Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğim öldü :,(

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

tam iyileşti diye sevindiim, bunu forumlarda sizinle paylaştıım en son dakikalarda -sanırım öğlen 12 idi- veterinerden gelen bi telefonla yıkıldım ... bebeim sabah 3 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu beni bu manasız yaşantımda yalnız bırakıp gitti... HOŞÇAKAL Bİ TANEM, SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM İLK GÖZ AĞRIM BENİM....[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

başın saolsun[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

benimde labradorum var o da birgün her canlı gibi ölücek..
bende ölünce üzülücem her köpek sahibi gibi ama önemli olan onunla yaşamış oldugun güzel günleri evin içindeki hallerini unutmaman..
mekanı cennet olsun..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

siz saolun... inanın üzülmek yetmiyo gibi gelio ... daha fazlası olmalı sanki, sadece üzülmek O'na yetmez ki...haksızlık olmaz mı...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

benim içim kaldırmadı ama arkadaşlarım saolsunlar gidip O'nu yemyeşil bi tepeye, bir kayanın hemen yanına gömdüler (üstelik geyet hoş ufak bi tören bile yapmışlar ) ... ve bu bana bi gerçeği tekrar hatırlattı : KOSKOCA BAŞKENTTE BİR HAYVAN MEZARLIĞI YAPILMAZ MI BE, ALLAH BELALARINI VERSİN. gerçi insana bile değer verilmeyen bi ülkede böyle bişeyi beklemiş olmak tamamen benim kafasızlığım sanırım...

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 18 Mayıs 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...