goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Gitarım çok temiz. parmak izi toz vb. dışında hiç bir kusuru, çiziği yoktur. Telleri bile üzerinde gelenler, alalı iki sene oldu ama doğru düzgün çalmadım. Burada bir şeyi vurgulayayım; ben iki sene gitar eskitip "yeni gibi" diyerek satmıyorum. Daha çok, gitara heves edip kısa süre sonra bir kenara bırakanlardanım. Gitarı alana üzerinde gördüğünüz Planet Waves askıyı ve Ritter çantayı da vereceğim. Bu ürünler de oldukça kaliteli ürünler, bilen bilir. Gitara yeni başlayanlar veya ilk gitarı vasat olanlar için çok çok ideal bir seçim, çift humbucker ile metale yönelik bir gitar. Ama üzerindeki manyetik switch ile iki single manyetik gibi kullanılabiliyor, böylece clean veya clean distortion tonları da kötü vermiyor. Manyetiklerin etrafındaki krom süsler de gitara oldukça hoş bir hava veriyor. Askı da gayet kaliteli ve sağlam. Çanta ise Ritter Sport gitar çantası. Sırf bu iki aksesuar bile başlangıç seviyesine göre iyi. (tipini beğenmezseniz ayrı) Gitarı http://www.ibanez.com/ adresinden de inceleyebilirsiniz.http://www.mydukkan.com/ yenisinin sıfırı. yenisinde manyetikler makyajlı, onun dışında farkı yok. istanbul avrupa yakasında oturuyorum, elden alış-veriş tercihim. Fiyat hepsi için 300 TL. Pazarlığa açık değilim, yeterince ucuz verdiğimi düşünüyorum. 200 liraya dandik başlangıç gitarı almaktansa çok çok iyidir. gitarın fotoları çekerken çıkan göbek yansımasının gitara bir zararı yoktur. 'fotoğraf çeken göbek' desenli gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Güzelmiş, iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 çalmayı öğretirsen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 çalmayı ben de çok öğrenmedim ki :) ama başlamak isteyen birinin washburn falan almasındansa çok daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 süper fiyat ankarada olsan alırdım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kargosu ne kadar tutar tahminin var mı? bölüşebiliriz. cidden paraya ihtiyacım var. fiyat da süper hakkaten lan ben kendim alcam heralde sonunda yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ya elime almadan almak istemiyorum genelde edit: oha nasıl cümle bu fdsfdssdf gitar vs ekleyin cümlenin sonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hmm. git bir müzik mağazasında benzserine bak. yenisi manyetikler makyajlısı, adı sa120ex. manyetiklerin kodu da aynı, sesi aynı olacaktır muhtemelen. hafif bi gitar yormuyor. S serisi slick rahat dizayn falan diye kolpalıyor ibanez. mydukkanda 600 tl, pazarlıkla yapsanız yapsanız sıfırını 520 falan yaparsınız. üstüne gıcır gıcır gigbag (almak isteseniz 40 doalr falan eder) vericem. askı da alırken paraydı tabi de ona da mızıklarsam hiç satamayacağım gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 PM'ine bakmazsan satamazsın yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hakkaten bakamıyormuşum kaç zamandır, ben de kimse PM atmıyor diyodum meğer sağ üstte davul çalan zibidi varmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 gitar satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar