OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Arkadaslar Erasmusla Italyada bir okula gitmek istiyorum aranizda arkadasi giden veya herhangi bir ic mimarlik okulu bilen olurda bana soylerse super sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Kendi okulunun anlaşmalı olduğu okullara bağlı. erasmus ile istediğin okula gidemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 cok biliyosun sen bizim okulda sistem farkli okul secioruz erasmus ofisi anlasiyo bizim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yemişler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 madem ofisi var gidip oraya sorsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bi tek sizin okulda mı öyleymiş sdfsdfsd. Bölümünün Erasmus koordinatörü "şimdiye kadar hiç uğraşmadık hacı. bölüm olarak 2 gıdım zora gelemiyoruz, gidip kendimiz bir iki okul araştıramadık" dememiş te, siz araştırın biz anlaşma yapacağız demiş resmen. Ayrıca eğer şimdi anlaşma yaparsan bu sene gidemezsin zaten, 09-10'a da yetişmez, belki 2. döneme. 2010-2011 e kadar uzar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hayir baya bi okulla anlasmalilar fakat ic mimarlik icin italyada secenek yok malesef ben onlara simdi soylersem onlar bi donem gecde olsa anlasiyolar cok anlayislilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 abi erasmus bi konsept naptın sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 desiderius erasmus roterodamus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Hangi okuldasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 universitesi off bahcesehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar