roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 evet aşırı derecede uykum var ve çok yorgunum. ama bu saatte uyursam gece paso ayaktayım, sonra sabahki dersleri kaçırıyorum. bi çözüm bulun. ama internetli bişi olmasın internet şu anda inanılmaz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kendine ödev icat et ama sinirlendirici bi ödev olsun. uyku muyku kalmaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Dersi salla uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 redbull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dersi sallayasım var zaten. 8.40 ve 10.25 te başlayan ilk 2 saatteki dersleri neredeyse 2 haftadır sallıyorum, iyicene saldım okulu. ödev aklıma gelmedi, yarım kalmış bir yazım var ama internet lazım onun için. redbull için dışarı çıkmaya üşenirim. ayrıca yurt odası inanılmaz sıcak. 40 derece falan olsa gerek. uyumak için tüm şartlar sağlanmış. resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 uyu işte abi gffsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 NE UYUMASI, YİNE KAÇIRDIM İLK DERSİ. Hem de uyumamıştım, ama bu sefer de 11 e doğru uykum çok açıldı, 1.5 a kadar takıldım. Daha da kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yurt odasında ayak kokusu olur bazen çok sıcaksa oda çok daha pis kokabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 odam 2 kişilik. diğer eleman da temiz bi herif. yemeğini yağını suyunu bilgisayarını veriyorsun, saatlerce programlama skilllerini kasıyor. sorun çıkarmaz, temiz. ama ufak olduğundan havalandırmakta fayda var tabii odayı. yurt kokusu iğrençtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 lisede 12 kişilik odada kalıyordum odadan cıkıp bi 5 saniye sonra tekrar girdiğinde abysste bile olmayan bi esans hakimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Masquerade said: Dersi salla uyu. fdasfsfsdfds(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar