Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğim öldü :,(

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun.

fedaykin +1..

iyileştiğini bilmiyordum.
yazık havyana sürekli gaz problemi felan çekiyordu. Kalp kriziyle de ölmüş.
Bence bir köpek daha al.
Yeni köpek alırsan bence en azından acın azalır.. [signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Mayıs 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

üzücü bir haber, olay yakınlarımın da başına geldi. kötü ama olan şeyi değiştiremeyeceğin için kabullenmen gerekiyor. gerçekten üzüldüm.. geçmiş olsun[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

çok üzüldüm gerçekten, başın sağolsun :([signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki:
tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.

Sosyal ağlarda paylaş

başın saolsun arkadaşım gerçekten çok üzldüm benim de kedim ölmüştü acını tahmin edebiliyorum ama şöyle düşünüp içini rahatlatmalısın...sen elinden gelen herşeyi yapmışsın..ben kedimi veterinere götüremeden kaybettim.araba çarpmıştı..sen ona çok ii bakmışsın ve içini rahat tut eminm o da seni unutamıcaktır başka bir bedende can bulmuştur şimdi ve seni izliodur belki..tekrar başın daolsun...[signature][hline]BSO
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa o kadar topic actın yardım edin diye veterinerler pek bişi yapamadı galiba :(
Başın sağ olsun bacım ne diyek :([signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Azracım yeni öğredim başın sağ olsun...
Sevdiğin ve sana karşılıksızca sonsuz sevgi besleyen bir varlığı kaybetmenin acısını çok iyi bilirim...
ne dieceğimi bilemiyorum...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
happiest woman in the world: BonePart's wife
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken benim de 2 kanaryam ölmüştü..
bi rocky bir de tweety mi ne vardı, onlar yaşamıştı, yeni aldığım 2 kanarya ölmüştü.
yine de çok ağladığımı hatırlıyorum. rocky ve tweety kadar bağlanmamış olsam da çok çok üzülmüştüm..
şimdi ayk var o da tahminen babamlarla birlikte ölür (uzun yaşasınlar tabii ki de, insanın belli bir yaşama süresi var unutmayalım.. 55 yaşlarındalar şimdi...)
ardarda hepsinin acısını çekicem kötü olcak, düşündükçe üzülüyorum, düşünmemek lazım tabi..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

walla 3 gündür eve gelmiodum o yüsden, az önce girdim eve, bekledim, gelmedi tabii, epey bi aaladım, hala inanamıo aslında beynimin bi yarısı, hala şaka gibi gelio, çok ösledim bebeimi...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...