vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ne alaka diyeceksiniz chris ve timbo evet, bir albüm cikarmislar beraber. Albümün cikis parcasi Part of me. Diger sarkilari pek hosuma gitmedi benim. Ama bu sarkiyi sevdim, degisik olmus. Ha umarim tarzini degistirmemistir, bir kereye mahsustur bu. Yorumlari alalim. Bilmeyenler icin de vidyomuz; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 klipteki herkesi bi kere öpmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 SELLOUT (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 marc anthony - i need to know dan çormuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ehehe hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 OHA 2.49 DA ADAM NASI YERLEŞTİİRİYO AHAHHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sdfsdfgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 evet, topigin gidisatini degistirdin yine ayi. marc anthony'nin sarkisiyla yakindan uzaktan alakasi yok bi de be, tarz olarak benziyorlar. o kaddar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 baya kötü şarkı, recep ivedikli turkcell reklamı izlerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 öyle deme olm üzülüyo duygusal bağ kurmuş şarkıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://www.itchysheffield.co.uk/media/timberland.jpg ESKIDEN DAHA IYIYDI BENCE, ARTIK SEVMIYORUM NEDENSE....................................................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 saçım chris cornell'in saçına yakınlık hissettiği için şarkıya geçer not veriyorum det beç eynde pardof meeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 tehdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Cons said: marc anthony - i need to know dan çormuşlar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 değişik(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Hep böyle bir adamdı bu zaten. Yaş olmuş 45 şimdi iyicene ne yapacağını şaşırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 seneyede arabesk alnumu cikaricakmis, feat nihat dogan. nihat dogan is like motherfucking hair you cut it the bitch comes back harder check this out ayagimda kundura nerde blackholesun, hani showmehowtolive? ama takdir ve tebrik ettim, adam calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şarkıyı beğenmedimde timbalandla kim olursa olsun çalışır. imba bir prodüktör olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Soundgarden gurubundan beri dinlerim , bana göre kötü denecek bir albüm şu ana kadar yapmadı. Bu da farklı bir tarz olmuş ama güzel olmuş. Ama tabiki Soundgarden tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Cons said: OHA 2.49 DA ADAM NASI YERLEŞTİİRİYO AHAHHAHAHAHHA vanille said: evet, topigin gidisatini degistirdin yine ayi. AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hiç tutmadım ya, hiç de yakışmamış bence bu tarz..üzdün beni chris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Şarkıyı dinledim,kimin söylediğini görünce bir an durdum,kendi kendime "like a stone'u söyleyen Chris mi bu?" dedim.Sonra o an geçti.Hayatıma geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 nasıl olduysa bir an Colin Farrell okudum onu, "?!?!?!?!?" ve "nasıl yani" nidaları eşliğinde klibi açtım. WTB dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 baya güzel şarkı bence timbaland gene iyi iş yapmış , seviyorum böle 2 farklı tarz birleşince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar