Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sağolsun trojan.. :( :( :( benimki daha kötü, sitedeki diğer kedilerle kavga ediyo diye kedimi marmarise yolladılar ve bir hafta sonra kayboldu o kediden bi dakka ayrılamazdım insan gibiydi başını yastığa koyup uyurdu..[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 beklendiği gibi acı başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sağolsun..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benimde yıllar önce gözüm gibi baktığım kedim ölmüştü daha doğrusu köpekler tarafından öldürülmüştü... eski evimizin bahçesinde hala gömülüdür... O günden beri köpeklerden nefret ettim...[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 geçmiş olsun. fedaykin +1.. iyileştiğini bilmiyordum. yazık havyana sürekli gaz problemi felan çekiyordu. Kalp kriziyle de ölmüş. Bence bir köpek daha al. Yeni köpek alırsan bence en azından acın azalır.. [signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Mayıs 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 üzücü bir haber, olay yakınlarımın da başına geldi. kötü ama olan şeyi değiştiremeyeceğin için kabullenmen gerekiyor. gerçekten üzüldüm.. geçmiş olsun[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :([signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Yuh ya burada veteriner için adres istediin msjını okuyalı daa yeni oldu. Harbi yazık.. Sanada geçmiş olsun.. :([signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 çok üzüldüm gerçekten, başın sağolsun :([signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 başın saolsun arkadaşım gerçekten çok üzldüm benim de kedim ölmüştü acını tahmin edebiliyorum ama şöyle düşünüp içini rahatlatmalısın...sen elinden gelen herşeyi yapmışsın..ben kedimi veterinere götüremeden kaybettim.araba çarpmıştı..sen ona çok ii bakmışsın ve içini rahat tut eminm o da seni unutamıcaktır başka bir bedende can bulmuştur şimdi ve seni izliodur belki..tekrar başın daolsun...[signature][hline]BSO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yaaa o kadar topic actın yardım edin diye veterinerler pek bişi yapamadı galiba :( Başın sağ olsun bacım ne diyek :([signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Çok üzüldüm. Kim ne dese bos. Aileden biridir köpek ve köpekle yasamamis olan anlayamaz seni. Onu animsatacak oyuncak, yatak su - yemek kabi ne varsa kaldir ortalardan bence hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Azracım yeni öğredim başın sağ olsun... Sevdiğin ve sana karşılıksızca sonsuz sevgi besleyen bir varlığı kaybetmenin acısını çok iyi bilirim... ne dieceğimi bilemiyorum...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Basın saolsun :([signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ne diyeyim başın sağolsun, acını baylaşıyoruz. Benimde kuşum vardı 3 hafta önce öldü çok üzüldüm acını anlıyorum geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Başın saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 küçükken benim de 2 kanaryam ölmüştü.. bi rocky bir de tweety mi ne vardı, onlar yaşamıştı, yeni aldığım 2 kanarya ölmüştü. yine de çok ağladığımı hatırlıyorum. rocky ve tweety kadar bağlanmamış olsam da çok çok üzülmüştüm.. şimdi ayk var o da tahminen babamlarla birlikte ölür (uzun yaşasınlar tabii ki de, insanın belli bir yaşama süresi var unutmayalım.. 55 yaşlarındalar şimdi...) ardarda hepsinin acısını çekicem kötü olcak, düşündükçe üzülüyorum, düşünmemek lazım tabi..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: avp, 18 Mayıs 2004 16:14 tarihinde demiş ki: başın sagolsun :( yeni bi köpek alalim sana acisini hafifletir belkim evet katılıyorum başın sağolsun...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bşın sağolsun off ya moralim bozuldu benimki de gidici. :( :([signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 gecmis olsun cok. biraz zaman gecti ustunden gerci biraz hafiflemistir acisi belki?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 walla 3 gündür eve gelmiodum o yüsden, az önce girdim eve, bekledim, gelmedi tabii, epey bi aaladım, hala inanamıo aslında beynimin bi yarısı, hala şaka gibi gelio, çok ösledim bebeimi...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 :( çok zor bir olay. başın sağolsun.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar