Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bir de eskiler hep okurken tanışıp evleniyorlarmış. şimdi 32153 yıl flört vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 babam annemi yürürken görmüş çarpılmış. durdurup yeğenini seveyim ayağına kesmiş incelemiş falan. bornova küçük yer babam da o zamanın futbolcu popüler deliGanlısı, araştırmış bulmuş, gitmiş taliB olmuş. annem de kel uğura kim bakar muhauahuah derken bir bakmış kendi evlenivermiş fhj. bu kadar bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben soramam ki annem kıçıyla güler bana öyle birşey sorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ten uyumunu yakalamışlar bi daha bırakmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben küçükken sormuştum o zaman neresiyle güldüğünü anlamıyorsun. sen geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben de sormam aile içi laubaliliğe gerek yok o kadar sdf ama zaman içersinde duyduklarımdan anladığım kadarıyla üniversitede tanışmışlar annem solcuymuş (dayılarımdan dolayı olsa gerek), babam neciymiş bilmiyorum ama dedemin özel okullar müdürü, amcamın da sonra asker olduğunu düşünürsek muhtemelen çok solcu değildi. sonra babam özel sektöre gitmiş annem bizi büyütmüş yüksek lisans falan yapmış. enteresan olan kısmı burda bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 dasaa dasaaa said: yihu! @greeny: abi özetle bunlardan başka ne isteyecek ki kadın evlenmek için? şartlar bunu gerektiriyor işte. kaybolma olayına gelince, sen bi de beni düşün. ben de kayboluyorum bazen yazdıklarımda. hele bi de ders notu ise.. bu ne şimdi 4 mü t mi? allahım nası bi yazı bu! defteri bırakıp yazmaya devam ediyorum. şöle bi fikrim var; eşleri bulmak için, kişileri tarafsız bi gözle değerlendiren bi arama motoru olsa (googlebot) ya da Football Manager'daki gibi kişisel özelliklerinizi istatistiklere dökecek bi sistem olsa (scout) emin olun her şey daha kolay olurdu.. bak o zaman "annenin türk mutfağı 12 puandı ama talent 3* gözüküyordu.. sonradan baktım ki benim scouting eksikliğimden yanlış değerlendirmişim. hâlâ tencerenin dibini yakıyor mal!" gibi ufak şikayetlere rağmen herkeş aradığı eşi bulurdu. aslında bu gibi bi çöp çatan sitesi açıp sonra kızların hepsine yazmak da iyi bi fikir olabilir. "aylin hanım.. ücretini verdiğiniz bu hizmette sizin profilinizi çıkartmak için bi scout gönderiyoruz 3-5 gün 24saati sizinle geçirip sizi değerlendirecek" ha aklıma gelen bi başka fikir de astronot olmaktı küçükken sonra geçti ama o.. edit: 12 puanlık adam tencere yakmaz gerçi.. örneği açıklamak olsun maksat. tarif ettiğini içeren bi asimov öyküsü var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ciddi mi! adı nedir? okuyalım öğrenelim. bak aslında uygulamaya konulabilse muhteşem bi fikir olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ahah bilemeyiz oku bence. http://en.wikipedia.org/wiki/True_Love_(short_story) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Benimkiler fuckbuddyken birbirlerine çok alışmışlar sonra başkalarıyla yatmayı bırakıp beraber olmuşlar sonra evlenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 irenikus said: Benimkiler fuckbuddyken birbirlerine çok alışmışlar sonra başkalarıyla yatmayı bırakıp beraber olmuşlar sonra evlenmişler eheh en bombası bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Selam annenem ile babannem kardes daha fazla sey soylememe gerek yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Babama sordum: -Valla ben 30uma gelmiştim annende 23 yaşındaydı çıtır kızı kaptım, dedi. Ehoro ehoro diye güldük. Anneme sordum: -Valla baban yakışıklıydı, sessiz sakin kitap okuyan, mantıklı, çalışkan bi adamdı, dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 babam 35cm dedikodusu yaymış, annem de inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 OogahBoogah said: Selam annenem ile babannem kardes daha fazla sey soylememe gerek yok heralde ciddi olmamanı umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kardeş çocuklarının evlenmesi çok fantastik birşey değil kırsalda, taşrada. arkadaş sallıyordur, ciddidir o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Benim babam 30 yaşına geldiğinde 2 tane sevgilisi varmış 1i annemmiş işte babannem demiş evlilik yaşın geldi sevdiğin birini bul evlen artık torun getir bana demiş.Babamda 1 hafta düşnmüş annemi seçmiş evlencek kadın olarak ve ben olmuşum evlendikten sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sordum. evde kalmamak için dedi sdf. (ki daha 24 yasındaymıs ehe) yakısıklı ve anlayıslıymıs bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 demedim mi? çok standart sebeplere bağlanmak zorunda. oyunun kuralları böle. bi sonraki jenerasyonda kriterler daha farklı tabii. ama en öne çıkanlar (meme, göğüs) ne olacak zaman gösterecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yakışıklıymış. İyi kötü bir işi varmış (Ama o zaman babamdan daha varlıklı bir kısmeti teptiğini bilmekteyim babam için (Daha doğrusu babamda "varlık" diye birşey yok o devir). Kafa dengiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 En güzeli russian wives.com ya da türevlerinden birini seçip getirtmek be, konuyla alakasız oldu da. Naz çekmeye değmez, hayat kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 daha önce evde muhabbeti dönmüştü. annemin peşinden çok koşmuş babam gözleri yaktı beni der hep . evlenene kadar okumuş görmüş geçirmiş mühendis ayağı yapmış babam sonra yavaş yavaş içindeki türk erkeği modelini açığa vurmuş tabi. annemde şakayla karışık hep şöyle der beni isteyen bir kamyoncu vardı onunlamı evlenseydim buldum mühendis adamı evlendim der :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Hepinizin annesi çirkin galiba, talip bulur bulmaz parsellemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 üniversite mezunu yakışıklı çevresinde başka dığru düzgün aday yok 16da tanışıp 17de evlenmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 SPectre88 said: evlenene kadar okumuş görmüş geçirmiş mühendis ayağı yapmış babam sonra yavaş yavaş içindeki türk erkeği modelini açığa vurmuş tabi. babanla ayni yoldayim dostum. Sonunda muahaha nidalariyla gulecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar