan sonra okula gitmeyi fenerlilerle karşılaşmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yazılı ne lan ahah. özlemişim milli eğitimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 inşallah yarın biri maçla ilgili dalga geçerde kırarım agzını burnunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Çoktan seçmeli,sözlüye aynen devam.Bazı şeyler değişmiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Kamel bak abi önce iyice oku tüm soruları çünkü soruyu yapmanın yarısı anlamaktan geçiyor. Sonra en iyi bildiğin soruyu seç ve sağa dönüp arkadaşından bak(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gidiyim ie8 kuruyim bari bu böyle olmıcak sonra warrock oynarım sonra the west e geçerim sonra gelip garbıjda fink atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Raincloud said: Kamel bak abi önce iyice oku tüm soruları çünkü soruyu yapmanın yarısı anlamaktan geçiyor. Sonra en iyi bildiğin soruyu seç ve sağa dönüp arkadaşından bak(tu) bilmiyorum aga hiçbişi demokrasi 20 soru verdi 5 tane cıkıcak dedi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: yazılı ne lan ahah. özlemişim milli eğitimi. di mi lan. orta okulda gocaman abiler konuşurdu off vizeler gelio falan diye. ulan derdim bu kadar adam nere gidii azaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ulan şimdiki nesil nasıl da bilgisayarla iç içe. Biz lisedeyken oturur Harry Potter okurduk, Kartan da analizini yapardı. Tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Laraken said: ginaly said: yazılı ne lan ahah. özlemişim milli eğitimi. di mi lan. orta okulda gocaman abiler konuşurdu off vizeler gelio falan diye. ulan derdim bu kadar adam nere gidii azaba Ulan o abiler konuşurken hep böyle vize haftası, final haftası gibi şeyler söylerlerdi. Sürekli yatıp sadece bu haftalarda ders çalışırlar diye bilirdik. Lanet Bilkent, sunumu, raporu, projesi bitmiyoki. 10%'lik vize mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 olum kavga yok kavga lan! bakıyorum normal lise - süper lise çatışması kalkmış herkes mutlu mesut yaşıo. olur mu lan öyle şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şimdiki nesil ne ya aramızda en fazla 3 yaş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Hahah evet,hatta araştırma dedin mi akla ansiklopedi gelirdi,google,wikipedia da neymiş o zamanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Süper lise diye bişey kalmamış aga. anadolu lisesiymiş hepsi arık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hah olacak iş mi yahu? 3 yaş diosun da ninja kaplumbağaların başlama şarkısını tüüüneyc hutant ninja förtııls diye sıkarak söyledin mi? ha onu de bana hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 3 olur mu la, 23 yaşındayım ben, lisedekiler 17 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 otur dersini çalış,okul puanın önemli hacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 çiftdikişse 20ye kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben ninja kaplumbagları hayatımda bi kere izledim sonra dedim bi kaplumbayı ne hale getirmişler lanet olsun izlemedim daha ben pokemon izlerdim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fede said: çiftdikişse 20ye kadar yolu var çiftdikişim zaten ayrıca 2 sene üstüste kalan atılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 salla biseyler, gidis yolundan puan alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar