Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seviyorum

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Mike said:
sevgilisi olan kızlara yazan erkeklerin.

Bir de bunların kendi sevgililerine yazıldığında kızan modelleri var, hatta onu geçtim sevgililerine onların sevgilisi olduğunu bilmeden yazanlara bile kızanlar var.

İnsanlıktan aldığım tadı başka hiçbir şeyden almadım
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:
ShadowFury said:
bi de arabada yiyişselermiş çok komik olurmuş

tamam sustum

allahtan ortalarına başkası oturdu.zaten sevgili gibi durmuyolar pek arada sarılıyolar o kadar.ama öyle bişey olsa dayanamayıp hop yavaş falan derdim yani sonra rezalet olurdu.

kız hem çıkısta cocugun evine gidiyor
ama yemek boyunca yanyana oturmuyorlar

garip çok garip
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:
sipeyskeyk said:
cumartesi hava günlük güneşlik evden çıkamıyorum ne isteğim var ne de yerimden kalkacak halim.Bakalım asıl olay çarşamba günü olacak.Bu ortak arkadaşımızın bilmemnesi için gidicez hepimiz ve erkek arkadaşı olmayacak o akşam...Tavsiyeler için sağolun bütün fikirlere ihtiyacım var şuanda gerçekten.

kazımın goluyle sevinen gençler o heyecanla birbirine sarılırlar ve olaylar gelişir
ne kazımı lan
Sosyal ağlarda paylaş

saat 3...okula gittim 10 da,derse girmedim içmeye başladım hala içiyorum.ben böyle olacak insan değildim,ben aşk uğruna kendi hayatına zarar verecek bir insan değildim.ne yapıcam bilmiyorum.ortak arkadaşımızı aradım konuştum üzgünüm dedi,üzgünüm...bir an önce toparlanmam lazım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:
sınavlarım başlyacak 1-2 haftaya.dediğin gibi ya güçlü olcam ya da yok olucam...hep dalga geçerdim seviyorum deyip dağıtan insanlarla demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş.

abicim sen carsamba gunu dananin kuyrugu kopcak dememismiydin?
nedir o asamadaki durum? bi deisiklik varmi?

btw, bende cesaretini topla inceldigi yerden kopsun diyorum, kendine yazik ettigine deymez.. hem adini koyunca diger cocuga da bir iyilik yapmis olursun hem kendine de..

esas kotu olan kizi karara zorlamiyip, var olan iliskisi acisindanda tehditi surdurmek ve kendine aci cektirmek.. bence tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...