roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Gençler selam, ufak bir sorum olacak. Şu anda, hafta içi İzmit'te yurtta, hafta sonları ise İstanbul'da evimde yaşıyorum genelde. Dolayısıyla cuma günü tüm ekipmanlarıyla yaklaşık 5 kiloya varan kütlesiyle o laptopu taşımak aşırı zor oluyor, bir de pazartesi geri götürmesi var. İstanbulda ise 2 tane masaüstü bilgisayarım var. Yurtta laptop ve belli saatler arasında wireless internet bağlantısı var (akşam saatlerinde aşırı yavaş olsa da) Diyorum ki, laptopu izmitte bırakayım, taşımayayım istanbula, gerektiği zaman İstanbul'daki masaüstünden laptopa bağlanıp işlerimi halledeyim. Gerektiğinde tüm masaüstünü göreyim, gerektiğinde ise yalnızca dosya transferi yapabileyim. Masaüstünden izmitteki laptopa bağlanırken laptop'ta bir şey sormasın, aletin kapağı kapalı kendisi açık vaziyetteyken bağlanabileyim. Ayrıca ip adreslerimiz de sürekli aynı olmayacak, ip hede hödö iş çıkarmasın bana. Kullanıcı adı bazlı bir sistem olsun. Bu tarz bir senaryoda kullanılabilecek en uygun program & yöntem hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 logmein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Logmein var kullanıcı adıyla girilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Karşı taraftan müdahale gerekiyor muydu logmein'de. Birkaç kez kullandım ama hatırlayamıyorum. Yani laptop uzakta kendi halinde çalışırken direkt bağlanabilmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 istedigini yapar logmein de, dosya transferini baska bir sekilde cozmen lazim. ucretsiz versiyonu dosya transferine musaade etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Dropbox kullan onun için de. Logmein'den girip dosyay dropbox klasörüne kopyalarsın, dosya dropboxun yüklü olduğu tüm bilgisayarlarına kopyalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 evde o kombinasyonu kullaniyorum, dunyanin en mutlu insaniyim microsoft'taki klasik user testomonial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 teamviwer işini görür mü ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 areamasterz i çağır, hacklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hiç kasmaya gerek yokmuş ya. Aradığım ID li sistem Teamviewer'da varmış. Logmein a da baktım ama dosya transferi için satın almak lazımmış. Halbuki TW de hepsi beleş. Yakında konuyla ilgili bir tuto sunacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Tutomuz burada: http://www.thgtr.com/howto/20090702/index.html Tuto hazırlayacağım dedikten sonra 3 ay olmuş, geç olsun güç olmasın sdffdghg sörç keyvördz: logmein, uzaktan erişim, teamviewer, uzak masaüstü, uzak, erişim, katılımsız uzaktan erişim, remote access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ben teamviewer + hfs kullaniyorum, baya memnunum :) özellikle hfs cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Yurdun firewall'u nasil izin vericek bu ise o kismi anlamadim ben (yani bizim Sabanci yurdu gibiyse, disaridan sinek giremiyordu sisteme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 teamviewer veriyor. çünkü direk serverla bağlantıya geçmiyo client, server evvela siteye bağlanıyor ordan id alıyor falan feşmekan sonra bi şekilde birbirlerine dönüyolar ama firewallu aşıyor her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 teamviwer çözüm, dosya transferide yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Penthesilea said: Yurdun firewall'u nasil izin vericek bu ise o kismi anlamadim ben (yani bizim Sabanci yurdu gibiyse, disaridan sinek giremiyordu sisteme) Teamviewer'ın kendi portu yok, HTTP için ayrılmış portları (80) kullanıyor yanlış bilmiyorsam. Ama firewall'dan izlemedim neyi kullanıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar