Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sipeys son durum ne? varmı yeni gelişmeler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 15 sayfa azmettim okudum,sen kızın gözünde 2. planda yedek olarak duruyosun,yada seni sadece arkadası olarak görüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Arkadaşı olarak görmediğine kalıbımı basarım :)Tabi yedek durumu olabilir,gerçekten seviyor olabilir,kendini boşlukta hissesiyor olabilir.Bunlar ihtimaller dahilinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Oğlum, sen "Genç Semih" olmuşun, haberin yok, neyse iyi günler yakındır, umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konu kapandı mı noldu?Kaç gündür sesin çıkmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 çarşamba gecesi update i bekliyoruz mevcut sevgiliyle ara bi nedenden açılmış, seni de bi heycan olarak goruyo olabilir, suanda sevgiliyi bırakıp sana koşması pek muhtemel gelmedi bana, cocuk da farkedip bi atak yaparsa kızı kapatır, sen de kalırsın. ha 2 ay sora ayrılırlar gene bi konusma bidi bidi olabilir gibi geldi bana. bi yandan da kız ve cocukla cok aynı ortama girmeye ve zoraki de olsa muabbet etmeye baslarsan bi yerden sonra cocuga karsi vicdan olusturmaya baslarsin, ona da dikkat. ha durum igrenc o ayri. bi oturup eski sevgilin ustunden dusun senin yasadigini, inatla yaniniza bile gelip kiz arkadasina ilgisi olan biri oldugunu dusun. yazilmak yavsamak bile daha iyidir bu durumda, sonucta ciddi amacli degildir gelen, ama senin durumunda biri oldu mu daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sipeys ne oldu koçum durumlar. boşlama bizi plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebiþim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 BIRAK GİTSİN SEVİYORSA ZATEN DÖNECEKTİR DÖNMEZSE HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 peki bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 gözlerine bakınca deryayı gördüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Oha negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 0ne said: 15 sayfa azmettim okudum,sen kızın gözünde 2. planda yedek olarak duruyosun,yada seni sadece arkadası olarak görüyo.One geri dondu yippaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oha geri dönmüş hakkaten. eğer gerçekten geri döndüyse başarılar dilerim. eğer gerçekten geri dönmediyse yine başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hell yes!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hala mı sevion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hiç okumadım topiğe göre cevap veriyorum: sevme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Othranx said: hiç okumadım topiğe göre cevap veriyorum: sevme. seversin ................ ............... severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 burcc said: hala mı sevion? ahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/6913/depres.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oha bu gerçekten de depression olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar