Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annelerinize sorun...

zarekd

Öne çıkan mesajlar

babam annemi yürürken görmüş çarpılmış. durdurup yeğenini seveyim ayağına kesmiş incelemiş falan. bornova küçük yer babam da o zamanın futbolcu popüler deliGanlısı, araştırmış bulmuş, gitmiş taliB olmuş. annem de kel uğura kim bakar muhauahuah derken bir bakmış kendi evlenivermiş fhj.

bu kadar bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sormam aile içi laubaliliğe gerek yok o kadar sdf
ama zaman içersinde duyduklarımdan anladığım kadarıyla üniversitede tanışmışlar annem solcuymuş (dayılarımdan dolayı olsa gerek), babam neciymiş bilmiyorum ama dedemin özel okullar müdürü, amcamın da sonra asker olduğunu düşünürsek muhtemelen çok solcu değildi. sonra babam özel sektöre gitmiş annem bizi büyütmüş yüksek lisans falan yapmış. enteresan olan kısmı burda bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaa

dasaaa said:
yihu!
@greeny: abi özetle bunlardan başka ne isteyecek ki kadın evlenmek için? şartlar bunu gerektiriyor işte. kaybolma olayına gelince, sen bi de beni düşün. ben de kayboluyorum bazen yazdıklarımda. hele bi de ders notu ise.. bu ne şimdi 4 mü t mi? allahım nası bi yazı bu!

defteri bırakıp yazmaya devam ediyorum.

şöle bi fikrim var; eşleri bulmak için, kişileri tarafsız bi gözle değerlendiren bi arama motoru olsa (googlebot) ya da Football Manager'daki gibi kişisel özelliklerinizi istatistiklere dökecek bi sistem olsa (scout) emin olun her şey daha kolay olurdu..

bak o zaman "annenin türk mutfağı 12 puandı ama talent 3* gözüküyordu.. sonradan baktım ki benim scouting eksikliğimden yanlış değerlendirmişim. hâlâ tencerenin dibini yakıyor mal!" gibi ufak şikayetlere rağmen herkeş aradığı eşi bulurdu.

aslında bu gibi bi çöp çatan sitesi açıp sonra kızların hepsine yazmak da iyi bi fikir olabilir. "aylin hanım.. ücretini verdiğiniz bu hizmette sizin profilinizi çıkartmak için bi scout gönderiyoruz 3-5 gün 24saati sizinle geçirip sizi değerlendirecek"

ha aklıma gelen bi başka fikir de astronot olmaktı küçükken sonra geçti ama o..

edit: 12 puanlık adam tencere yakmaz gerçi.. örneği açıklamak olsun maksat.

tarif ettiğini içeren bi asimov öyküsü var sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce evde muhabbeti dönmüştü. annemin peşinden çok koşmuş babam gözleri yaktı beni der hep . evlenene kadar okumuş görmüş geçirmiş mühendis ayağı yapmış babam sonra yavaş yavaş içindeki türk erkeği modelini açığa vurmuş tabi.
annemde şakayla karışık hep şöyle der beni isteyen bir kamyoncu vardı onunlamı evlenseydim buldum mühendis adamı evlendim der :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...