Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tam iyileşti diye sevindiim, bunu forumlarda sizinle paylaştıım en son dakikalarda -sanırım öğlen 12 idi- veterinerden gelen bi telefonla yıkıldım ... bebeim sabah 3 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu beni bu manasız yaşantımda yalnız bırakıp gitti... HOŞÇAKAL Bİ TANEM, SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM İLK GÖZ AĞRIM BENİM....[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
avp Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sagolsun :( yeni bi köpek alalim sana acisini hafifletir belkim[signature][hline]nedir bu avp?
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 büyük geçmiş olsun. :([signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın saolsun[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 basın sağolsun tirojen[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benimde labradorum var o da birgün her canlı gibi ölücek.. bende ölünce üzülücem her köpek sahibi gibi ama önemli olan onunla yaşamış oldugun güzel günleri evin içindeki hallerini unutmaman.. mekanı cennet olsun..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 siz saolun... inanın üzülmek yetmiyo gibi gelio ... daha fazlası olmalı sanki, sadece üzülmek O'na yetmez ki...haksızlık olmaz mı...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 walla tüylerim diken diken oldu... tamda iyileşmişti öyle yazmıştın son olarak. geçmiş olsun başın saolsun...:-([signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
pepno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sağolsun :(. ama yenisi almak eskisini sevgisini geri getirmez![signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Daha ne gelir ki elinden üzülmekten başka? Başın sağolsun. Hayvanının ölmesi insanı nasıl üzer bilirim.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Başın sağolsun. ):[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benim içim kaldırmadı ama arkadaşlarım saolsunlar gidip O'nu yemyeşil bi tepeye, bir kayanın hemen yanına gömdüler (üstelik geyet hoş ufak bi tören bile yapmışlar ) ... ve bu bana bi gerçeği tekrar hatırlattı : KOSKOCA BAŞKENTTE BİR HAYVAN MEZARLIĞI YAPILMAZ MI BE, ALLAH BELALARINI VERSİN. gerçi insana bile değer verilmeyen bi ülkede böyle bişeyi beklemiş olmak tamamen benim kafasızlığım sanırım... [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 18 Mayıs 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 gerkçekten üzüldüm ancak öğrenebildim başın sağolsun nasıl bir can yoldaşıydı senin için tahimin edebiliyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Acını paylaşıyorum, başın sağolsun..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 *! Kaşıkladığı yoğurdu ve yudumladığı sodasını uzatır*[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
athea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ahhhh =[[[[ basin saolsun, cok uzuldum =[
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Başın Sağolsun Troj... En sonunda, "everybody dies" sözü çıkacak zaten..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın saolsun :([signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 KOMŞUUU YAPMAAAAA başın saolsun yaaaaaa[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sağolsun :([signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 cok uzuldum basin saolsun ...[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Benimde yakin zamanda 13 yillik kanaryam oldu ne hissettigini anlayabiliyorum :( Basin saolsun... =([signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Başın sağolsun :-( *** Bildiğim kadarı ile Ankara'da Hayvan Mezarlığı olması lazım. Aşağı yukarı bir hafta önce show tv-haberlerine'de çıkmıştı. Yeni açılmış...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 başın sagolsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
Öne çıkan mesajlar